• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Screenshot_2018-12-28-11-39-25.png

Bakin kızlar bu benim küçük kızım için yaptığım test regl olmama 7 gün kala ışık altında bile zor gördüğüm hayalet çizgiyi kameranın negatif modunda bu şekilde cift cizgi görmüştüm :)

Bir de önce ki gün reglim 6 gün geçmişti test yaptım testte beyaz bir çizgi çıktı çok korkmuştum gebelik var diye ama meğersem test bozukmuş ona dikkat edin olur mu yanılmayın yani :)

Eki Görüntüle 2219785
Bakin kızlar bu benim küçük kızım için yaptığım test regl olmama 7 gün kala ışık altında bile zor gördüğüm hayalet çizgiyi kameranın negatif modunda bu şekilde cift cizgi görmüştüm :)

Bir de önce ki gün reglim 6 gün geçmişti test yaptım testte beyaz bir çizgi çıktı çok korkmuştum gebelik var diye ama meğersem test bozukmuş ona dikkat edin olur mu yanılmayın yani :)
bu hayalet değil ki kız :D
ilk kan verdiğinde değerin kaçtı ve ne zaman verdin hatırlıyor musun?

bu hayalet değil ki kız :KK70:
ilk kan verdiğinde değerin kaçtı ve ne zaman verdin hatırlıyor musun?
Canım bunu yeni çektim :D örnek olsun diye ben bu testi ilk yaptığımda kör olacaktım az kala sonra forumlarda gezerken bir üye demişti görmek istiyorsan negatif poz da çek diye gerçekten de çıkmıştı bu ince çizgi de 4 5 saat sonra belli olmuştu :D hayalet cizgi ararken benim gibi olmayin demek istedim sadece ;)

Canım bunu yeni çektim :KK70: örnek olsun diye ben bu testi ilk yaptığımda kör olacaktım az kala sonra forumlarda gezerken bir üye demişti görmek istiyorsan negatif poz da çek diye gerçekten de çıkmıştı bu ince çizgi de 4 5 saat sonra belli olmuştu :KK70: hayalet cizgi ararken benim gibi olmayin demek istedim sadece :KK66:
anladım şimdi, ama zar zor gördüğün hayalet cizginin sebebi yanında şuan dünya ne kadar değişik ya:KK51:

Amin cnm inş grubu çok takip edemiyorum o yüzden soruyorum sende durumlar nedir ?
Canım ben geçen yıl ilk denemede doğal yoldan hamile kaldım ve 8 haftalık kürtaj oldum malesef. Kürtajdan sonra 5 ay korunduk, şimdi de 7 aydır hala gelmedi bebiş. Eşimde varikosele bağlı sperm sayı ve hareket azlığı çıktı hemen ameliyat oldu 2.5 ay önce. Şimdi eşime takviye ve bitkisel kürler kullanıyoruz. Şu aralar spermlerinin tam iyileşme dönemi, o yüzden bşraz umutluyum açıkçası. Ben de bi problem yok çok şükür, 2 ayda bir falan hem muayene oluyorum hem hırmon testlerimi falan kontrol ettiriyorum. Öyle işte :) Rabbim hepimize bir an önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım ben geçen yıl ilk denemede doğal yoldan hamile kaldım ve 8 haftalık kürtaj oldum malesef. Kürtajdan sonra 5 ay korunduk, şimdi de 7 aydır hala gelmedi bebiş. Eşimde varikosele bağlı sperm sayı ve hareket azlığı çıktı hemen ameliyat oldu 2.5 ay önce. Şimdi eşime takviye ve bitkisel kürler kullanıyoruz. Şu aralar spermlerinin tam iyileşme dönemi, o yüzden bşraz umutluyum açıkçası. Ben de bi problem yok çok şükür, 2 ayda bir falan hem muayene oluyorum hem hırmon testlerimi falan kontrol ettiriyorum. Öyle işte :) Rabbim hepimize bir an önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Hikayemiz benziyor. Ben de geçen sene tam bu zamanda gebeliğini ogrenmistim hem de hiç düşünmezken tek seferde olmaz diye yaptığımızda olmuştu. Sonra ben de 8 haftalık kürtaj oldum. Ve 3 ay dinlenme süresinin ardından 7 aydır deniyoruz olmuyor. Bu ay ovulasyon testi kullandım onun etkisi var sanırım çünkü ben yumurtlama günümü yanlış tahmin ediyormuşum inşallah senin de bu ay yüzün güler yürekten diliyorum :)

folik asit kullanmıyorum ben, doktorum gerek görmemişti. ocağın ortası gibi gitmeyi düşünüyorum. 6+4ken falan ortalama :)
Anladim ben de ocak 10'dan sonra gitmeyi düşünmüştüm. Bir an önce geçse zaman. Geçen defa kalbini kac kere gittim duyamadım hayatimin en kotu gunleriydi. bu defa bir an önce duymak istiyorum

Back