Iyi canim iyi rahat bu eylül o bebek buraya gelecekbenim dün 11. gündü. iyi dimi kız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi canim iyi rahat bu eylül o bebek buraya gelecekbenim dün 11. gündü. iyi dimi kız?
Ah kıyamam sana :)) şu an işte insan çok istediğinden gözü hiçbir şey görmüyo herkes vız gelir gibi geliyo ama tabi o an felakettir :)
İnşaalah canım baya sürpriz oldu korunurken
Hamile kaldım
Büyük oğlum Şubat'ta ikiye girecekti
Daha emziriyordum yani iki ay hamile olarak emzirdim Bide ihtimal vermiyordum ama yumurtlama günlerimdi benimde nasip işte
İki oğlum oldu zaten ikinciye cesaret edemem Allah'ın ne zamana nasip edersen diyordum
Bide oğlum için erkek kardeş iyi olur diyordum
Kendim kız istesemde
Hepsi oldu darısı size inş
Hadi yaaaa, bozma morelini Allah’ın izniyle olacak inşallah çok dua edelimYaptım csnım negatif
Rabbimin mucizesiay ne kadar değişik. demek ki çift yumurta ikizi olacak yumurtaların teki kendi icinde bölünüp tek yumurta ikizi yapmış ama aslında üç olmuş :) maşallaahh
tabi ki, her şey Allahtan ne olacağı belli olmaz. ama istiyorum yani öyle dua etmiştim
Kız kötü şeyler düşünmeyarın akşam tekrarlayınca içim rahatlar insallah. 50 referans değeri 1 haftalıkken cıkıyomus. yani yerleştikten sonra 1 hafta. düşündüm de benim yerleşeli 1 hafta olmamıştır, sanırım değer fazla katlamış. bu da aklıma dış gebeliği getiriyor off
Süperbenim dün 11. gündü. iyi dimi kız?
kızlar selam. dün idrarda test yaptım pozitif çıktı napıcam şimdi devlet hastanesine mi gitmem lazım kanı nerde vermeliyim
Herkese merhaba ben de gebeliğini çok erken ogrenenlerdenim :) bat a 2 gun var. Ben 4 gün kala idrarda pozitif görüp kan testi yaptirdim ve değerim 15.26 cıktı. Bugün yani 2 gun sonra tekrar yaptırdım test bugün de 64.04 cıktı. Regl öncesi için yüksek gibi geldi 2 günde 2 değil 4 kat artmış biraz endişem var ama yüksek olması da daha iyi diye biliyorum. Bir kaybım var ve bir suredir deniyoruz bu ay ovulasyon testi kullandım sanırım onun da etkisi oldu. Allah bu defa sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder inşallah bize ve herkese. Isteyen herkese de nasip etsin.
Amiiiinn dedim canım çok içten hepimiz için :) hamilelikte akıntı oluyo canım sarı akıntı da benim bildiğim kadarıyla bi belirti. Ay hadi inşallah sıradaki haber senden gelicek galibaHamilelik
Sarı akıntısı hamilelikte östrojen hormonunun salgılanmasında artıştan da kaynaklanabilir ve gebelik belirtileri arasında yer alır. Tamamen normal bir durumdur tehlikeli değildir.
Mavikadın. Com da
YaZıyor
Çok aminnnn çokkk
Okuyan arkadaşlarım sizde amin diyin
Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla
Şuan çok heyecanlıyım
Ellerin ayaklarım titriyor
Size ve bi foruma daha yazdıktan sonra nete girdim ve bunu gördüm
Benim hiç sarı akıntım olmadı
Bata 40 dk sonra 6 gün kalıyor
ayyy inşallah ya belki eylülde bu anları hatırlayıp gülerim boşuna kaygılanmışım diyeIyi canim iyi rahat bu eylül o bebek buraya gelecek
amiiiiinn Allah hepinize nasip etsin kızlar.Hamilelik
Sarı akıntısı hamilelikte östrojen hormonunun salgılanmasında artıştan da kaynaklanabilir ve gebelik belirtileri arasında yer alır. Tamamen normal bir durumdur tehlikeli değildir.
Mavikadın. Com da
YaZıyor
Çok aminnnn çokkk
Okuyan arkadaşlarım sizde amin diyin
Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla
Şuan çok heyecanlıyım
Ellerin ayaklarım titriyor
Size ve bi foruma daha yazdıktan sonra nete girdim ve bunu gördüm
Benim hiç sarı akıntım olmadı
Bata 40 dk sonra 6 gün kalıyor
Hiii anladım cnm aslında haklısın bende de bi doktor çatlama olmuyor dedi biri yumurtan yok dedi ama ben gebe kalıyorum tutunamıyor eşimden test istiyor bi doktor da ne alaka arkadasım ben zaten hamilr kalıyorum adamda sıkıntı olsa hamile kalamam ama banada klomeni dayadılar klomen satışından prim mi alıyorlar acaba ahahahhaŞöyleki herkese oyle baslamak gerek sanirim
Benim anladığım ve çok üzücü ki bir prosedür var ve o isletiliyor
Yani gidiyorsun
Yaşın kac
X
Kac ay denedin
1 yil gebelik olustu mu hic
Hayir
Hormon testlerin
Sorun yok
Spermogrm
Az kusurlu ya da hic
Ha tamam o zaman klomen kullan gel
Yumrta takibi yapalim
V.s.
Sonra
Aslima
Olmadı tüp bebek
Sorun şu derinlemesine düşünüp veriler sunlar ya bu adamların niye olmuyo ihtimalleri dusuneyim v.s. yok
Benim yumurtlama ile ilgili bi sorunum yok çatlama ile ilgili deyok
Ama ben 3 kez klomen ve akabinde igne kullandim neden?
Prosedursel ...
Belki sorun çok bambaska bisey ama henüz ilgilibir hekim bulamadım
Klomen benim gibilerde hormonlugunu yapiyor ve zten 5. Gune kadar belli bir yol katetmiş yumurtayi 9. Gunde 24mm e getiriyor...e o buyuklukte de maalesef çatlamadı söndü ve adetle atildi...
3. Gün kullanmaya basladifimda 2ser 3er yumurtam normal olmasi gereken boyutta catladi ama dollenme olduysa da tutun ma olmadi...
Canım eşinin değerlerine her ihtimale karşı bakılsın. Sağlıksız sperm veya sağlıksız yumurta sağlıksız gebelik getirir. Yani ya kimyasal olur ya da düşük ihtimali yüksek olur. Hamile kalıyo olabilmek iyi bi şey ama her şey ne yazık ki bununla bitmiyo. Sperm ve yumurta sağlıklı mı bunlar çok daha önemliHiii anladım cnm aslında haklısın bende de bi doktor çatlama olmuyor dedi biri yumurtan yok dedi ama ben gebe kalıyorum tutunamıyor eşimden test istiyor bi doktor da ne alaka arkadasım ben zaten hamilr kalıyorum adamda sıkıntı olsa hamile kalamam ama banada klomeni dayadılar klomen satışından prim mi alıyorlar acaba ahahahha
Hadi hayırlısı hepimiz için canım, inşallah gelicek bebişlerimiz :)Umutsuz vaka olarak bende bir kalp koyuyorum inşallah uğur getirir
İnşallah canım benim Allahım hepimizi sevindirsinHadi hayırlısı hepimiz için canım, inşallah gelicek bebişlerimiz :)
Bebegin 6 eylül de doğarsa benim doğduğum gün doğacak biz ikiz olduğumuz için erken doğmuşuz 1 ay kadar :) sağlıkla kucaklayın inşaAllah ❤ayyy inşallah ya belki eylülde bu anları hatırlayıp gülerim boşuna kaygılanmışım diye
siz de mi ikizsinizz?Bebegin 6 eylül de doğarsa benim doğduğum gün doğacak biz ikiz olduğumuz için erken doğmuşuz 1 ay kadar :) sağlıkla kucaklayın inşaAllah ❤
Evet canım 91 doğumluyum annem anlatmasına göre yılbaşı gecesi gebe kalmış o zaman şimdi ki gibi takip yoktu tabi bilmiyorlarmis bile ikiz olduğumuzu babam beni görünce küçük bir baygınlık geçirmiş ikizim erkek ama :)siz de mi ikizsinizz?
6 eylül cok sevdiğim birinin de doğum günü aynı zamanda. 6 eylülde doğurmak farz oldu
ay maşallah. benim de ikizim var. biz 27 haziran doğumluyuz. bizde çift yumurta ama ikizim de kız. annem bizi vaktinde doğurmuş ben 3200 ikizim 3500 doğmuş. doktorlar bile şaşırmışEvet canım 91 doğumluyum annem anlatmasına göre yılbaşı gecesi gebe kalmış o zaman şimdi ki gibi takip yoktu tabi bilmiyorlarmis bile ikiz olduğumuzu babam beni görünce küçük bir baygınlık geçirmiş ikizim erkek ama :)
Hayır canım geçirmedim 2 kızım var biri 2015 Ağustos biri 2018 Eylül doğumlu. Olmaz diye birşey yok ama nadir de olsa ikizin ikizi olduğu gerçeği mevcut.ay maşallah. benim de ikizim var. biz 27 haziran doğumluyuz. bizde çift yumurta ama ikizim de kız. annem bizi vaktinde doğurmuş ben 3200 ikizim 3500 doğmuş. doktorlar bile şaşırmış
malum soru.. hiç ikiz gebelik geçirdin mi?
bu durumda sürpriz bebeğin kardeşin olması gerekmiyor mu sen daha kiloluymuşsunHayır canım geçirmedim 2 kızım var biri 2015 Ağustos biri 2018 Eylül doğumlu. Olmaz diye birşey yok ama nadir de olsa ikizin ikizi olduğu gerçeği mevcut.
Ben 2500 civarı kardeşim 2100 gr doğmuş adım sürpriz bebek olmuş hastanede :) senin ilk bebeğin mi olacak nasipse
hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah :)Selam herkese :)
Dün ve bugün test yaptım silik pozitif çıktı test:)
Yarın kan testi yaptıracağım :)