Gratiste büyük kare şeklinde pamuklar var onlardan depolariz. Popisler önemli.depolarız dediğin şeyi ıslak mendil sandım
Canim kiyamam sana. Benim de bu geblikte göğüsler acayip şişti. Sutyen takmadan yuruyemiyorum bile. Büyük neden sutyen aldım. Gebelikte vücut irisi artıyor sanırım. Ben dun akşam tişört ile oturdum.Her aksam kasık agrım var her sabah diş fırcalarken özellikle ögürüyorum
Yorgunluk var fazlasıyla gögüslerimde sislik
Bide bazen alev alev yanıyorum sabahları özellikle atesim cıkmıs gibi uyanıyorum :)
Ay yok buna sükürCanim kiyamam sana. Benim de bu geblikte göğüsler acayip şişti. Sutyen takmadan yuruyemiyorum bile. Büyük neden sutyen aldım. Gebelikte vücut irisi artıyor sanırım. Ben dun akşam tişört ile oturdum.
Dış fircalarken fazla gerilere gitmemeye çalış. Ama arkadakiler de diş
Ay allah akla arkadaşına kolaylıklar versin. Benimde vardı öyle bir arkadaş kilosunun yarısı gidiyordu gebelikte. Doğumdan sonra da aşırı kilo almıştı.Ay yok buna sükür
Gecen bi arkadasımla konustum eski fotosunu gösterdi kiloluymus suanda ciroz
Doguma oniki kilo verip girmiş
Hatırlıyorum cok kötüydü sürekli beti benzi atmıs kusma halindeydi ama on iki kilo verip doguma girmek nedir yahu bide içerde bebek büyüyo falan
Gebeligin hayirli olsun. Ben de regenesis kullaniyorum. Bu gunluk hamilelik bebek gelisi falan uygulamalar var ya, orda surekli b3 b6 iyot falan tuketimi bu gunlerde faydali yaziyor. Dikkat ettim de regenesis bunlarin hepsini karsiliyor. Decavit ilk aylarda verilmiyor diye okudum bu forumda. Bence sen regenesis al sadece onu ic. Omegadan folik asite tum bebegin ihtiyaclari var. Digerlerini koy kenara.Kizlar ben size bir sey soracagim ben ilk kan tahlili icin saglik ocagina gittim bana decavit verdi..folik asit vermedi.dun de bir devlet hastanesinde keseyi goreyim diye gittim iki kelime agizlarindan zor cikiyor folik asit kullanmam gerektigini soyledim decavitte var dedi siz daha iyi bilirsiniz ama yeterli degil deniliyor dedim o zaman bunu al dedi(regenesis ) pembe bir kutu..neyse ben zaten haftaya ozelde doktoruma gidip detayli konusucam ama decavitle folik asiti bir alabilir miyim ? Kimisi decavite 4 ay sonra basladigini soyluyor..her seyi sen soracaksin cidden o heyecanla sormayida unutmusum
Bana da folbiol yazdı doktor, ağır değil mi bu dedim, kim diyor onu dedi. Daha önce arkadaşıma 3 doktor ağır olduğunu söylemiş.
Merhabalar, ben once solgarin folat'ini aldim, simdi impryl kullaniyorum. Cok pahali ama icinde b12 ve baska takviyeler de var. Gerci kendi kafama gore aldim ama 1 subatta doktoruma danisacagim. Bence onemli olan dogal formda olmasi.Hangi folik asiti kullanıyorsunuz kızlar
ben leblebiyle çözdüm bulantı olayını. otobüse filan binerken de naneli sakız iyi geliyor benim baya azaldı..Ben hicbir sey yiyemiyorum ama cok bulantim var az once afedersiniz ogurmekten mahfoldum. Nasil hafifletebiliriz bu bulantilari?
Canim benim de kasik agrim oluyor. Hatta soyle ifade edeyim pelvik kemigin ustunde... hazimsizlik da bagirsaklarda biriken gaz sebebiyle de agri oluyormus. ve genelde de aksamlari oluyor bende de dedigin gibi. Doktora mi gitsek diye de dusunduk. Ama hafifliyor cok uzun surmuyor Allahtan. Sabahlari cok sicak uyaniyorum. Tisort ile yatmama ragmen. Ayaklarim yaniyor. Kiz bebek belirtilerinde var bu ☺ bakalim hayirlisiHer aksam kasık agrım var her sabah diş fırcalarken özellikle ögürüyorum
Yorgunluk var fazlasıyla gögüslerimde sislik
Bide bazen alev alev yanıyorum sabahları özellikle atesim cıkmıs gibi uyanıyorum :)
Cok tesekkur ederim cevabin icin ben de oyle yaptim bu sabah..folik asit herkes folbiol kullanmis acaba yetersizmi diye dusummustum ama icim rahatladi :)Gebeligin hayirli olsun. Ben de regenesis kullaniyorum. Bu gunluk hamilelik bebek gelisi falan uygulamalar var ya, orda surekli b3 b6 iyot falan tuketimi bu gunlerde faydali yaziyor. Dikkat ettim de regenesis bunlarin hepsini karsiliyor. Decavit ilk aylarda verilmiyor diye okudum bu forumda. Bence sen regenesis al sadece onu ic. Omegadan folik asite tum bebegin ihtiyaclari var. Digerlerini koy kenara.
Yan etkiler hemen kaybolmaz canim senin bu bulantilar zaten progestan icince basladi devam ettikcede artti bulantilar dr.bende gecen gunu misafirlige gittim evde vajinal yoldan almayi unutunca icmek zorunda kaldim aksama dogru bendede migde bulantisi basladi 1 tanede bile yan etki yapti ki sen surekli agizdan aliyorsunicmeyi unuttugum gunlerde de olunca ben de heralde onunla alakasi yok diye dusunmustum
ben leblebiyle çözdüm bulantı olayını. otobüse filan binerken de naneli sakız iyi geliyor benim baya azaldı..
Ben yemek yapabiliyorum sorun olmuyor haftaici zaten eşim yapıyor ama haftasonu bikaç cesit yaptım bulantı yapmadı genel itibariyle bulantım yok ara ara tiksinme geliyorAy allah akla arkadaşına kolaylıklar versin. Benimde vardı öyle bir arkadaş kilosunun yarısı gidiyordu gebelikte. Doğumdan sonra da aşırı kilo almıştı.
Cok şükür benim bulantilar da cok az. Hiç çıkartacak kadar olmadı.Ama ben yemek yapmadım 3 gündür esim yaptı. Yemek yaparken kokusu çok kötü. Bulantiyi arttıran ortamlardan kaciniyorum
Böyle iyi,varsın memisler acisin.
Yan etkiler hemen kaybolmaz canim senin bu bulantilar zaten progestan icince basladi devam ettikcede artti bulantilar dr.bende gecen gunu misafirlige gittim evde vajinal yoldan almayi unutunca icmek zorunda kaldim aksama dogru bendede migde bulantisi basladi 1 tanede bile yan etki yapti ki sen surekli agizdan aliyorsun
:) cok isterim sağlıkla gelsin tabi ama ailecek erkek toruna yiğene doyduk kız olursa daha bi mutlu olurum :)Canim benim de kasik agrim oluyor. Hatta soyle ifade edeyim pelvik kemigin ustunde... hazimsizlik da bagirsaklarda biriken gaz sebebiyle de agri oluyormus. ve genelde de aksamlari oluyor bende de dedigin gibi. Doktora mi gitsek diye de dusunduk. Ama hafifliyor cok uzun surmuyor Allahtan. Sabahlari cok sicak uyaniyorum. Tisort ile yatmama ragmen. Ayaklarim yaniyor. Kiz bebek belirtilerinde var bu ☺ bakalim hayirlisi
Daha genciz yahu, sizin is yerindekilerde problem var bence , benim etrafimda ki herkes , hadi yap bir bebek artik diyordu yani garipsemezler birde icin daha da rahatlasin, dun yegenimi kadin dogum a goturdum ve yanimda 50 yasinda bir kadin vardi carsamba gunu dogum yapacakInternet alışverişi sadece 1 kez yaptık. Besik vs konusunda internete bakayım bari. fiyatlar inanilmaz pahali. 1. Gebelikte böyle değildi. Bende tup bebekle bile hamile kalamayinca artık olmayacak diye herşeyi dagittim verdim.
Ilk bebek gibi alışveriş yapmam gerekecek. Alarjim olduğu için battaniye kullanamiyorum herseyi de alerjik olacak. Ay kuzucum sağlıkla gelsin de az ve öz alırız herşeylerini.
Şimdi yaşım 35 olunca da tuhaf geliyor gebelik. Sanki biraz utanıyor gibiyim.. Ilk gebelikteki gibi yumurtalı tişörtleri giyemem gibi geliyor.
inşallah nasipse. ama ben günümü doldururum geçiririm gibi geliyor :) annem ablam hep fazla fazla durmuslarGratiste büyük kare şeklinde pamuklar var onlardan depolariz. Popisler önemli.
Yalnız bizim bebisler muhtemelen ağustosun son haftası gelirler. Ağustos anası oluruz. Kizim 3 aralık görünüyordu ama 26 kasımda gelmişti. Başak annesi olacağız.
İlk üc ay alma lütfen sonrası zaten mecbur gelicekBen kilo alıyorum(dur diyemiyorum mide bulantısı yaşamıyorum iştahım fazla açık öğretmenim tatil de olunca yatıyorum halsizlik çok var.mümkün olduğunca ekmeği kısayım diyorum yoksa gidişat iyi değil
Ayva da yesin ayvasiz olmaz. Kızlar cidden ilk 3 ay kilo almamaya bakalim. Ben 7 den sonra çok kilo almıştım.özellikle ise kilolar çifter çifter gelecek.İlk üc ay alma lütfen sonrası zaten mecbur gelicek
Meyve sebze ye havuc kemir mesela elma ye yogurt ye bastırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?