Hangi folik asiti kullanıyorsunuz kızlar
bende folbiol kullanıyorum canım ilkindede onu kullanmıştım
doktor folik asit kullan dedi aslında ilaç adı yazmış ama ben farketmedim
yazıdan anlamadım bende folik asit deyince bildiğimi aldım bilmiyorum nasıldır.
Selam kızlar sata göre 6+1 de doktora gittim bebeği göremedik. İki tane daha cocugum var onlarda 6. Haftada kalp atısını duymuştum. İçime kurt düştü acaba boş gebelik midir? Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz?
ben 6 .hafta bitiminde gititm çok az duydum ama duyulmayabilir diye en
baştan söyledi çok küçük dedi baktık çok az duyduk 3 denemede 10 gün sonra tam netleşir
dedi dün gittim daha iyiydi çok şükür.8.haftaya girdik biz
Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı 5+5 günlüğüm. Kalp atışlarını gördük dinletti ama çok zayıf ve derinden geliyor dedi. Sağlıklı gebelik oldugundan emin olunca kan pıhtılaşması için olan iğneye başlayacağız dedi. Şuan coraspin ve folic asit kullanıyorum. Çok korkuyorum sağlıksız gebeliktir diye.sizce bu haftada az duyulması normal değil mi
çok normal hemde ben 5. haftada keseyi bile çok küçük
görmüştük 7 .haftaya girerken duyduk kalbi oda çok derinden çok normal
dedi doktor 10 gün sonra netleşir dedi dün daha netti 8.haftaya girdik.
Ben hicbir sey yiyemiyorum ama cok bulantim var az once afedersiniz ogurmekten mahfoldum. Nasil hafifletebiliriz bu bulantilari?
ayyy sorma sorma ben mafoluyorum hiç birşey yiyemiyorum
hele evde çalışıyorum gene işyerinde daha iyiyim ama bulnatılarım
halsizlerim hiç gitmiyor dün doktor aşırı kilo kaybı var dedi serum dedi
olmaz böyle dedi bulantı hapı verdi aklıma ne gelse bulanıyor öğürmekten
geberiyorum. ledlebi dediler aldım ayva yiyorum yemekten falan geçtim bulanmasın
yeter çok kötü bir durum ama şunuda farkettim sadece kahvaltıda peynir ekmek yiyebiliyorum
ne zaman yesem canlanıyorum demek yememekten halsiz kalıyor insan zorlada olsa yemek lazım
ama gitmiyor işte..