- 6 Şubat 2011
- 3.284
- 3.111
- 448
Merhaba canım. Burda herkes sana merak etme bir şey olmaz belirtilerin gitmesi normal olabilir bçyle şeyler demiş ama ben aksini söyleyeceğim maalesef. Ama umarım benim anlatcağım şekilde olmaz. Seni üzmey hiç istemem çünkü ama önlemini alırsın en azından ondan diorum. Benim bi önceki gebeliğimde kalp atışlarjnı falan duyduktan sonra 9. Hafta sıralarında birden mide bulantılarım kesilmişti. Oysa hep bulanırdı. Allah Allah demiştim kızıma gebeyken 9. Ve 10. Haftalarda daha fazla artması gerekirken neden midem çok iyi ki. Ama ne bir kanama ne bir şey yoktu. Dediö belki de bu farklı bir gebelik neyse. Ama inanılmaz da yoruluyorum o ayrı. Sonra 11. Hafta da kontrole gittim. İkili test zamanı geldi diye. Bi baktık ultrasonda meğer 8+3 civarında ölmüş bebeğim. Bende zehirleniyormuşum o yüzden bu yorgunluk varmış. Doktorum dedi ki keşke kanaman olsaydı hemen gelseydin ama olmadı. Ama bak bulantım kesildi bi anda diyorsun aklında bulunsun bir dahakine bizim için en büyük şey bekirtilerin bi anda gitmesidir. Çünkü bu bhcg nin düşmesi demektir. O sebeple eğer senin de hep bulantın var da bi anda kesildiyse ve tekrar olmadıysa mutlaka ama mutlaka ultrasona git tatlım. Eğer rutinde bulantın olmadıysa o önemli değil karıştırmasın kimse. Niye bulantım yok diye endişelenmeyin. Var olan bulantının bi anda kesilip bir daha olmaması iyi değil sadece. Bulantı varsa 9-10 da zirve yapar 12 den sonra yavaştan terk eder. Yoksa yoktur zaten. Umarım seninki benim yaşadığım gibi değildir ama bunu söylemem lazımdı ben zehirleniyordum başıma kötü şeyler gelecekti sana da öyle olsun istememHanımlar herkese günaydın
bişey sormak istiyorum ben de 6+6 yım, birbucuk haftadır fena bulantılarım vardı ama cumartesiden beri hiç bulantı kusma kalmadı biraz da korkmaya başladım içim rahat değil, randevuya da yeni gitmiştim diğerine daha çok var endişeliyim bi şey mi oldu diye
Böyle bi anda kesilir mi acaba