İlk bebişi olacaklara tavsiyem. Hiç birşeyi stok yapmayın. Sonra elinizde kalıyor. Tabi 2. bebişi de yapacağım ona saklarım derseniz ayrı ama bu sefer o malzemeleri nerede saklayacağım diye düşünüyorsunuz. Benim ilk kızımdan hala göğüs pedlerim, süt torbalarım falan duruyor. Kaç senedir oradan oraya koyuyorum. Bebek bezi çok riskli bir iş. Bebişe dokunur. Markayı değiştirince elinizdekiler kalır. Bir dünya da para olmuş hepsi. Eşim Prima stoklamıştı. Alerjik reaksiyon olmayınca kullandık ama bu bizim şansımızdı. Etrafımda sık sık marka değiştirenler oldu. Sonuna doğru Prima'dan memnun kalmadım. Sızdırıyordu. Hatta çocuk sabah sırıl sıklam uyanıyordu. Kullanamadım.
Kıyafete gelince az ve öz alın. Bir çok şeyi özendim aldım ama bir çoğunu 2 defadan fazla giyemedi. Hatta mevsimi uymayınca hiç giyemedi. Çok çabuk büyüyorlar. Bir dünya da hediye geliyor.Yıkayıp yıkayıp tekrar giydirin. Hatta kurutmanız yoksa mutlaka alın derim. Çok işe yarıyor. Özellikle ek gıdaya geçince sık sık kıyafet değiştiriliyor. Biberon, süt makinesi, mama ihtiyaç durumunda alınıyor. Onlar için acele etmeyin. Ve en büyük tavsiyem hiç ama hiç birşeyi mağazadan almayın. Eşim bebek arabasını, yatağını, ana kucağını, oto koltuğunu hep Internetten aldı. Mağazalarda fiytlar çok pahalı. Aynı markaları Internette çok daha ucuza bulabiliyorsunuz.