kızlar selam. dün idrarda test yaptım pozitif çıktı napıcam şimdi devlet hastanesine mi gitmem lazım kanı nerde vermeliyim
istediğin yerde ver canım. ama bundan sonraki kan testlerini de aynı yerde yapmak şartıyla. sana en yakını en kolayı sec.

hadi hayırlı olsun bana arkadas geldi sat kaç?

kızlar selam. dün idrarda test yaptım pozitif çıktı napıcam şimdi devlet hastanesine mi gitmem lazım kanı nerde vermeliyim
Merhaba canım hayırlı olsun. İstediğin hastanede kan verebilirsin, devlet hastanesinde ver mesela bi kaç saate sonuç çıkar. Ayy darısı başımızaa :)

Merhaba canım hayırlı olsun. İstediğin hastanede kan verebilirsin, devlet hastanesinde ver mesela bi kaç saate sonuç çıkar. Ayy darısı başımızaa :)

inşallah en kısa zamanda en hayırlısı seninle olsun hastaneden kadın doğuma mı randevu alıcam? yoksa lap diye gidicek miyim? Off anneme daha söylemedim onsuz da hiç hastane işlerini beceremiyorum

inşallah en kısa zamanda en hayırlısı seninle olsun hastaneden kadın doğuma mı randevu alıcam? yoksa lap diye gidicek miyim? Off anneme daha söylemedim onsuz da hiç hastane işlerini beceremiyorum
devlette de aynı mı bilmiyorum ama lap diye girip gebelik testi yaptırmak istiyorum diyosun. sonucu yaz mutlaka :) aramızda 5 gün var değer farkını merak ediyorum

Özel hastanelerde hemen yaparlar ama devletin sistemi her yerde farklı olabiliyo. Kadın doğumcuya git canım sekretere bile söyleyebilirsin gebelik testi yaptırmak istediğini o gönderir seni

Bu arada çok teşekkür ederim inşallah Allahım bizlere de yaşatsın bu duyguyu

Herkese merhaba ben de gebeliğini çok erken ogrenenlerdenim :) bat a 2 gun var. Ben 4 gün kala idrarda pozitif görüp kan testi yaptirdim ve değerim 15.26 cıktı. Bugün yani 2 gun sonra tekrar yaptırdım test bugün de 64.04 cıktı. Regl öncesi için yüksek gibi geldi 2 günde 2 değil 4 kat artmış biraz endişem var ama yüksek olması da daha iyi diye biliyorum. Bir kaybım var ve bir suredir deniyoruz bu ay ovulasyon testi kullandım sanırım onun da etkisi oldu. Allah bu defa sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder inşallah bize ve herkese. Isteyen herkese de nasip etsin.

hoşgeldinn :)

bende bata 3 gün varken öğrendim değerim 46ydı. benimki senden de yüksek. ama iyi bişey kalbini ferah tut her sey olacağına varır. hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun insallah

Hayırlısı olsun canım benim darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah, bizim için de dua et. Hcg ilk günler çok hızlı artıyo, yani illa ki 2 kat artması gerekmiyo en az 2 kata yakın artmalı. Sen içini ferah tut ve tadını çıkar ne kadar güzel.
Benim de bi kaybım var ve 7 aydır bekliyorum bebeğim gelsin diye. İnşallah bize de nasip olur bu ay, sen de sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah canım

Aynen öyle çok teşekkürler benim de dogum 6 eylül gösteriyor.:) aminnn canım hepimize insallahhh

O kayıp acısını çok iyi biliyorum. Bir tane de olsa çok minik de olsa böyle üstüne olmayınca da iyice üzülüyor insan. Ben artık çok dert etmeye başlamıştım ama tabi Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak. Eylülde olsun çok istiyordum. Allah gönlüme göre verdi. Tabi insan korkuyor ama bu defa soğukkanlı yaklaşıyorum bakalım. Inan çok dua ediyorum edeceğim. Inşallah hepinize nasip olsun canım :)

Allah razı olsun canım benim. Aynen öyle insan o duyguyu bi kez tadıp kaybedince ve sonra üstüne uzun süre olmayınca o kadar üzülüyo ki... ama her şey nasip tabi. Ben de Eylül annesi olmayı nasıl istiyorum anlatamam, bu çok eskiden beri hayalimdir inşallah eylülde doğar çocuğum derdim hep bakalım bana nasip olucak mı :)

Allah hepimizden razi olsun inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde olur canım Allah kucaklarımızı boş bırakmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…