Ah kıyamam sana :)) şu an işte insan çok istediğinden gözü hiçbir şey görmüyo herkes vız gelir gibi geliyo ama tabi o an felakettir :)

Saol canım Aynen öyle walla

Maşallah yavrularınıza
Amin inşallah

Yaptım csnım negatif
Hadi yaaaa, bozma morelini Allah’ın izniyle olacak inşallah çok dua edelim

Rabbimin mucizesi
Senin de gönlüne göre olsun inşallah

Kız kötü şeyler düşünme
Hep pozitif düşün pozitif olsun

benim dün 11. gündü. iyi dimi kız?
Süper
kızlar selam. dün idrarda test yaptım pozitif çıktı napıcam şimdi devlet hastanesine mi gitmem lazım kanı nerde vermeliyim

Maşalllah maşallah gözünaydın

Amiiiin inşallah
O bugün bereketli geçmiş
Bi gittim geldim 2 bebiş haberi naşallah
Gözünüzaydın ,hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Hayırlı akşamlar kızlar
Sarı akıntı ne anlama gelir ki
Bata 7 gün var
Kahverengi olsa yerleşme mi acaba dicem de
Civciv sarısından azıcık açık renk
1-2 damla gibi ?
Yorumunuz var mı

Hamilelik

Sarı akıntısı hamilelikte östrojen hormonunun salgılanmasında artıştan da kaynaklanabilir ve gebelik belirtileri arasında yer alır. Tamamen normal bir durumdur tehlikeli değildir.

Mavikadın. Com da
YaZıyor
Çok aminnnn çokkk
Okuyan arkadaşlarım sizde amin diyin
Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla

Şuan çok heyecanlıyım
Ellerin ayaklarım titriyor
Size ve bi foruma daha yazdıktan sonra nete girdim ve bunu gördüm
Benim hiç sarı akıntım olmadı
Bata 40 dk sonra 6 gün kalıyor

Amiiiinn dedim canım çok içten hepimiz için :) hamilelikte akıntı oluyo canım sarı akıntı da benim bildiğim kadarıyla bi belirti. Ay hadi inşallah sıradaki haber senden gelicek galiba

amiiiiinn Allah hepinize nasip etsin kızlar.

belirti olabilir ama olmayabilir de. buna bağlama kendini. 3 gün kala falan test yapabilirsin :)

Hiii anladım cnm aslında haklısın bende de bi doktor çatlama olmuyor dedi biri yumurtan yok dedi ama ben gebe kalıyorum tutunamıyor eşimden test istiyor bi doktor da ne alaka arkadasım ben zaten hamilr kalıyorum adamda sıkıntı olsa hamile kalamam ama banada klomeni dayadılar klomen satışından prim mi alıyorlar acaba ahahahha

Canım eşinin değerlerine her ihtimale karşı bakılsın. Sağlıksız sperm veya sağlıksız yumurta sağlıksız gebelik getirir. Yani ya kimyasal olur ya da düşük ihtimali yüksek olur. Hamile kalıyo olabilmek iyi bi şey ama her şey ne yazık ki bununla bitmiyo. Sperm ve yumurta sağlıklı mı bunlar çok daha önemli

Bebegin 6 eylül de doğarsa benim doğduğum gün doğacak biz ikiz olduğumuz için erken doğmuşuz 1 ay kadar :) sağlıkla kucaklayın inşaAllah ❤
siz de mi ikizsinizz?
6 eylül cok sevdiğim birinin de doğum günü aynı zamanda. 6 eylülde doğurmak farz oldu

siz de mi ikizsinizz?
6 eylül cok sevdiğim birinin de doğum günü aynı zamanda. 6 eylülde doğurmak farz oldu
Evet canım 91 doğumluyum annem anlatmasına göre yılbaşı gecesi gebe kalmış o zaman şimdi ki gibi takip yoktu tabi bilmiyorlarmis bile ikiz olduğumuzu babam beni görünce küçük bir baygınlık geçirmiş ikizim erkek ama :)

ay maşallah. benim de ikizim var. biz 27 haziran doğumluyuz. bizde çift yumurta ama ikizim de kız. annem bizi vaktinde doğurmuş ben 3200 ikizim 3500 doğmuş. doktorlar bile şaşırmış
malum soru.. hiç ikiz gebelik geçirdin mi?

Hayır canım geçirmedim 2 kızım var biri 2015 Ağustos biri 2018 Eylül doğumlu. Olmaz diye birşey yok ama nadir de olsa ikizin ikizi olduğu gerçeği mevcut.

Ben 2500 civarı kardeşim 2100 gr doğmuş adım sürpriz bebek olmuş hastanede :) senin ilk bebeğin mi olacak nasipse

bu durumda sürpriz bebeğin kardeşin olması gerekmiyor mu sen daha kiloluymuşsun

evet nasipse ilk bebeğim. cok seviyorum ikiz, olmasını isterim doğrusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…