- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 32
İnşallah canım benim. Ay ne tatlısın maşallah sana :)Amin aminnn inşallah
Bak önünüzde bi engel de kalmamış Allah’ın izniyle olucak inşallah
Anaaaaa emojiye de bakın
Hamile kalırız da bu emojideki gibi olmayız inşallah
Ay canım benim o senin tatlılığınİnşallah canım benim. Ay ne tatlısın maşallah sana :)
Ah ne güzel bi duygudur. Tabi size büyük sürpriz yapmış sıpa ama en güzel sürpriz maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.23 Aralık talihsiz bir kaza oldu :)
Lakin Neticesi tatlı bir bal yanak oğlum kollarımda emiyor
İnşaallah isteyen herkese böyle sürpriz yumurta olarak değilde gelir sağlıcakla hayırla
Ay yok yok biz ennnnnn güzelini isteyelimşu an ona bile razıyım :)) tabi yine çok elden ayaktan düşmeyelim çok yaşamayalım mide bulantısı :)
Niye veda konuşması yapar gibi yazdın arkadaşımBata 2gün kalmış ve regli belirtilerim var,zaten ne kanda ne testte çıkmadı,Allah gönlünüze göre versin kızlar,daha önceden bebeğini kaybeden arkadaşım Rabbim gönlüne göre versin
Canım bana mı dedin bilemedim ama Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah, daha fazla bekletmesin kimseyi.Bata 2gün kalmış ve regli belirtilerim var,zaten ne kanda ne testte çıkmadı,Allah gönlünüze göre versin kızlar,daha önceden bebeğini kaybeden arkadaşım Rabbim gönlüne göre versin
Ah kıyamam sana :)) şu an işte insan çok istediğinden gözü hiçbir şey görmüyo herkes vız gelir gibi geliyo ama tabi o an felakettir :)Ay yok yok biz ennnnnn güzelini isteyelim
Mide bulantısı nedir bilmeyelim
Kızımda mide bulantım var yemek yiyemiyorum onu canım istemiyor bunu istemiyor şunun kokusu geldi diyenler için fazla naz yapıyorlar diyordum
Sonra 2. De gördüm nanayı
İçtiğim Sudan tad alamadım
Çubuk krakerle leblebi 1 ve 2 numaralı kankalarım oldu
İnşaalah canım baya sürpriz oldu korunurkenAh ne güzel bi duygudur. Tabi size büyük sürpriz yapmış sıpa ama en güzel sürpriz maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.
Benim de bugün yumurtlama günümdü ve umarım beklenen sürpriz yumurta tutunup gelir
Bence hepsi çok güzel olmuş canım yaşları yakın ne kadar güzel. 2 erkek kardeş hep birbirlerine destek olurlar.İnşaalah canım baya sürpriz oldu korunurken
Hamile kaldım
Büyük oğlum Şubat'ta ikiye girecekti
Daha emziriyordum yani iki ay hamile olarak emzirdim Bide ihtimal vermiyordum ama yumurtlama günlerimdi benimde nasip işte
İki oğlum oldu zaten ikinciye cesaret edemem Allah'ın ne zamana nasip edersen diyordum
Bide oğlum için erkek kardeş iyi olur diyordum
Kendim kız istesemde
Hepsi oldu darısı size inş
Yaptım csnım negatifNiye veda konuşması yapar gibi yazdın arkadaşım
sen testi 8 gün kala yaptın diye hatırlıyorum ondan sonr idrar testi yaptın mı bidaha
ay ne kadar değişik. demek ki çift yumurta ikizi olacak yumurtaların teki kendi icinde bölünüp tek yumurta ikizi yapmış ama aslında üç olmuş :) maşallaahhBelli olmaz arkadaşımın çocuğu olmuyordu
Yumurta takibi yaptırmıştı
2 yumurtası vardı , o iki yumurtan biri bölünüp 2 olmuş
Çocuğu yokken 3 oldu 2 kız bir erkek kocaman oldular maşallah
Bölünme falan doğru mu anlattım bilmiyorum da iki yumurta vardı sonra 3. Sürpriz oldu diyordu
Ne çok arkadaşımdan bahsettim yanlız
Sen de istiyormuşsun bi yumurta olsun 2 inşallah hayırlıysa
çok amiiiinnnEvet ben de 7 aydır çok düşünüyorum yıllarca çocuğu olmayanları, çok korkuyorum bazen. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin, herkese annelik babalık duygusunu yaşatsın
yarın akşam tekrarlayınca içim rahatlar insallah. 50 referans değeri 1 haftalıkken cıkıyomus. yani yerleştikten sonra 1 hafta. düşündüm de benim yerleşeli 1 hafta olmamıştır, sanırım değer fazla katlamış. bu da aklıma dış gebeliği getiriyor offBence değerin yüksek , ya da kişiden kişiye değişiyor mu
Benim hamilelik zamanlarımda konuşurken burda bat günü 50-70 civarı oluyordu diye hatırlıyorum
Senin daha bata 3 güüüüüün kala öyle çıkmış
benim dün 11. gündü. iyi dimi kız?Yumy den 10 gun gecince
Az ve cok
20 50 arasi
12 gun geçince az ve Çok
40 100 arasi
Amiinn amiin canımçok amiiiinnn
çok zor bi sınav, Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Aklına öyle şeyler getirme sakıınn, seninki çok iyi bi değer maşallah. Dış gebelikte değer çok katlaya da biliyomuş az az artarak da gidebiliyomuş. Bence gayet sağlıklı bi gebelik duruyo canımyarın akşam tekrarlayınca içim rahatlar insallah. 50 referans değeri 1 haftalıkken cıkıyomus. yani yerleştikten sonra 1 hafta. düşündüm de benim yerleşeli 1 hafta olmamıştır, sanırım değer fazla katlamış. bu da aklıma dış gebeliği getiriyor off
inşallah yaAklına öyle şeyler getirme sakıınn, seninki çok iyi bi değer maşallah. Dış gebelikte değer çok katlaya da biliyomuş az az artarak da gidebiliyomuş. Bence gayet sağlıklı bi gebelik duruyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?