• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaaaaaaaaaaaaa
Senin değerin yüksek olması ikizden mi acepppppppp
İkiz en sevdiğim yaaaa çok bakarım çok istedim hep
Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Senin sürprizin de iyiymiş ama

5 aylık evliydik hemen çocuğum olsun istedim eşim de biraz gezelim tozalım dedi , ben de ha deyince olucak mı bilmiyoruz bak falan kişinin 3 yıl sonunda oldu filan kişinin 2 yılda oldu falan gözünü korkuttum sonra korunmadığımız ilk ay pat diye söyleyince öyle dedi :skandal:
ahahaha ay baya güldüm yalnız.

valla bizde de hep eşim istiyordu ben istemiyordum. ben de istemeye başladım aylar gecti. hiç belli olmuyor ki.

kız dur yüksek değil ki değerim. hem de yumurta takibi yaptırdım tek yumurtam vardı pek ihtimal yok :) ama olursa da cok isterim

Aaaaaaaaaaaaaaa
Senin değerin yüksek olması ikizden mi acepppppppp
İkiz en sevdiğim yaaaa çok bakarım çok istedim hep
Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Senin sürprizin de iyiymiş ama

5 aylık evliydik hemen çocuğum olsun istedim eşim de biraz gezelim tozalım dedi , ben de ha deyince olucak mı bilmiyoruz bak falan kişinin 3 yıl sonunda oldu filan kişinin 2 yılda oldu falan gözünü korkuttum sonra korunmadığımız ilk ay pat diye söyleyince öyle dedi :skandal:
Hahaha :) sizin hikaye bize benziyomuş canım ama bana nasip olmadı 8 haftalık kürtaj oldum. Evlendik ilk ay korunduk sonra dedim bak çocuk kolay olmuyomuş biz yapalım hemen olmaz aradan geçer bi kaç ay dedim pat ilk denediğimiz ay ben hamile şok olduk :) tabi yavruma kavuşamadım o ayrı. Şimdi de 7.ay tekrar hamile kalıyım diye yapmadığım kalmıyo valla canım

valla bizde de hep eşim istiyordu ben istemiyordum. ben de istemeye başladım aylar gecti. hiç belli olmuyor ki.

kız dur yüksek değil ki değerim. hem de yumurta takibi yaptırdım tek yumurtam vardı pek ihtimal yok :) ama olursa da cok isterim

Belli olmaz arkadaşımın çocuğu olmuyordu
Yumurta takibi yaptırmıştı
2 yumurtası vardı , o iki yumurtan biri bölünüp 2 olmuş
Çocuğu yokken 3 oldu 2 kız bir erkek kocaman oldular maşallah
Bölünme falan doğru mu anlattım bilmiyorum da iki yumurta vardı sonra 3. Sürpriz oldu diyordu
Ne çok arkadaşımdan bahsettim yanlız :KK48:
Sen de istiyormuşsun bi yumurta olsun 2 inşallah hayırlıysa

aynen öyle. yıllarca hasret cekenler var.
bugün hep aklımda böyle insanlar var ya cok üzülüyorum onlar adına cidden :KK43:
Evet ben de 7 aydır çok düşünüyorum yıllarca çocuğu olmayanları, çok korkuyorum bazen. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin, herkese annelik babalık duygusunu yaşatsın

Bende 5.gün başladım içinde de öyle yazıyor sıkıntı ne acaba??
Şöyleki herkese oyle baslamak gerek sanirim
Benim anladığım ve çok üzücü ki bir prosedür var ve o isletiliyor
Yani gidiyorsun
Yaşın kac
X
Kac ay denedin
1 yil gebelik olustu mu hic
Hayir
Hormon testlerin
Sorun yok
Spermogrm
Az kusurlu ya da hic

Ha tamam o zaman klomen kullan gel
Yumrta takibi yapalim
V.s.
Sonra
Aslima
Olmadı tüp bebek

Sorun şu derinlemesine düşünüp veriler sunlar ya bu adamların niye olmuyo ihtimalleri dusuneyim v.s. yok

Benim yumurtlama ile ilgili bi sorunum yok çatlama ile ilgili deyok
Ama ben 3 kez klomen ve akabinde igne kullandim neden?
Prosedursel ...
Belki sorun çok bambaska bisey ama henüz ilgilibir hekim bulamadım

Klomen benim gibilerde hormonlugunu yapiyor ve zten 5. Gune kadar belli bir yol katetmiş yumurtayi 9. Gunde 24mm e getiriyor...e o buyuklukte de maalesef çatlamadı söndü ve adetle atildi...

3. Gün kullanmaya basladifimda 2ser 3er yumurtam normal olmasi gereken boyutta catladi ama dollenme olduysa da tutun ma olmadi...

Hahaha :) sizin hikaye bize benziyomuş canım ama bana nasip olmadı 8 haftalık kürtaj oldum. Evlendik ilk ay korunduk sonra dedim bak çocuk kolay olmuyomuş biz yapalım hemen olmaz aradan geçer bi kaç ay dedim pat ilk denediğimiz ay ben hamile şok olduk :) tabi yavruma kavuşamadım o ayrı. Şimdi de 7.ay tekrar hamile kalıyım diye yapmadığım kalmıyo valla canım

Cennette şefaatçin olur inşallah yavrun
Ayyy rabbim gönlüne göre versin
Strese bağlıdır canım ya , olmuş bak bi kere
Düşünmemeye çalış , başka şeylere odaklan
İnşallah olur tez zamanda

Bence değerin yüksek , ya da kişiden kişiye değişiyor mu
Benim hamilelik zamanlarımda konuşurken burda bat günü 50-70 civarı oluyordu diye hatırlıyorum
Senin daha bata 3 güüüüüün kala öyle çıkmış

Hahaha baya bi ana olacaksın o zaman sen
Benim tanıdığım büyün yengeçler sulugöz gerçekten çok duygusallar
Eşine nasıl söyledin , ilk çocuk anladığım kadarıyla
Bi arkadaşım anlatmıştı
Gebelik testini komidinin üzerine koymuş kocası uyanınca onu görmüş ağlamaya başlamış falan filan
Benim ayu bırak ağlamayı hayırlı olsun demişti :KK53:
Sanki karşı komşunun çocuğu olacak dedim

:KK53:
Koptum yaaaa

Cennette şefaatçin olur inşallah yavrun
Ayyy rabbim gönlüne göre versin
Strese bağlıdır canım ya , olmuş bak bi kere
Düşünmemeye çalış , başka şeylere odaklan
İnşallah olur tez zamanda
Amiin inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Stres değilde eşimde varikosele bağlı spermde hareket azlığı çıktı ameliyat olduk hemen. 3 ay olucak, tam spermlerin iyileşme zamanı şu aralar ve tam yumurtlamadayım. İnşallah tutar bu ay

Amiin inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Stres değilde eşimde varikosele bağlı spermde hareket azlığı çıktı ameliyat olduk hemen. 3 ay olucak, tam spermlerin iyileşme zamanı şu aralar ve tam yumurtlamadayım. İnşallah tutar bu ay
Amin aminnn inşallah
Bak önünüzde bi engel de kalmamış Allah’ın izniyle olucak inşallah

Bence değerin yüksek , ya da kişiden kişiye değişiyor mu
Benim hamilelik zamanlarımda konuşurken burda bat günü 50-70 civarı oluyordu diye hatırlıyorum
Senin daha bata 3 güüüüüün kala öyle çıkmış

Yumy den 10 gun gecince
Az ve cok

20 50 arasi

12 gun geçince az ve Çok

40 100 arasi

:halay::KK70:
Çocuklar ele avuca gelmeye ,dillenmeye başlayınca sevip baba olduğunu yavaş yavaş anlıyor benimkisi
O yüzden haberini verdiğimdeki tepkisi normal
Ayrıca ben doğumdayken yengesinin hastaneye getirdiği dürümleri yiyen bir baba o
Canımız babamız :KK31:

Stres yemek yedirir hakli adam :KK70:

Allah saglik huzur versin yuvalrimiza
Hepimiz ayri ayrı birer alemiz...

Yumy den 10 gun gecince
Az ve cok

20 50 arasi

12 gun geçince az ve Çok

40 100 arasi
Hımmmmmmm şimdi benim yumy den takvime göre 7 gün bendeki belirtilere göre 9 gün geçti ben 10-11. Gün test yapsam belli olur yaniiiii
Ben 10 gün geçince 1-2-3 çıkıyor
O da kimyasal da falan da çıkıyor diye fazla ciddiye almamıştım
Şimdi ben beklemeyip kan testi mi yaptırsam 10. Gün napsam
O değil yumy gününü de bilmiyorum
İlk defa takip ettim uzayan akıntıyı
Hem Pazar hem Salı oldu

Back