Ben 5+1 de gittim hcg 837 idi. Biraz düşük geldi bana referans aralığı 1000-10000 di. Perşembe yani 6+0 da tekrar gideceğim. Keseyi görürüz dedik. Ne diyorsunuz hcg ye
Canim yukaridaki tecrubi ornekler kitabi lerin pek bisey ifade etmedigini gosteriyor
Demekki hersey gibi bu da biraz bireysel
Ben ilk cocugumda 6yi bitirip gitmistim
7+ 0 gibi
Simdi yine de hcg yaptirim bari habersiz gibi oluyor insan boyle de
Hanımlar herkese günaydın
bişey sormak istiyorum ben de 6+6 yım, birbucuk haftadır fena bulantılarım vardı ama cumartesiden beri hiç bulantı kusma kalmadı biraz da korkmaya başladım içim rahat değil, randevuya da yeni gitmiştim diğerine daha çok var endişeliyim bi şey mi oldu diye
Böyle bi anda kesilir mi acaba
Ben 5+1 de gittim hcg 837 idi. Biraz düşük geldi bana referans aralığı 1000-10000 di. Perşembe yani 6+0 da tekrar gideceğim. Keseyi görürüz dedik. Ne diyorsunuz hcg ye
bişey sormak istiyorum ben de 6+6 yım, birbucuk haftadır fena bulantılarım vardı ama cumartesiden beri hiç bulantı kusma kalmadı biraz da korkmaya başladım içim rahat değil, randevuya da yeni gitmiştim diğerine daha çok var endişeliyim bi şey mi oldu diye
Yok ben hesaplamadım doktor öyle söyledi
Henüz net olmamakla birlikte aslında son adet tarihi baslangıcı 26kasım bitişi 2aralık bende herhalde 2aralıktan saydı diye düşündüm :)
Yok ben hesaplamadım doktor öyle söyledi
Henüz net olmamakla birlikte aslında son adet tarihi baslangıcı 26kasım bitişi 2aralık bende herhalde 2aralıktan saydı diye düşündüm :)
Hayr bide tuhaf olan doktor bebege göre 7+2 senin tarihine göre 8haftalıksın dedi (gecen hftadan bu yana üstüne koydum tabi :)
Ama flo dan bakıyorum 9.haftamda gibi oluyorum iyice karıstırdım
Herkese merhabalar bende 15 ocak da idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim. 16'sinda kanda beta hcg 552, 17'sinde 810 cikti. Cuma gunu doktora gitmeyi dusunuyorum. Sizce erken mi? Bu arada bilgilerimi de vereyim Ttuboz
Yas:29
Kilo:60
SAT:20 Aralık
D.Tarihi:26 Eylül
Ilk cocuk olucak kismetse
Henuz hastaneye gitmedim.
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Allahııım.Kuzum olur öyle 1 hafta bulanır 15 gün bulanmaz. Sonra hiç bulanmaz bi bakarsın 4.ayda bulanır. Hiç korkma zaten Allah korusun bebeğe birşey olsa da bulantı kesilmesi olmaz. Bu kaygılarla hormonlarınıza stres hormonu ekliyor bebeğe zarar veriyorsunuz. Örneğin ben ilk gebeliğimde sigara içiyordum doktor 5 tane içmeme izin verdi. Çünkü bırakırsan stresin bebeğe içtiğin 5 sigaranın 10 katı zarar verecek dedi. Düşün artık. Rahat ol lütfen. Hamilelik inişli çıkışlı bir süreç