Sağol canım içiimi rahatlattın , ayy benm dktor randevuma daha bir hafta var pofff meraktan ölcemTeşekkür ederim, 6+3 üm herkes yaşamıyormuş zaten
bulantım olmuyor diye endişelenme tadını çıkar her şeyin güzel güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım içiimi rahatlattın , ayy benm dktor randevuma daha bir hafta var pofff meraktan ölcemTeşekkür ederim, 6+3 üm herkes yaşamıyormuş zaten
bulantım olmuyor diye endişelenme tadını çıkar her şeyin güzel güzel
velet doğunca da hiç üzmese keşke anacağzınıBenim bebeğim çok uslu bulandırmıyor midemi de soranlara
İnşallah cnm. Elimin hamileliği de çok rahat geçti, sonra kızı da çok uslu oldu. Gece bile çok az uyanırdı. Bizim de öyle olur inşallah. Eylül bebekleri uslu olsun amiiiinnnvelet doğunca da hiç üzmese keşke anacağzını
aminnn aminnnnnnİnşallah cnm. Elimin hamileliği de çok rahat geçti, sonra kızı da çok uslu oldu. Gece bile çok az uyanırdı. Bizim de öyle olur inşallah. Eylül bebekleri uslu olsun amiiiinnn
Aynen canım benim de hamileliğim çok rahat geçti. Kızım gecede bir kez emmek için uyanırdı. İyi doyan bebek güzel uyur derler. O yüzden Doğumdan sonra bol bol dinleniyoruz, su içiyoruz ki bol süt olsun :)İnşallah cnm. Elimin hamileliği de çok rahat geçti, sonra kızı da çok uslu oldu. Gece bile çok az uyanırdı. Bizim de öyle olur inşallah. Eylül bebekleri uslu olsun amiiiinnn
Aynen canım ne güzel oldu. Keşke ekim2017 grubundan başka arkadaşlar da olsa burada ama en aceleci biziz galiba :)Burda da beraberiz
Ben çok istiyordum bildiğin gibi kürtajdan sonra 3 ay bekledim ve hemen oldu :) mucize işteAynen canım ne güzel oldu. Keşke ekim2017 grubundan başka arkadaşlar da olsa burada ama en aceleci biziz galiba :)
sen boy kilo kaçtı kaçla başladın kaçla bitirdin canımBen de çok korkmustum. Bir seyi yemeden önce kendine bu saglikli mi diye sor. Sağlıklıysa ye :)
Canım boyumuz aynı ama benim kilo 100 o kadar göstermiyorum. Beni de 80 falan sanıyorlar :) öncekinde 100 kilo ile hamile kaldım, 107 kilo ile bitirdim. Hep et, yoğurt, yumurta, balık yedim. Tam buğdaylı şeyler de yedim tabii. Her gün 40 dakika yürüdüm. Yaz gelince yürümedim. Her gün yüzdümsen boy kilo kaçtı kaçla başladın kaçla bitirdin canım
belki bana da örnek olur, 165 boy 80 kilo bi yarım dünyayım şu an
Maşallah sağlıkla devam etsin inşallah . Ben de seninki gibi bir profil resmi aradım ama bulamadımBen çok istiyordum bildiğin gibi kürtajdan sonra 3 ay bekledim ve hemen oldu :) mucize işte
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
Maşallah canım, darısı başıma, ben de ilk aylarda bi 7-8 kilo vermenin derdindeyim başarabilirsem inşallahCanım boyumuz aynı ama benim kilo 100 o kadar göstermiyorum. Beni de 80 falan sanıyorlar :) öncekinde 100 kilo ile hamile kaldım, 107 kilo ile bitirdim. Hep et, yoğurt, yumurta, balık yedim. Tam buğdaylı şeyler de yedim tabii. Her gün 40 dakika yürüdüm. Yaz gelince yürümedim. Her gün yüzdüm
İnşallah canım benim:)Maşallah sağlıkla devam etsin inşallah . Ben de seninki gibi bir profil resmi aradım ama bulamadım
Hangi folik asiti kullanıyorsunuz kızlar
Bana da folbiol yazdı doktor, ağır değil mi bu dedim, kim diyor onu dedi. Daha önce arkadaşıma 3 doktor ağır olduğunu söylemiş.Folbiol
Yok canım vermeye değil de almamaya çalış. Protein ağırlıklı beslenme ve yürüyüşle hallolur benceMaşallah canım, darısı başıma, ben de ilk aylarda bi 7-8 kilo vermenin derdindeyim başarabilirsem inşallah
kilo yüzünden bebek rahatsız olmasın da başka bi şey istemiyorum, zaten yemişim yiyceğimi daha dikkat edeyim bari
İnşallah canım benim:)
Sende kullan aynısını canım yakışır :)
Kızlar mideleriniz ne durumda? Ben altıncı haftadayım ama hiç bulantım yok. Sadece mide yanmalarım oluyor, hamile olmadan önce de vardı onlar zaten. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olunca. Anormal mi benim durumum?Maşallah canım, darısı başıma, ben de ilk aylarda bi 7-8 kilo vermenin derdindeyim başarabilirsem inşallah
kilo yüzünden bebek rahatsız olmasın da başka bi şey istemiyorum, zaten yemişim yiyceğimi daha dikkat edeyim bari
Canım ben ilk hamileliğimde 8. Hafta da ilk kez midem bulanmıştıKızlar mideleriniz ne durumda? Ben altıncı haftadayım ama hiç bulantım yok. Sadece mide yanmalarım oluyor, hamile olmadan önce de vardı onlar zaten. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olunca. Anormal mi benim durumum?
Bugün bir şeye üzüldüm, karnıma biraz ağrı girdi, korktum yattım sonra. O arada internette araştırırken bir baktım kendimi nerelerde bulmuşum, Allah korusun boş gebeliklerde de bulantı olmuyomuş. 1 hafta daha nasıl sabredicem ben ultrasonda görmek için :))Canım ben ilk hamileliğimde 8. Hafta da ilk kez midem bulanmıştı
Kişiden kişiye değişiyor bu Normal:))
Bende bi kaşık ağrısı var mesela