İlk 6 ay anne sütü dışında su dahil hiçbirşey verilmemeli ben direndim sadece anne sütü verdim. Gayet sağlıklı hasta olmaz kilosu boyu iyi. Emzik biberon bunlar çok kötü alışkanlıklar ama çevre baskısı ile mücadele zordur bilirim herkes anne kesilir
çalışıyorum canım izin alırsam göze batıcam , erken olduğu için söylemek istemedim kuzum , şuan 5+4 o yüzden bekleyelim dedim , doktorlar zaten değerlere bakıp gününe göre normal olup yada olmadığını söylerler
Hamile olmak güzel bir duygu ama insan korkuyor ya birşey olursa diye. Onun sorumluluğu ile hareket ediyorum ister istemez, temkinli davranıyorum.
Hal böyle olunca da sağlıkla bir an önce geçsin istiyorum
Benim de yok 5+2 oldum tabi daha erken benim için. İlk defa bugün biraz halsizliğim oldu, koltukta uyuklamışım. Ara ara hafif kasık ağrıları başka bişeyim yok
Bulantı ben de fena bugün sadece krakerle portakal yedim afedersiniz 4 defa çıkardım öğleye kadar, öğleden sonra mayi taktırdım
Pazartesiden beri hergün taktırıyorum, sonrasında çok rahatlatıyor yemek yiyebiliyorum
Bulantısı olmayanlar çok şanslı valla hamileliğin tadını çıkarın
çok geçmiş olsun canım , kaç haftalıksın acaba? herkes soruyor benm şöyle bulantım oldu vs. diye snde yok mu diyorlar yok diyorum kendimi anormalmişim gbi hissetmeye başladım
Günaydınnn
Son bikaç gündür hiç kilo almamıs olmama ragmen 3 ayrı kişi hamilemisin diye sordu
Aşırı derecede uyku isteğim var bide yüzümde hafif şişlik hissediyorum varmı benzeri
Günaydınnn
Son bikaç gündür hiç kilo almamıs olmama ragmen 3 ayrı kişi hamilemisin diye sordu
Aşırı derecede uyku isteğim var bide yüzümde hafif şişlik hissediyorum varmı benzeri
çok geçmiş olsun canım , kaç haftalıksın acaba? herkes soruyor benm şöyle bulantım oldu vs. diye snde yok mu diyorlar yok diyorum kendimi anormalmişim gbi hissetmeye başladım