Salı günü kontrol. Ama zaman geçmek bilmiyor. 2. Gebelik daha bir heyecanlı geldi bize. 1.de cok cahilmisiz.
geçer geçer bi bakmışsın doğuma gün sayıyosun
ben hamileliğin bir kadının en kıymetli dönemi olduğunu düşündüğüm için her anın ayrı tadını cıkarıyorum

Bize hemşire mama aldirmisti. bu çoğuk aç kalıp kuvoze girer diye. Hiç her yok bence de hemen mama almaya.
İlk 6 ay anne sütü dışında su dahil hiçbirşey verilmemeli ben direndim sadece anne sütü verdim. Gayet sağlıklı hasta olmaz kilosu boyu iyi. Emzik biberon bunlar çok kötü alışkanlıklar ama çevre baskısı ile mücadele zordur bilirim herkes anne kesilir

haklısın valla çalışırken hamile olmak zor çok iyi anıyorum seni bende kalp atışını duyana kadar iş yerinde söylemedim kimseye..

Hamile olmak güzel bir duygu ama insan korkuyor ya birşey olursa diye. Onun sorumluluğu ile hareket ediyorum ister istemez, temkinli davranıyorum.
Hal böyle olunca da sağlıkla bir an önce geçsin istiyorum

Benim de yok 5+2 oldum tabi daha erken benim için. İlk defa bugün biraz halsizliğim oldu, koltukta uyuklamışım. Ara ara hafif kasık ağrıları başka bişeyim yok
iyi bari yalnız değilim , soruyorlar bana sanki bnde tuhaflık varmış herkesin bulantısı olmuşta ben anormalmişim gibi hissettim

çok geçmiş olsun canım , kaç haftalıksın acaba? herkes soruyor benm şöyle bulantım oldu vs. diye snde yok mu diyorlar yok diyorum kendimi anormalmişim gbi hissetmeye başladım

Günaydınnn
Son bikaç gündür hiç kilo almamıs olmama ragmen 3 ayrı kişi hamilemisin diye sordu
Aşırı derecede uyku isteğim var bide yüzümde hafif şişlik hissediyorum varmı benzeri

Günaydınnn
Son bikaç gündür hiç kilo almamıs olmama ragmen 3 ayrı kişi hamilemisin diye sordu
Aşırı derecede uyku isteğim var bide yüzümde hafif şişlik hissediyorum varmı benzeri
Benim de karnım şiş, şişkinlik yaptı biraz, hormonlardan olsa gerek yoksa ben de kilo almadım

çok geçmiş olsun canım , kaç haftalıksın acaba? herkes soruyor benm şöyle bulantım oldu vs. diye snde yok mu diyorlar yok diyorum kendimi anormalmişim gbi hissetmeye başladım
Teşekkür ederim, 6+3 üm herkes yaşamıyormuş zaten
bulantım olmuyor diye endişelenme tadını çıkar her şeyin güzel güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…