Aslında ben 7+3 üm ama 7 yi doldurduğun an 8 yazıyor. O şekilde ilerliyor burdaki takvim bitirdiğini değil ileriyi yazıyor

Ikinci kez anne olacaklar var ise sorayim annelik nasil bir duygu?. Ben cok karmasik duygulardayim hem iyi hem tedirgin, insallah ilk bebegimiz olacak ama daha once anne olanlar neler hissettiler cok merak ediyorum.
Ahh nasıl anlatsam. Benim 5 i doldurmak üzere olan bir kızım var. Öyle aşığım ki ona. Her gününü hayran hayran izliyorum. Hele ilk anne diyişini ölsem unutmam ne çok ağlamıştım. Emekleyişi yürüyüşü oof of hatıralar.. canı yandığında ya da hastalandığında 10 yaş yaşlanıyorum bi anda. Köpekten çok korkarım mesela ben ama onun yanındaysaö üstüne atlayanilecek kadar cesur olurum. Bi yemek yesin dünyada benden mutlusu yok. Yani kendinizden çok onu düşünüyorsunuz her şeyinizi ona göre ayarlıyorsunuz tüm dünyanız o oluyor. Allah sağlık versin çocuklarımıza. Ve Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Annelik gerçekten güzel ama bir o kdr da zor ama güzelll çünkü delilik parayla değil

Merhaba anneler kasık ağrılarınız ne durumda benim çok yoğun

Aaa o konuda hiç endişelenme. Ben bu duyguyu bilmiyordum ki anne olmadan önce. Eline almadan ona alışmadan bişi hissetmemen normal. Bence annelik illa karnına gelmesiyle olmaz. Ona emek verdikçe tanıdıkça aşk seviyesi artıyor. Doğduğunda kucağınıza alın bi öyle gelir hisler.

Günaydınnn
Son bikaç gündür hiç kilo almamıs olmama ragmen 3 ayrı kişi hamilemisin diye sordu
Aşırı derecede uyku isteğim var bide yüzümde hafif şişlik hissediyorum varmı benzeri
Progesteron hormonu uyku yapıyor canım :) aynen ben de öyleyim ama fiziksel belirtiler için çok erken

Kızlar heyecanla insan karnım ne zaman çıkacak diye merak ediyor ama daha çok erken. İlkinde 18 haftalıkken sadece yatınca karnım görünüyordu. Kilo alımı da 20. Hafta başladı. Her ay bir kilo şeklinde gitti çünkü zaten fazla kilom vardı.

Yani ilk aylar aşırı yemezseniz hiç kilo alınmıyor

Ikinci kez anne olacaklar var ise sorayim annelik nasil bir duygu?. Ben cok karmasik duygulardayim hem iyi hem tedirgin, insallah ilk bebegimiz olacak ama daha once anne olanlar neler hissettiler cok merak ediyorum.
Ben genelde şöyle tarif ediyorum, dünyada ki hiçbir okul, hiçbir kariyer, hiçbir para, hiçbir ev, hiçbir yer, bu yaşadığın duyguya eşdeğer olamaz, hatta yanından geçemez . Dünyada ki yaşayacağın en en güzel duygu, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kilo almak yerine veriyorum galiba bende

Çok erken olduğu için sanırım , çünkü bende öyleyim hatta eşim diyor ki artık var olduğunu biliyoruz ve onunla da ilgilenmeliyiz , sanki dışlamışız gibi hissediyorum diyor, biz öğrenince bir anda oğluma daha da bağlandık nedense , biraz büyüsünler de o zaman başlayacak o hissiyat

Progesteron hormonu uyku yapıyor canım :) aynen ben de öyleyim ama fiziksel belirtiler için çok erken
Fiziksel belirti zaten yok ne göbek ne bişey ama yüzüm sanki uyumus uyanmısım gibi sis hissediyorum da asıl sormak istedigim bu insanlar benim hamile oldugumu nasıl anladı
Hele bugün +50 bi abimiz ki hayatta böyle muhabbetler etmez ben esnerken öyle dedi bi anda

Ayy bende bugun 5+3 teyım hala doktora gıtmedım ama doktoruma kan testı yaptırdımmm 9700 çıktı bana fazla geldı bıraz sanki ama kese ve kalp atışı görünürmü acaba yarın gidecegım doktora hayırlısıylaaa:)

Merhaba kızlar aranızda yeniyim 6+5 benim de bebeğimSon adet tarihime göre 8+2 aradaki fark geç döllenme mi oluyor pek bilgi sahibi değilim ilk bebeğim2 gün önce kalp atışlarını gördüm vajinal ultrasonla doktor küçük olduğu için karından görülmeyeceğini söyledi.Bir de sıkıntım şu ki mide bulantısı meyve dahi yesem bulanıyor ben de bulanmasın diye çubuk kraker,ekmek gibi karbonhidrata boğuldum zaten kilo fazlam varken hamile kalmıştım çok korkuyorum kilo almaktan hele şimdiden tecrübeli olanlar yardımcı olabilirler miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…