- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Normalde öğle yemeği yemem canım mesela artık öğle yemeği yemeye başladım az da olsa. Bol meyve, salata, yumurta, kırmızı ve beyaz et, kuruyemiş yiyorum bol su içiyorum aç kalmamaya gayret ediyorumBenim buay alakasiz bişey oldu işte.canim yemek olarak ne yiyosun yumurta gelistirmek icin varmi uyguladgn seyler
Merhabalar hiç korkmayın ben özel sektörde çalışıyorum çok yoğun bir işim var, arada 1-2 saat izin almak dışında işimi hiç etkilemiyor. İğneler de hiç acıtmıyor göbekten yapılanın iğnesi ufacık zaten. Yumurta toplama da genel anestezili olduğundan acıtacağını sanmıyorummerhaba hanımlar banada tup bebek onerdı doktor. bu ıgneler ılaclar cok acıtıyor mu zorlyor mu çalışıyorsanız ıse gıdıp gelebılıyo musunuz. yumurta toplarken baya acıyo dıyolar ne dıyosunuz lütfen yardımcı olun.
Ya vitaminde aliyoruz bide meyve sebze yiyephek folikasitten zehrlenmeyelm. Misal smoothie yaptim ıspanaklı falan.basim döndü bitirnce halsizlestmNormalde öğle yemeği yemem canım mesela artık öğle yemeği yemeye başladım az da olsa. Bol meyve, salata, yumurta, kırmızı ve beyaz et, kuruyemiş yiyorum bol su içiyorum aç kalmamaya gayret ediyorum
Valla igne karnimi degl kalbimi acitiyo agliyrm bazen ama acıdan degl yani.merhaba hanımlar banada tup bebek onerdı doktor. bu ıgneler ılaclar cok acıtıyor mu zorlyor mu çalışıyorsanız ıse gıdıp gelebılıyo musunuz. yumurta toplarken baya acıyo dıyolar ne dıyosunuz lütfen yardımcı olun.
:) Aynen canım abartmamak lazım meyve sebzeyi de, her şeyin fazlası zarar.Ya vitaminde aliyoruz bide meyve sebze yiyephek folikasitten zehrlenmeyelm. Misal smoothie yaptim ıspanaklı falan.basim döndü bitirnce halsizlestm
Herşey çok güzel olacak arkadaşımBugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar
Ben alısamadm igneye ya canim igneyi cikarttktan snra 2damla geri cikiyo delikten seninde öylemi:) Aynen canım abartmamak lazım meyve sebzeyi de, her şeyin fazlası zarar.
İğne yerlerim de acıyor artık her gün yapa yapa, sıkıldım gerçektenbir an önce bitse....
Of arkadaşımHerşey çok güzel olacak arkadaşımağlama artık sevinçten olacak inşallah
Canım ilaclar kilo aldirmiyo iştahımızı açıyo yedgmiz icin kilo aliyorz ama benim aksine oldu midem kalkiyo ekmekten bile ya. Bana vitamin ilaci verdi icinde bütn hersey varBizim tedavi de 10 gune baslicak.on gorusmede dr bitkisel agirlikli protein alin dedi.degisik olsun diye maş fasulyesi bile pisirdimananas,avokado,yumurta ve kuruyemis yiyoruz.kahveyi azalttim(asiri iciyodum.dr hic icme dedi de tutamiom kendimi) onun disinda yaptigim pek bisi yok acikcasi.keske ilaclar oncesi biraz kilo verebilseydm.onceki tedavide 4 kg kdr almistm cunku
CanımmmmOf arkadaşıminşallah gercı hersey güzel olsa ozamanda aglarm ben galiba hep aglicam
Aynen canım bazen kanla karışık geliyo hattaBen alısamadm igneye ya canim igneyi cikarttktan snra 2damla geri cikiyo delikten seninde öylemi
Insallah arkadasm öpüyrum seniCanımmmmmutluluk ağlaması inşallah
Pazartesi günü. Saat 4te yapiyrum suan aklım hep saat 4te napcam diyerek geciyo. Senin nezamanAynen canım bazen kanla karışık geliyo hatta
ultrason kontrolün ne zaman cnm?
Benim de pazartesi 1 buçukta kontrolüm. Merional saat 3te vurduruyorum lucrin iğne akşam 7de. Çok sıkıldım ama artık yaa. Kaç folikülün vardı canım senin iğnelere başlamadan önce?Pazartesi günü. Saat 4te yapiyrum suan aklım hep saat 4te napcam diyerek geciyo. Senin nezaman
Hiç öyle bisey söylemedi canım ya kendi içinden saydı biseyler benim ikiside arka arkaya bi saga bi sola yapiyrum.bisey sorcam ya igneyi soktuktan sonra ilaci verip bitene kadar öyle bi yanıyoki çikartiyrm on dk daha gecmiyo o yanma sanada böylemi oluyoBenim de pazartesi 1 buçukta kontrolüm. Merional saat 3te vurduruyorum lucrin iğne akşam 7de. Çok sıkıldım ama artık yaa. Kaç folikülün vardı canım senin iğnelere başlamadan önce?
Canım merional popodan yapılıyor bana çok yakıyor. Göbekten yapılsa çok çok acıtır tahminimce. İğne yerim kaşınıyor yarım saatHiç öyle bisey söylemedi canım ya kendi içinden saydı biseyler benim ikiside arka arkaya bi saga bi sola yapiyrum.bisey sorcam ya igneyi soktuktan sonra ilaci verip bitene kadar öyle bi yanıyoki çikartiyrm on dk daha gecmiyo o yanma sanada böylemi oluyo
Evet merional yakıyo of bugünüde atlattm ben. E bide sen hergün biyere gdip igneyi vurdurmak zorundasn o dahada zor heCanım merional popodan yapılıyor bana çok yakıyor. Göbekten yapılsa çok çok acıtır tahminimce. İğne yerim kaşınıyor yarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?