2019 EKiM TÜP BEBEK

Ama yumurtan olmus iste döllenms kaliteli yani o saatten snra tek sorunumz allahin izin vermesi yoksa ne sana bagli ne eşine döllendkten snra

Cok sevindim canım insanin yeri geliyo 10tlye bile ihtiyacı oluyo haberlerni beklyrm. Benim bu ay toplanck ama 2 ay snra transfer

Cok sevindim canım insanin yeri geliyo 10tlye bile ihtiyacı oluyo haberlerni beklyrm. Benim bu ay toplanck ama 2 ay snra transfer
evet canım maddi çok sorun yaşadık evlendik evlenesiye bakalım şimdi sevinçliyim içten içe çok karışık duygularım yani

Üniversitesiler daha iyi değil mi acaba bende izmir ege üniversitesinde başladım tedaviye ondna soruyorum
Bi arkadasim ozelde yaptirdi negatif.devlette yaptirdi pozitif.biraz kismet isi ama devlette cok itip kalkmis hemsireler.cok cani yandi.anestezisiz yapildi opu.ozelde gozunun icine bakiliyo cnn yanmasin diye

Bugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar
Ben varım canım ben de cumartesi günü başladım iğnelere. Merional 300 vuruluyor kalçadan her gün. Akşamları da lucrin iğnesi vuruyorum kendime. 6. Günümdeyim ultrasonda 9 folikülüm gözüktü inşallah her şey yolunda giderse haftaya çarş-cuma opu olacak. Duygularım çook değişken hormonlar çok etkiliyor neden böyle oldu diye üzülüyorum ama buna da şükür. İrtibatı koparmayalım kızlar konuşmaya ihtiyacım var

Nerde tedavi oluyosunuz,hangi dr de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…