2019 EKiM TÜP BEBEK

Merhaba yeni üye oldum sebebi ise ümitsizliğe kapılan arkadaşların yüreğine biraz su serpmek. 38 yaşındayım adet düzensizliğim vardı doktora gittiğimde en son ki adet kanamam 40 günü bulmuştu gerekli testler tahliller ve kötü bişey çıkmadı çok şükür ama menepoza girdiğimi söylediler. Çocuk istiyorsam acil aşılama yaptırmam gerektiğini v.s tavsiye üzerine Samsun tıp fakültesine prof. Dr. İdris KOÇAK beye gittim aşılamanın beni oyalayacağını ve değerlerim bakarak %1 ihtimal tutacağını acil tüp bebek tedavisi uygulamamız gerektiğini söyledi. Tedavi sonrası 2 yumurtam vardı biri büyüdü ve Ankara genart merkezinde transfer işlemi yapıldı ilk denemede 1 yumurtayla hamile kaldım şuan da 21 haftalık gebeyim AMH değerleriniz kötü çıksada bu asla bir son değil ümidinizi kaybetmeyin.

Haklısınız her halimize şükürler olsun daha beterleride vardir .ya ben sizi bska forumda gördm sanki szdede kistmi vardi

Merhaba hanimlar
Ben de yakinda tüp bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum. Tedavi icin yaptirdigim tetkiklerde Dhea So4 hormonum yüksek cikti.acaba bu konu hakkinda deneyimi olan ve yasadiklarini paylasanlar olursa sevinirim
Bi bilgm yok canim ama birini etiketleyp yazmassan görmezler

Canim cok tesekkür ederz amh sorunu olanlara ümit olcaksn

Yaşınızı takmamanizi öneririm. Ben 23 yaşında daha önce doğal yoldan 2 defa gebe kaldim eşimde ve bende sorun yok pgt için tup bebek yaptırdık ben 3.denememde doğum yapabildim aynı merkezde tabistigim bi bayan 41 yasinda ilk denemesonde dogum yaptı cok sukur

Kızlar merhaba herkese, ben de insallah ekim ortalarında 2. Tedavime başlayacagım. İlkini martta yaptık kan degerim yükseldi sonra düştü yani negatif. Bülent tıraşa gitmiştim ilkinde , simdi de ona gidiyorum. Benim normal yolla olan 4. Ayımda hamile kaldigim bir oglum var, eşim 2. Yi çok istiyor 3 senedir olmuyor biz de tedaviyi sectik. İlki negatif olunca bu defa microchip ile spermler secilecek, genetige gonderecegiz bir de. Dun hsg cekildim cok sukur sorun yok. Hayırlısı artık bakalım. Sürec 1 ay olsa da cok uzun geliyor acikcasi, cok yıpratıcı...

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepimize hayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Bnde bu ayin 18 inde tup bebek tedavsine basladim bnde bugun 12. Gun kendime karindan igne yapiyorum menapur 450 ml. Tabiki hem maddi hem manevi açıdan insanin canini acitiyor bu durim ama iste ilerisini dusununce tevekkül edip sabretmek en iyisi. Burda olumlu sonuclari deneyimli arkadaslarin yorumlari okuyunca moral oluyor teşekkürler

Canim hepimz yeniyiz bu gruptakiler ama beraber ögrenicez. Ne sorununuz var acaba yaşınız kaç
Merhaba geç yazdım özür. Yaş 37. Bir buçuk yıl önce doğal yolla hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalbi durdu. Bir daha hamile kalamadım, altı aldır ilaç tedavisi görüyorum ama olmadı. Eşimin de benimde değerlerimiz normal ama amh 1,2, doktor biraz düşük yaşın ileri artık beklemeyelim dedi. Zaten düşükten sonra kötü bir depresyona girdim. Çok kötü günler geçirdim. Tek tedavim sanki sağlıklı yeni bir hamilelik gibi geliyor. İnşallah hepimiz en kısa sürede bebeklerimizi kucağımıza alırız. Peki sizin durumunuz nedir ?

Hayırlı olsun. Ben de dün başladım. Dün bi hastanede yaptırdım iğnelerimi ama bugün kendim yaptım. Değişik bir his. İnşallah burdan olumlu sonuçları da veririz birbirimize

Çok çok geçmiş olsun önceki süreçler için ama mutlu son için çok sevindim. Umarım dediğin gibi olur. İlk denemede hayırlısıyla tutar. Aslında herkes gibi bende normal yollarla olsun çok istedim. Yaşım biraz daha az olsa tüp bebekten önce bir yıl daha beklerdim ama nasip böyleymiş. Şuan hiçbişey umrumda değil. Hepimiz gibi tek istediğim tüp bebek normal yol farketmez sağlıklı bir bebek doğurmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…