2019 EKiM TÜP BEBEK

Canım ilaclar kilo aldirmiyo iştahımızı açıyo yedgmiz icin kilo aliyorz ama benim aksine oldu midem kalkiyo ekmekten bile ya. Bana vitamin ilaci verdi icinde bütn hersey var
Hadi yaa ama aldigim kilolalari hala veremedim.ben de kullaniyorum cnm.hangisini kullaniosun?

Canim hepimz yeniyiz bu gruptakiler ama beraber ögrenicez. Ne sorununuz var acaba yaşınız kaç

Merhaba hanimlar
Ben de yakinda tüp bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum. Tedavi icin yaptirdigim tetkiklerde Dhea So4 hormonum yüksek cikti.acaba bu konu hakkinda deneyimi olan ve yasadiklarini paylasanlar olursa sevinirim

Bugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar
Ayyy sakıııın lütfen moraliniz yüksek olsun Allah başka bilinmeyen dert vermesin inşallah bak ne güzel tedaviye başlamışsınız imkan bulamayıp senelerce bekleyenler var her halimize şükür bende ilk zamanlar çok üzüldüm ağladım ama mantıklı düşününce çok saçma geldi yanlız değilsin emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…