- 7 Ağustos 2019
- 426
- 610
- 33
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
ben göbekten yapıyorum acıtmıyorCanım merional popodan yapılıyor bana çok yakıyor. Göbekten yapılsa çok çok acıtır tahminimce. İğne yerim kaşınıyor yarım saat
Hadi yaa ama aldigim kilolalari hala veremedim.ben de kullaniyorum cnm.hangisini kullaniosun?Canım ilaclar kilo aldirmiyo iştahımızı açıyo yedgmiz icin kilo aliyorz ama benim aksine oldu midem kalkiyo ekmekten bile ya. Bana vitamin ilaci verdi icinde bütn hersey var
Metabolizman yavastr belki canim protomil women diye takviye verdi canimHadi yaa ama aldigim kilolalari hala veremedim.ben de kullaniyorum cnm.hangisini kullaniosun?
Canim hepimz yeniyiz bu gruptakiler ama beraber ögrenicez. Ne sorununuz var acaba yaşınız kaçMerhaba herkese. İki yılı geçti çocuk için uğraşıyoruz. Olmuyor. Yaşım ileri sayılır. Tüp bebeğe başvurduk dün. Bugün ilk iğnelerimi olucam, hem içimde çok büyük bir umut var hem de çok korkuyorum. Deneyimli birileri var mı bana tavsiye verebilecek ya da bir teselli önerecek?
Siringaya basarken ilac dagılıyo ya o esnada yanmiyomu cewresiben göbekten yapıyorum acıtmıyor
Bn de genesis kullaniyorum,tum vitamin ce folikasit olarakMetabolizman yavastr belki canim protomil women diye takviye verdi canim
Hadi bakalm hayrlisi hepimize canim yaBn de genesis kullaniyorum,tum vitamin ce folikasit olarak
hiç moralini bozma canım..
ALLAH'IN izniyle gerek kalmaz inşallah evladına kavuşursun 2 yumurta mı transfer edildi..
özelde mi yaptırdın devlette mi canım ne kadar ödedin toplam
Tup bebege engel degildir cnm kucukmus kistlerin icini ferah tut stres yapma takilma kiste Allahin izniyle tutar insallah
Bana doktorum hic oyle bisey demedi sadece rahim filmi cekil gel dedi
Merhaba hanimlar
Ben de yakinda tüp bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum. Tedavi icin yaptirdigim tetkiklerde Dhea So4 hormonum yüksek cikti.acaba bu konu hakkinda deneyimi olan ve yasadiklarini paylasanlar olursa sevinirim
Merhaba hanimlar
Ben de yakinda tüp bebek tedavisine baslamayi dusunuyorum. Tedavi icin yaptirdigim tetkiklerde Dhea So4 hormonum yüksek cikti.acaba bu konu hakkinda deneyimi olan ve yasadiklarini paylasanlar olursa sevinirim
Ayyy sakıııın lütfen moraliniz yüksek olsun Allah başka bilinmeyen dert vermesin inşallah bak ne güzel tedaviye başlamışsınız imkan bulamayıp senelerce bekleyenler var her halimize şükür bende ilk zamanlar çok üzüldüm ağladım ama mantıklı düşününce çok saçma geldi yanlız değilsin emin olBugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar
Sebebini bulamadıkları her türlü oluşmamış gebeliğe sebepsiz infertilite deniliyor bence kime sorsam aynı çünküsebepsiz infertilite dedi bir doktor bir doktor çok az pko dedi ama yumurtlamam da sorun yok adet düzensizliğim de yok..
evet aynen sorunu bulamıyorlar bunu diyorlar..Sebebini bulamadıkları her türlü oluşmamış gebeliğe sebepsiz infertilite deniliyor bence kime sorsam aynı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?