- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
Bursa ART'deyim canım. Çok çok memnunum doktorumdan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım canım ben de cumartesi günü başladım iğnelere. Merional 300 vuruluyor kalçadan her gün. Akşamları da lucrin iğnesi vuruyorum kendime. 6. Günümdeyim ultrasonda 9 folikülüm gözüktü inşallah her şey yolunda giderse haftaya çarş-cuma opu olacak. Duygularım çook değişken hormonlar çok etkiliyor neden böyle oldu diye üzülüyorum ama buna da şükür. İrtibatı koparmayalım kızlar konuşmaya ihtiyacım var
Hayirlsi olsun canimm benm günde 2tane ignem var kendim vuruyorum. Ne sorununuz vardi acabaBen varım canım ben de cumartesi günü başladım iğnelere. Merional 300 vuruluyor kalçadan her gün. Akşamları da lucrin iğnesi vuruyorum kendime. 6. Günümdeyim ultrasonda 9 folikülüm gözüktü inşallah her şey yolunda giderse haftaya çarş-cuma opu olacak. Duygularım çook değişken hormonlar çok etkiliyor neden böyle oldu diye üzülüyorum ama buna da şükür. İrtibatı koparmayalım kızlar konuşmaya ihtiyacım var
Aaa anestezisz opu nasil yapilir ya yaziktır günahtir dewlet acımıyo wallaBi arkadasim ozelde yaptirdi negatif.devlette yaptirdi pozitif.biraz kismet isi ama devlette cok itip kalkmis hemsireler.cok cani yandi.anestezisiz yapildi opu.ozelde gozunun icine bakiliyo cnn yanmasin diye
Endometriozis maalesef bela bu hastalık. Kaç gündür vuruyorsun canım?Hayirlsi olsun canimm benm günde 2tane ignem var kendim vuruyorum. Ne sorununuz vardi acaba
Ay canim benimde ayni çikolata kistimde war. Bugün 2.günüm cok zorlanyrm yaparken ya hic hos bisey degilEndometriozis maalesef bela bu hastalık. Kaç gündür vuruyorsun canım?
Ay canim benimde ayni çikolata kistimde war. Bugün 2.günüm cok zorlanyrm yaparken ya hic hos bisey degil
Valla bn de cok sasirdim ve uzuldum.transferde de sanki tutacak.2 yumurtasi vardi.bosuna ugrastiriyo falan demisler.ki kadin duyuyo bunları..ve sonucu pozitif :)Aaa anestezisz opu nasil yapilir ya yaziktır günahtir dewlet acımıyo walla
Allah yardm etms bu dewlet niye böyle ya bedavami calistryolar almssn paraniValla bn de cok sasirdim ve uzuldum.transferde de sanki tutacak.2 yumurtasi vardi.bosuna ugrastiriyo falan demisler.ki kadin duyuyo bunları..ve sonucu pozitif :)
Benim doktorum alirsak sag yumurtayi kaybederz dedi senin kac cmdi canim inan göbegmin üstne yatamyrm cok aciyoBen 15 gündür kendime yapıyorum 6 gündür de kalçadan iğneye başladım max 10-12 gün sürecek dedi doktorum bakalım. Ben 3 ay önce aldırdım kistimi canım 3 aydır geçici menopoza soktular beni tüp bebek öncesi.
Ben 10 yıl önce 9 cmlik aldırdım sağdan canım. Bu yıl aynı yumurtalıkta tekrarladı 3,5 cmdi aldırdım. Yumurta toplarken sıkıntı çıkarabilir demişti doktorum. Senin kaç cm canım büyük değilse sıkıntı olmaz çok inşallahBenim doktorum alirsak sag yumurtayi kaybederz dedi senin kac cmdi canim inan göbegmin üstne yatamyrm cok aciyo
Peki rezervlerini etkiledimi ameliyatlar. 2tane ayni yerde 2 cm yani toplam 4cmlik yer kapliyoBen 10 yıl önce 9 cmlik aldırdım sağdan canım. Bu yıl aynı yumurtalıkta tekrarladı 3,5 cmdi aldırdım. Yumurta toplarken sıkıntı çıkarabilir demişti doktorum. Senin kaç cm canım büyük değilse sıkıntı olmaz çok inşallah
İki ameliyatımı da aynı cerraha yaptırdım alanında çok iyi bir doktor olduğu için etkilemedi rezervimi hiç canım iki yumurtalığım da aynı çalışıyor şükür. Çok büyük değiller bence yumurta toplamaya engel olmazlar merak etme canım. Senin iğnelerin neler bi de takviye falan kullanıyor musun?Peki rezervlerini etkiledimi ameliyatlar. 2tane ayni yerde 2 cm yani toplam 4cmlik yer kapliyo
Allah yardm etms bu dewlet niye böyle ya bedavami calistryolar almssn parani
Canım nerde yaptrdn ameliyatni bana bide sol yumurtalgn cok calismyo dedi ya ilaclarla büyür umarim ordada. Öteki tarafim calisiyo ama kist var işteİki ameliyatımı da aynı cerraha yaptırdım alanında çok iyi bir doktor olduğu için etkilemedi rezervimi hiç canım iki yumurtalığım da aynı çalışıyor şükür. Çok büyük değiller bence yumurta toplamaya engel olmazlar merak etme canım. Senin iğnelerin neler bi de takviye falan kullanıyor musun?
Bursa'da Doç Dr Kemal Özerkan canım bu konuda üstüne doktor tanımam hiçbir şekilde rezervlere zarar vermeden yaptı ameliyatlarımı. Bursa'ya yakınsan kesinlikle tavsiye ederim. Ben de Merional 300 ve Lucrin 5 iğne oluyorum bir de B12, folik asit ve Biosteron DHEA kullanıyorum takviye olarak canımCanım nerde yaptrdn ameliyatni bana bide sol yumurtalgn cok calismyo dedi ya ilaclarla büyür umarim ordada. Öteki tarafim calisiyo ama kist var işte
Günde 2tane ignem var fostimon 75 ve merional 150 takviye vitamin olarakta promotil içiyorum canim. Senin varmi kullandgn
İstanbuldaym canim ben suanlik ameliyat düsünmüyrum ama ne olcak bilemeyiz. Bide benim noldu biliymusun 4gün kahve akinti geldi ama bi damla sonra adet oldum doktora gdince dediki sen adetini 3gün önce olmussun tüp bebek icin gec kalıyomuşuz dedı senin kahwerengi akintiylami basliyo adetnBursa'da Doç Dr Kemal Özerkan canım bu konuda üstüne doktor tanımam hiçbir şekilde rezervlere zarar vermeden yaptı ameliyatlarımı. Bursa'ya yakınsan kesinlikle tavsiye ederim. Ben de Merional 300 ve Lucrin 5 iğne oluyorum bir de B12, folik asit ve Biosteron DHEA kullanıyorum takviye olarak canım
Cnm o iğneler öyle yapıyor ben vurulmaya basladim duygu değişikliği yapıyor iğnelerBugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar
Benim turuncu pembe akıntıyla başlıyo canım 2-3 gün öyle sürüyor sonra adete dönüyor. Sonra kahverengi akıntıyla bitiyor ama.İstanbuldaym canim ben suanlik ameliyat düsünmüyrum ama ne olcak bilemeyiz. Bide benim noldu biliymusun 4gün kahve akinti geldi ama bi damla sonra adet oldum doktora gdince dediki sen adetini 3gün önce olmussun tüp bebek icin gec kalıyomuşuz dedı senin kahwerengi akintiylami basliyo adetn
Canım ne yiyip ne içelim ne yardimci olur acaba yumurta büyütmeyeCnm o iğneler öyle yapıyor ben vurulmaya basladim duygu değişikliği yapıyor iğneler
Benim buay alakasiz bişey oldu işte.canim yemek olarak ne yiyosun yumurta gelistirmek icin varmi uyguladgn seylerBenim turuncu pembe akıntıyla başlıyo canım 2-3 gün öyle sürüyor sonra adete dönüyor. Sonra kahverengi akıntıyla bitiyor ama.