2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bir kazamız oldu tam da yumurtlama zamanı :) ,bakalım nasip kismet diyorum bat 7 Şubat ne zaman test yapsam acaba.Kafam hep meşgul.Tek seferde olmaz diyorum sonra ya varsa diyorum :)heyecan yaptım.

Merhabalar, ben de Ekim annesi olmak istiyorum. Bat 5 şubat. Bakalım nasip kısmet.
Hadi hayırlısı canım inşallah
Benimde bat 26 ocak dün geçti bugün de geçti iki gün daha beklemek istiyorum 21ocakta kan verdim negatif di hala umut vardır inşallah
kırmızı kartı görene kadar umut vardır canım,olmazsa diğer aylar inşallah

gebelik testlerimi bitirdim:) ovulasyon testi yaptım silik çıktı,ama çokta umutlanmasam mı( 16. yumurtlama günümdü
Biraz daha bekle bakalım canım
Bir kazamız oldu tam da yumurtlama zamanı :) ,bakalım nasip kismet diyorum bat 7 Şubat ne zaman test yapsam acaba.Kafam hep meşgul.Tek seferde olmaz diyorum sonra ya varsa diyorum :)heyecan yaptım.
neden olmasın çok duydum ben ayrıca çok denemek deil tam zamanı tutturmak önemli

Hamile kalmak isteyen arkadaşlar lütfen stres yapmayın gün saymayın belirti aramayın. Bunlar size acı vericek stres yaptırcak ve bebeğin gelişini geciktircek. Zamanında çok yaptım deli gibi bat günü geldi mi hamile miyim acaba bi kutu dolusu test almşm yapıp duruyordum. Adet olduğumda ise üzülüyordum ağlıyordum kendimi harap ediyordum. Rabbim vereceği zamanı biliyor siz akışına bırakın rahat olun bakın görün karınlarınz nasıl bebişlerle dolucak

İyi geceler arkadaşlar beni uyku tutmuyor yarın betahcg tekrarı inş yükselmiştir

Merhaba kızlar bende nasip olursa ekim annesi olacağım.bugun 4+4deyiz ve keseyi gördük şükür birde test verdik birsuru
Hayırlı olsun çok şükür. 5.hafta kese görünüyor diyorlar. Seninle aynıyız benimde bugün 4+4 kese görünmez diye gitmedim ben henüz doktora

İlk oğlumda 3 gün kala test yapmıştım çıkmıştı ama 6 gün önce falan çıkar mı idrarda kızlar. Merak ediyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…