2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bir kere anne demedi ya laaa abbaaa aloo der gibi bisey var acaba anne mi demek
Parantez anne umudu bence alakası yokçok kirginim efeye anne demedi daha cidden ya
aynen bizim bebe ler niye böyle yavvvvv Allahım hasretle anne bekledim iki hafta önce fln baya iştahlı dedi anne diye sonra yine unuttu

Sizinki gene gezerek yiyor. Bizimki öyle yemeğe alışık olmadığı için yemek yemiyor. Bende kayınvalidemlere gitmeden oğlumu doyurupta gidiyorum. Yoksa birazcık yüz buluyor onlardan ve kurallar cigneniyor. O yüzden hiç gerek yok gezerek yemesine :))

benim kaynana evine yapsa bi daha eve almaz bizi

Aynı durumu bugün yaşadık. Kayınvalidem temizlik yapıyordu. Şu dolu kovayı oğlum büyün üstüne yere döktü. Her yer deterjanli su oldu. Tabi kimse bir şey diyemedi. Anlasalar yapmazlar zaten :))

benim kız da baba abà dede gibi şeyler söylüyor anneyi çok çok nadir söyledi zaten bi kaç hafta oldu anne diyeli dediğin gibi herseyi anlatıyor ama konuşma yok
Bazı çocuklar hemen konuşuyor. Bazısı da biriktirip bi anda konuşuyor. Bizim kiler öyle olacak sanırım.

Hanımlar herkese merhaba. Ben de 2019 ağustos annesiyim. Oğlum 8 ağustos doğumlu. Grubu hep sessiz takip ettim ama yazmak da istedim. Vakit buldukça bakıyorum takip etmeye çalışıyorum hala ve Herkesi az çok tanıyorum artık :) umarım herkes yazmaya devam eder. Hepinize sağlıklı günler diliyorum çocuklarımızı sağlıklı ve güzel günlerde büyütmek nasip olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…