- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.272
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
M Maleficent2012 her ayın son günü o aya ait birikimlerimizi liste yapmanı öneriyorum. Ocak için ayın 31 inde mesela kim ne almış ne yapmış bildirelim ilk sayfaya ekle olur mu
Kumbara için de eğer uzun vadeli bir hedef için yapılmadıysa yine aylık olarak açıp degerlendirelim
Tamam canım ayın son günü anlastikKahvemsi mutluluk a katılıyorum ayın son günü yapalım
Tamamdir yazıyorum :)Teşekkür ederim. Ocak ayı hedefim için 4000 yazabilirsiniz.
Ahahha :) insallah ocak sonunda hepimiz hedefimize ulaşırız geceriz bileAysonu bildirim mi varçok heyecanlıyım ben ya hem yılbaşı hem birikim formu
Hosgeldin :) Masallah canım yazıyorum hedefleriniGeldim geldim. 1500 kredi Ocak ayı 2 gram altın ve insalllah olursa bilen bilir bir miktar bitcoin yada etheryum şuan düşük seviyede
2018 Total hedef 20bin kredi ödemesi . 12 gram altın 12 çeyrek altın ve 3 etheryum
İnşallah yaa amin :)Ahahha :) insallah ocak sonunda hepimiz hedefimize ulaşırız geceriz bile
tabiki bacımHosgeldin :) Masallah canım yazıyorum hedeflerini
insalllahİnşallah yaa amin :)
Valla yılbaşı diye yiyecek içecek alışverişi yaptım yazmasam daha iyi olur :))Bugün kaç para harcadınız neler aldınız diomuşum valla şakaydı o kadar da kafamı bozamam
Mutlu yıllarEveeet arkadaşlar 2018 'in ilk saatlerine girmiş bulunmaktayız hepimize uğur getirsin inşallah
Valla yılbaşı diye yiyecek içecek alışverişi yaptım yazmasam daha iyi olur :))
Ahahhaa çok tatlısın :)