2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Geldim geldim. 1500 kredi Ocak ayı 2 gram altın ve insalllah olursa bilen bilir bir miktar bitcoin yada etheryum şuan düşük seviyede
2018 Total hedef 20bin kredi ödemesi . 12 gram altın 12 çeyrek altın ve 3 etheryum

Tamam o zaman her ayın son günü herkes birikimini yazar bende hedeflerin yanına yazarım tutturuldu mu tutturulmadi mi . Kumbara için de aylık olabilir ben dolunca açmak istiyorum ama aylık olarak acabilenler yazsın yinede not edelim aylık açanlar motive olurlar bu sayede

Geldim geldim. 1500 kredi Ocak ayı 2 gram altın ve insalllah olursa bilen bilir bir miktar bitcoin yada etheryum şuan düşük seviyede
2018 Total hedef 20bin kredi ödemesi . 12 gram altın 12 çeyrek altın ve 3 etheryum
Hosgeldin :) Masallah canım yazıyorum hedeflerini

Son düzenleme:
merhabalar ben de varim insAllahh eylul ayindan beri 20 gram biriktirebildim ancak 2300 araba kredimiz var ve daha 2.5 sene var bitmesine yeni degistirdik 20 gramimin ustune 2018de 60 gram daha biriktirip 80 grama tamamlamayi hedefliyorum arkadaslar.ocakta birikim yapamicam sanirim cunku bu ay elden olan borclarmdan odicem. kumbarama borclanmistim onu koycam yerine bu arada kumbaramizda kurban parasi biriktiriyoruz insAllah suan cok dusuk ama olsun insAllah dolar.bu ay kalan parayla kredi kartsiz gecinmeye caliscam insAllah du bakalm hayirlisi@Maleficent2012

Merhabalar bende katılayım aranıza.
Bolluk dolu bir yıl olsun. Kış dolayısı ile sadece kumbara yöntemi ile birikim yapıyorum. 4 arkadaş ayda 2 kez para topluyoruz 2 ayda bir 300 tl de ordan alıyorum. Eşimde elinden geldiğince destek oluyor birikime.
2018 sağlık mutluluk bereket dolu bir yıl olsun inş. Mutlu yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…