- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Hepimize hayırlı olsunAynen doğru düşünmüşsün :)) Yen'i yıl için de iyi olmuş ayrıca hayırlı olsun
Allah bereket versinTopiğin hayırlı olsun M Maleficent2012
Bende hedeflerimi yazayım o zaman :)
Benim yıllık hedefim 15 ata altın,
Ocak hedefim 1.200 tl veya 1 ata +1çeyrek
Tesekkür ederiimTopiğin hayırlı olsun M Maleficent2012
Bende hedeflerimi yazayım o zaman :)
Benim yıllık hedefim 15 ata altın,
Ocak hedefim 1.200 tl veya 1 ata +1çeyrek
bende alışacağım artık inşallah :)C
Ev hanimlarina daha cok is dusuyor canim.
Evde olani kullanmak.
Israf etmemek
Yazdan hazırlık yapmak..
Uygun alip atmamak..
Hoş geldin aramıza. İnşallah hepimiz güzel güzel birikimler yapariz :) hedefini yazacağım canimMerhaba topiğiniz hayırlı olsun :) bu sene benim için de birikim yılı olur inşallah ben de aranıza katılmak isterim. tabii kabul ederseniz :)
Ocak ayı hedefim 10 gr altın+ kumbara
2018 hedefim 120 gr altın + kumbara olsun :)
Hoşgeldin inşallah güzel güzel yapariz birikimlerimizi hedefini yazacağımBendd geldim madem. 2018 hedefim 200 gr altın alabilmek. Ocak birikimini 15inden sonra bildirebilirim. Hepimize Hayırlı olsun inşallah
Tamamdir canım hemen yazıyorum :) hoşgeldin birikimin hakkında bilgi verirsin olur mu arada birMerhaba cnm beni de ekler misin M Maleficent2012 ocak ayı hedefim 300 tl lik gram altın yillik hedefim ise 15 gram altın
Tamam ekliyorum ocak ayında da hedefini belirtirsin yazarim olur muBenim 2018 hedefim 25000.. aylık miktar değişebilir. Ocak ayı için 15inden sonra yazıcam.
Olur cnm tabii bol birikim yapariz inşallah bu yıl :)Tamamdir canım hemen yazıyorum :) hoşgeldin birikimin hakkında bilgi verirsin olur mu arada bir
Inşallah amin :) uğurlu gelsin bu sene bizeOlur cnm tabii bol birikim yapariz inşallah bu yıl :)
Canım 6 kere falan denedim bir türlü eetiletlenmiyorsun ilk sayfayaOlur cnm tabii bol birikim yapariz inşallah bu yıl :)
Aaa neden acabaCanım 6 kere falan denedim bir türlü eetiletlenmiyorsun ilk sayfayaama yazdım yinede olur mu
Teşekkür ederim. Ocak ayı hedefim için 4000 yazabilirsiniz.Tamam ekliyorum ocak ayında da hedefini belirtirsin yazarim olur mu