• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar,

hastalik yakamizi birakmiyor. Kiz 7 gün hastaydi, ardindan esim, en sonda bana gecti tabi. 1 haftadir hastayim bugün biraz düzelme var, ama hala cok halsizim ve migdem bunaliyor. Önce kiz icin bir hafta rapor aldim, ardindan kendime, ama herhalde bir kac gün daha alirim.
Esimin kontrati martin sonunda bitiyor. Hemen hemen her ay 150€ zulaya atdim birazda ortak hesaba ayirdim. Tam toparlaniyorduk. Neyse issizlik maasi alir bir süre. Ben nisanda sinava gircem, gecersem artik kredi cekip taxi isine basliyacagiz.

Sizde durumlar nasil? Dönün artik yine yuvaya tembeller 😂

Selam kizlar,

hastalik yakamizi birakmiyor. Kiz 7 gün hastaydi, ardindan esim, en sonda bana gecti tabi. 1 haftadir hastayim bugün biraz düzelme var, ama hala cok halsizim ve migdem bunaliyor. Önce kiz icin bir hafta rapor aldim, ardindan kendime, ama herhalde bir kac gün daha alirim.
Esimin kontrati martin sonunda bitiyor. Hemen hemen her ay 150€ zulaya atdim birazda ortak hesaba ayirdim. Tam toparlaniyorduk. Neyse issizlik maasi alir bir süre. Ben nisanda sinava gircem, gecersem artik kredi cekip taxi isine basliyacagiz.

Sizde durumlar nasil? Dönün artik yine yuvaya tembeller 😂
Geçmiş olsun cnm
Allah acil şifalar versin

Selam kizlar,
biraz daha iyidim bugün.
Kasaba kuzu kestirdik yarin alcaz. 260€ tutar herhalde, ama kili kilo almaktansa daha uyguna geliyor. Arabanin frenleri degisecekti. Frenler 120€ tutdu, yaptirmasi ne kadar tutar bilmiyoruz henüz.
Bugün esimle cok uzun zamandan sonra bi bas basa biraz vakit gecire bildik. Kahve icmege gitdik. Iyi geldi, havada günesliydi. Icim isindi resmen.
Sakin bi gün gecirmek iyi geldi.
Sizler nerdesiniz ya. Kimse yazmiyor artik

Back