- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Hahaha :) söz son , sesli güldüm :)) insallah hepimizin birikimi bereketli olsunTopik hayırlı bereketli olsun. Umarım burası yeniden, yenidenlerin son topigi olur ve topik sahibi ile arkadaşlar sürekli olarak takipte kalırlar.
Gözüm üstünde :))Hahaha :) söz son , sesli güldüm :)) insallah hepimizin birikimi bereketli olsun
Gözüm üstünde :))
16 gram altin ektra 200 liraOcak ayı hedefin olarak ne yazıyım canım bunları mi ekstra ekleme yapayım mi?
Hoşgeldin ekleyim hemen şubat ayında duruma göre altın yada tl diye bilgi verirsin düzenlerim. Hepimizin birikimleri hedeflerimizinde üzerinde olur inşallahBen de katilayim buradaki listeye de.benim de hedefim 20 bin TL biriktirmek.altin ya da nakit,tam hedef veremiyorum.subat ayından itibaren baslayabilecegim.amacim ata altın almak ama durum ne gösterecek Şubat'ta belli olur.bereketli olsun inşallah birikimlerimiz ..
Saol canım hoşbuldum,tabiki bilgi veririm sürekli.bi Ocak ayı gelsin maaş zammı ortaya çıksın gelir gider tablosu düzenleyeyim, şubatta tam olarak önümü görebilirim.Hoşgeldin ekleyim hemen şubat ayında duruma göre altın yada tl diye bilgi verirsin düzenlerim. Hepimizin birikimleri hedeflerimizinde üzerinde olur inşallah
Inşallah güzel bir zam olur bol bol birikimli olur :)Saol canım hoşbuldum,tabiki bilgi veririm sürekli.bi Ocak ayı gelsin maaş zammı ortaya çıksın gelir gider tablosu düzenleyeyim, şubatta tam olarak önümü görebilirim.
Aminnn, hepimiz için inşallah..bu yıl kredi ödemem de olacak, şuan tam şekillendiremedim kafamda.bakalim,kolaylıkla basederim umarımInşallah güzel bir zam olur bol bol birikimli olur :)
Evmi almayı düşünüyorsunAminnn, hepimiz için inşallah..bu yıl kredi ödemem de olacak, şuan tam şekillendiremedim kafamda.bakalim,kolaylıkla basederim umarım
Yok canım, biriktiriyorum şimdilik..Evmi almayı düşünüyorsun
Tamam :) tekrar bol birikimler diyim o zaman :)Yok canım, biriktiriyorum şimdilik..
Çok saol canım, hepimize inşallah,Allah bereket versin birikimlerimizeTamam :) tekrar bol birikimler diyim o zaman :)
Ev hanimlarina daha cok is dusuyor canim.malesef çalışmıyorum
Inşallah:) aramıza hoşgeldinGünaydın Benide eklermisiniz :) ocak ayı hedefim 2500 tl yllk hedefim 30.000 aylık 2500 şeklinde devam edecek inş
Olur canmInşallah:) aramıza hoşgeldin
Hedeflerini yazıyorum arada bir girer hedeflerinin durumunu bildirirsin olur mu canim