• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar bugün 6. Günüm arasıra karın ağrım var sadece . Haftaya cuma test günü çok ama çok heyecanlıyım inşallah bekleyrn herkez önümüzdeki ay hamileliğimizi konuşuyor oluruz:anneadayı:

Kızlar merhabalar 25 yaşındayım tüp bebege başlafım kayseri acıbademde bugün afetin 2. Günü gittim gakat 7 yumurtta gördü doktor ve çok az dedi rezervin düşük dedi cnm çok sıkıldı başına böyle bişey gelip pozitif sonuç alan oldumu dua edin bana ilk günden çok kötü oldm
Cnm bende 24 yasindayim senin gibi rezervim dusuk 7 yumurta gozukdu opude 5 cikdi ikisinin ici bosmus 4 u islem gordu 3 dollendi 3 nu 6. Gune kdr takip edip dondurdular smdi transfer surecine gorecegiz Allah izin verirse eger adetimi bekliyorum. Baska bir sorununuz varmi ? Uzulme bende cok uzuldum uzuluyorumda ama olacakla olecege care yok Allah ne yazmissa o olur dua edelim guzel olsn hersey.

Amb yaptırmadı cnm fsh 8 çıktı acaba görünen yumurta sayısı artabilir mi çok cnm sıkıldı ayrıca 5 tane bile toplayabiliriz dedi yani önceden söyleseydi ilaç falan kullansaydım hiç deil moralmen çökertti beni başta
Yumurta artmasi soz konusu deil cnm sadece vitamin verdi bana oncesinde oda yumurtalar saglikli olsn die amh degerini olctur nasil istemedi istemesi lazim

Cnm bende 24 yasindayim senin gibi rezervim dusuk 7 yumurta gozukdu opude 5 cikdi ikisinin ici bosmus 4 u islem gordu 3 dollendi 3 nu 6. Gune kdr takip edip dondurdular smdi transfer surecine gorecegiz Allah izin verirse eger adetimi bekliyorum. Baska bir sorununuz varmi ? Uzulme bende cok uzuldum uzuluyorumda ama olacakla olecege care yok Allah ne yazmissa o olur dua edelim guzel olsn hersey.
Hangi ilaçları kullandın cnm bana gonal f 237,5 verdi birde meriınal 75 kullanıyorum ama böyle bi sorunum oldugunu bilsem ilaç kullanırdım

Yumurta artmasi soz konusu deil cnm sadece vitamin verdi bana oncesinde oda yumurtalar saglikli olsn die amh degerini olctur nasil istemedi istemesi lazim
Bu tüp bebekten sonra memlekete gidince ölçtürecrgim doktorum hiç istemedi bilsem yaptırırsım bi sürü tahlil verdim ama amh istemmemişti inşallah saglıklı olurlar seninkini neden dondurdu direk koymadı

Aynile
Hangi ilaçları kullandın cnm bana gonal f 237,5 verdi birde meriınal 75 kullanıyorum ama böyle bi sorunum oldugunu bilsem ilaç kullanırdım
Aynilarini kullandim cnm birde hap kullandim 5 gun iste ilaci yokki yumurta artsin die sadece vitamin icdim ben 2 ay o kdr

Bu tüp bebekten sonra memlekete gidince ölçtürecrgim doktorum hiç istemedi bilsem yaptırırsım bi sürü tahlil verdim ama amh istemmemişti inşallah saglıklı olurlar seninkini neden dondurdu direk koymadı
Rahim dinlendirme istedi bilmiyorim once yumurtan az belki uygulamam demisdi snra hemsire rahim dinlendirme karari aldi dedi. Bende oyle istiyordim zaten 1 ay dinlensin rahim diyordim..sizin sorununuz nedir cnm ozel deilse cok ? Baska ne testleri istedi doktor rahim filmi cekindnmi

Rahim dinlendirme istedi bilmiyorim once yumurtan az belki uygulamam demisdi snra hemsire rahim dinlendirme karari aldi dedi. Bende oyle istiyordim zaten 1 ay dinlensin rahim diyordim..sizin sorununuz nedir cnm ozel deilse cok ? Baska ne testleri istedi doktor rahim filmi cekindnmi
Cnm bizde sorun erkek faktörüydü dna hasarı oda düzeldi çok şükür tüp bebege geçelim dedik yumurtamın az oldugunu yeni ögrendim rahim filmi falan hep temiz çıktı hormanlar güzel yanlız ilk kez duydum yumurtamın az oldugunu yani bizdeki sorun erkek faktördü aslında bakalım ne olacak

Cnm bizde sorun erkek faktörüydü dna hasarı oda düzeldi çok şükür tüp bebege geçelim dedik yumurtamın az oldugunu yeni ögrendim rahim filmi falan hep temiz çıktı hormanlar güzel yanlız ilk kez duydum yumurtamın az oldugunu yani bizdeki sorun erkek faktördü aslında bakalım ne olacak
Dna hasari oldugunu morfolohidenmi anladinz kcdi ?

Merhaba Hanımlar,

02.04.2018 pazartesi Eskişehir Devlet Hastanesinde Doktorum Teoman Hoca sayesinde tüpbebek tedavisine başladık. 12.04.2018 opu oldu ve 14.04.2018 cumartesi günü transfer işlemi oldu. 27.04.2018 cuma günü yani bugün kan tahlil sonuçlarına göre sonuç POZİTİF :) hamileyim. Rabbim isteyen murad eden herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Bu sözü duymak gerçekten dünyanın engüzel hatta tarifi bile yapılamayacak kadar güzel bir duygusuymuş. Rabbim cümle kullarına bu duyguyu tattırsın. UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN ÇÜNKÜ RABBİM KULLARINA ŞAHDAMARI KADAR YAKINDIR. RABBİME EMANET OLUN DUALARIM SİZLERLE SİZLERDE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.

Merhaba Hanımlar,

02.04.2018 pazartesi Eskişehir Devlet Hastanesinde Doktorum Teoman Hoca sayesinde tüpbebek tedavisine başladık. 12.04.2018 opu oldu ve 14.04.2018 cumartesi günü transfer işlemi oldu. 27.04.2018 cuma günü yani bugün kan tahlil sonuçlarına göre sonuç POZİTİF :) hamileyim. Rabbim isteyen murad eden herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Bu sözü duymak gerçekten dünyanın engüzel hatta tarifi bile yapılamayacak kadar güzel bir duygusuymuş. Rabbim cümle kullarına bu duyguyu tattırsın. UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN ÇÜNKÜ RABBİM KULLARINA ŞAHDAMARI KADAR YAKINDIR. RABBİME EMANET OLUN DUALARIM SİZLERLE SİZLERDE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.
Gozun aydin canim

lütfen tüp bebek denemeden önce sağlıklı beslenmeye dikkat edin. erkek de kadında yeme içmesine cok dikkat etmeli lütfen arastırın tüp bebege vereceginiz parayı saglıklı beslenmeye harcayın ilk asamada.bunu iki kez tüp bebek yapıp sonunda acıdan baska bir sey kazanmamıs biri olarak söylüyorum.çok şükür ALLAHIM şimdi normal yolla nasit etti inşallah saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip eder.ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.bilgi paylasdıkca cogalır lütfen birbirimizle bilgi palasımı yapalım.tüp bebegen su an en az 7 bin verılecegini hesap edelim ayda 600 tl yapar bu 600tl yi beslenmeye harcayıp erkek sperm kadın yumurta noktasında iyi duruma gelebilir normal yollarla olma sansı artar normal olmasa bile tüp bebegin tutma sansı artar çünkü zor sürecler vücudu hazırlamak gerek.körü körüne 2 kez yaptırdık biz sonra ankarada kaan aydos hocaya tedaviye gittik.burdan redavi içeriklerini paylaşmayacagım çünkü kullandıgımız ilaçların ismini yazarsam reklam yapıyor diye düşünebilirsiniz ve site yönetimide öyle düşünüyor olacakki daha önce hesabımı bu yüzden kapattı.isteyen arkadaslar özelime yazabilir.ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN.

Back