• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Malesef canım negatif 2.0
Üzülme diyemem üzül bende cok üzülmüştüm negatif alınca ama yılma nolur. Zamanı gelmemiş demekki öyle düşün mücadeleni asla bırakma. Herzaman dualarımdasınız. Allah en yakın zamanda güzel haberi almanı nasip etsin inşallah canım

Üzülme diyemem üzül bende cok üzülmüştüm negatif alınca ama yılma nolur. Zamanı gelmemiş demekki öyle düşün mücadeleni asla bırakma. Herzaman dualarımdasınız. Allah en yakın zamanda güzel haberi almanı nasip etsin inşallah canım
Allah rıza olsun, Yikilmiyorum canim sona kadar devam inşallah.kendimi zor tutuyorum ama ayakta durmak zorundayim

Kızlar bugün 9. Gündeyim sırtıma karnımın yan taraflarına ağrı giriyor arada kasıklarıma . Karnımın içinde bir gaz kütlesi var sanki gurul gurul bu progestan fitilmi yapıyor acaba . Henüz akıntım, göğüs ağrım yok yani belirtlerde genelde hep bunlardan bahsedilmiş ama bakalım göreceğiz cuma günü inşallah ..

Benim test gününe kadar hiç belirtim olmadı 6.haftada başladı belirtilerim
Canım Allah bizede nasip etsin inşallah ya . Yani sende bu süreci gerçiemiş biri olarak bizleri anlıyoaunsur bu deli soruları atamıyor inaan kafasından:) akıntında 6. Haftadamo başladı göğüs ağrın yokmuydu hiç hiçmi belirtin yoktu:)

Canım Allah bizede nasip etsin inşallah ya . Yani sende bu süreci gerçiemiş biri olarak bizleri anlıyoaunsur bu deli soruları atamıyor inaan kafasından:) akıntında 6. Haftadamo başladı göğüs ağrın yokmuydu hiç hiçmi belirtin yoktu:)
Tabikii anlıyorum canım dualarımda hep sizler için zaten. Ben 2.denememde pozitifi gördüm ve ilk negatif denememde de hiç belirtim olmamıştı bunda da olmamıştı hatta kesin olmadı diyordum :) hiç bir belirtim yoktu yani 6.haftaya kadar

Ben bu ongün de deli gömleğini giyerim kendimi dinlerken kesin :confused::KK23:
Kendini strese sokma ama iyi birşey değil. Beslenmene dikkat et birde sürekli yatma. Doktorum bebek şuanda kanla beslenir bunun içinde rahime kan gitmesi lazım kan gitmesi içinde hareket şart dedi tabi kendini yormadan

Kendini strese sokma ama iyi birşey değil. Beslenmene dikkat et birde sürekli yatma. Doktorum bebek şuanda kanla beslenir bunun içinde rahime kan gitmesi lazım kan gitmesi içinde hareket şart dedi tabi kendini yormadan
Canım valla arada yatıyorum ara da evin içinde yürüyorum kalkıp yemeğimi yiyorum masada yormadan hareket ediyorum yine de :)

Tabikii anlıyorum canım dualarımda hep sizler için zaten. Ben 2.denememde pozitifi gördüm ve ilk negatif denememde de hiç belirtim olmamıştı bunda da olmamıştı hatta kesin olmadı diyordum :) hiç bir belirtim yoktu yani 6.haftaya kadar
Ayy canım Allah razı olsun rabbim seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . İnşallah bizimde durumumuz sendeki gibi olurda mutlu haberi burada paylaşırız . Aminnn Allahımmm

Selamun Aleykum kizlar hayirli kandiller. Doktora geldik muayaneye geldik kan verdim muayane etmediler 14 gunluk ilac verdi 14 gun muayaneye cagirdi estrofem ismide size kac gun uygulandi

Ona gore 14 gun sonra bakip transfer gununu soylicez dedi
Kaç gün süreceği senin rahim kalınlığınla alakalı kişiden kişiye göre değişiyor. Benim ilk transferde 21.gün transfer oldu 2.de 23.gün. Rahim istenilen kalınlığa gelene kadar devam ediyorsun ilaca

Mu
Kaç gün süreceği senin rahim kalınlığınla alakalı kişiden kişiye göre değişiyor. Benim ilk transferde 21.gün transfer oldu 2.de 23.gün. Rahim istenilen kalınlığa gelene kadar devam ediyorsun ilaca
Muayene etmemesi normalmi peki cnm ? Rahim duvari ince suan dedi hemsire doktoru hic gormedik hemsiresi bilgi verdi

Back