• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

yaş 36
İlk deneme
Ankara Başkent hastanesinde tedavi gördüm.
2 tane 8 hücreli emrbiyo transfer edildi.
24 nisanda transfer yapıldı.
erkek faktürlü. 6 mayısta test yapıcam
sizce tutar mı? :D

yaş 36
İlk deneme
Ankara Başkent hastanesinde tedavi gördüm.
2 tane 8 hücreli emrbiyo transfer edildi.
24 nisanda transfer yapıldı.
erkek faktürlü. 6 mayısta test yapıcam
sizce tutar mı? :KK70:
Allah bilir arkadaşım biz sadece dua ederiz senin icin insallah tutunur hayirliisyla hayirli gunde. Kacinci gun embriyosu? Olumlu dusun olumlu olsun insallah allah buyukdur

Bende tüp bebek yaptıracam merak ettiğim bisi var bu birinci ikinci gün embiryosh ne oluyor yani neye göre günü belirleniyor kimi 3 gün embiryosu kimi beşinci gün embiryosh diyor hic anlamıyorum lütfen birisi açıklayabilirmi ben hite gidecem kibris

Bende tüp bebek yaptıracam merak ettiğim bisi var bu birinci ikinci gün embiryosh ne oluyor yani neye göre günü belirleniyor kimi 3 gün embiryosu kimi beşinci gün embiryosh diyor hic anlamıyorum lütfen birisi açıklayabilirmi ben hite gidecem kibris
Cnm yumurtanla spermini dollendirip takip ediyorlar 5 gune kdr yani bolunemye basliyor onlar bazisi dayanamiyor dayanamicak olanlari anlayip 2 gun 3 gun dondurup transfer ediyorlar durumu iyiyse 5 gune kdr takip ediyorlar ve donduruyorlar 5 gun embriyosu kaliteli demek oluyormus yani 100 den cok hucreli tabi 3 gun ebriyosuyla hamile kalan da cokkk var Yani kisacasi Rabbim yeterki ol desin her turlu var ediyor

Cnm yumurtanla spermini dollendirip takip ediyorlar 5 gune kdr yani bolunemye basliyor onlar bazisi dayanamiyor dayanamicak olanlari anlayip 2 gun 3 gun dondurup transfer ediyorlar durumu iyiyse 5 gune kdr takip ediyorlar ve donduruyorlar 5 gun embriyosu kaliteli demek oluyormus yani 100 den cok hucreli tabi 3 gun ebriyosuyla hamile kalan da cokkk var Yani kisacasi Rabbim yeterki ol desin her turlu var ediyor[/QUOTE
Çok tesekur ederim bilgi için

Mrb kızlar ben bı kaç aya ikinci tüp yaptırmayı düşünüyorum İstanbul'dan farklı bir ilde yaşıyor um Dr um bana Bülent tıraş i önerdi şimdi Bülent bey de tüp yaptıran arkadaşlar varsa lütfen cevaplayabilir mi. Çok yoğun olduğuna emin im ilgisi nasıl memnun kaldınız mı veya kalmayanlar ve sıkıntı yaşayan da varsa yazabilir mi pozitif ve negatif olan arkadaşlar yazabilir mi ve son olarak orda tedavi süresince kalacak bir yer var mı biz mi ayarlıyoruz lütfen bilgisi olanlar yazın arkadaşlar.

Kızlar yarın test günün bu 2.denememdi Dondurulmuş embriyo . Karın ağrım kasık ağrım uçtu gitti turp gibiyim resmen ve bu durumdan nefret ediyorum:( sanırım yine negatifi görücem .

kızlar selam allah isteyenin kucağını boş bırakmasın inşallah

16 Mayıs da gel bakalım dedi doktorum bu ay transferi yapabiliriz diyor

hiç bir ilaç vs kullanmama gerek görmedi acaba erteleyebilir diye mi bilemedim

ohss riskimden dolayı sonraki aya ertelemiştik zaten hafif ohss geçirdim bu arada

kızlar size sormak istediğim transfer yapıldıktan sonra neler yaşadınız

ben opu dan sonra kabızlık şişkinlik inanılmaz uzun sürdü yne aynı şeyleri yaşayacakmıyım merak ediyorum

Kızlar yarın test günün bu 2.denememdi Dondurulmuş embriyo . Karın ağrım kasık ağrım uçtu gitti turp gibiyim resmen ve bu durumdan nefret ediyorum:KK43: sanırım yine negatifi görücem .

Ben testte pozitif gördüm kanda 9. Gün 238 çıktı ve en ufak bir belirtim yok. Ne göğüs ne akıntı hiçbir şey. Çok az belim ağrıyor arada o da ayakta durunca zaten ağrırdı şimdi ben çok dikkat ediyorum. Bi sonraki testim yarın yani 13. gün ve bu sabah idrar testi yaptım hala var mı diye. O kadar belirti yok ki korkutuyo beni de bu durum.

Ben testte pozitif gördüm kanda 9. Gün 238 çıktı ve en ufak bir belirtim yok. Ne göğüs ne akıntı hiçbir şey. Çok az belim ağrıyor arada o da ayakta durunca zaten ağrırdı şimdi ben çok dikkat ediyorum. Bi sonraki testim yarın yani 13. gün ve bu sabah idrar testi yaptım hala var mı diye. O kadar belirti yok ki korkutuyo beni de bu durum.
Ya ciddimisin canım böyle duyunca çok şaşırıyorum inanki çünkü sanki bir yerden bir belirti veriyor mutlaka . İnşallah değerin 2 e katlanır ama 9. Güne göre bence çok iyi maşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın inşallah canım. Lekelenme falandamı olmadı sende

4EC563CF-2414-4795-834D-D40397B678C6.jpeg
Kızlar bu tahlili dün verdim dün akşam ovitrelliyide vuruldum yarın sabah yumurtalar toplanacak hormon tahlillerim nasıl transfer bu ay yapılır mı

Ya ciddimisin canım böyle duyunca çok şaşırıyorum inanki çünkü sanki bir yerden bir belirti veriyor mutlaka . İnşallah değerin 2 e katlanır ama 9. Güne göre bence çok iyi maşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın inşallah canım. Lekelenme falandamı olmadı sende
Hayır ya tam olarak HİÇBİR ŞEY. İnşallah dediğin gibi olur da ben de yazarım burda arkadaşlar üzülmeyin belirtim yoktu hiç şimdi bebeğim benimle diye :)

Kızlarrr ben şuanda 11 haftalık ikizlere hamileyim. 2. denememde hamile kaldım ve inanın bana hiçbir ama hiçbir belirti yaşamadım. Kesin bu seferde tutmadı demiştim hatta. 6.haftanın sonlarına doğru mide bunlantılarım başladı oda kısa sürdü göğüs uçlarım bile yeni yeni acımaya başlıyor. Lütfen belirti aramayın. 2 tane 5.gün embriyosu koyulmuştu ve 6.gün erken gebelik testim negatif çıkmıştı. Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah herzaman dualarımdasınız

Kızlarrr ben şuanda 11 haftalık ikizlere hamileyim. 2. denememde hamile kaldım ve inanın bana hiçbir ama hiçbir belirti yaşamadım. Kesin bu seferde tutmadı demiştim hatta. 6.haftanın sonlarına doğru mide bunlantılarım başladı oda kısa sürdü göğüs uçlarım bile yeni yeni acımaya başlıyor. Lütfen belirti aramayın. 2 tane 5.gün embriyosu koyulmuştu ve 6.gün erken gebelik testim negatif çıkmıştı. Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah herzaman dualarımdasınız
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım ya işte insan bu süreçte belirti aramadan duramıyor inşallah bizde belirti aramayın diye yazarız buraya

Back