• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Amb yaptırmadı cnm fsh 8 çıktı acaba görünen yumurta sayısı artabilir mi çok cnm sıkıldı ayrıca 5 tane bile toplayabiliriz dedi yani önceden söyleseydi ilaç falan kullansaydım hiç deil moralmen çökertti beni başta
Canım belirli büyüklüğe gelmiş olanları topluyorlar . Yani dediğim gibi bak önemli olan kalitesi inan buna yanımda 3 yumurtasının 1 i döllneip hamile kalan oldu . Benim 7 taneden 3 ü döllendi 2 tanesi ileriye gitti 1 i donduruldu 1 i kondu ama nasil tutmadı . Dondurulmuşla devam ettim bugün 5. Günüm inşallah rabbiö bu sefer nasip eder. Sende bozma moralini sakın hormonlar çok etkiliyor çünkü..

İnşallahh cnm hayırlı
Canım belirli büyüklüğe gelmiş olanları topluyorlar . Yani dediğim gibi bak önemli olan kalitesi inan buna yanımda 3 yumurtasının 1 i döllneip hamile kalan oldu . Benim 7 taneden 3 ü döllendi 2 tanesi ileriye gitti 1 i donduruldu 1 i kondu ama nasil tutmadı . Dondurulmuşla devam ettim bugün 5. Günüm inşallah rabbiö bu sefer nasip eder. Sende bozma moralini sakın hormonlar çok etkiliyor çünkü..
İnşallah cnm bu sefer bebegini kucagına alırsınn bende hayırlı sonuçlar alırım

Mrb canim kanaman kacinci gun geldi ve kac gun surdu. Benimde kanamam oldu negatif diye dusunuyorum. 25 test yapicam yinede. 15. Gun. O yuzden merak ediyorum doktorun ne dedi kanama icin.
Merhaba kanamam 5. Gün geldi gece iğne vurdurduk ertesi gün kesildi kanama yerleşirken normal ama kırmızıya ve yoğuna dönerse tehlike ve düşük diyorlar bende çok ağladım o gün negatif diye ama öyle olmadı şükür onun için dikkat et ve strese girmeyin hemen

kızlar selam , geçen çarşamba opu yaptırmıştım 5. güne gelen sağlıklı embriyo sayım 8 ve dün donduruldu. ohss olma olasılığım yüksekti hatta bence hafif şekilde oldum bugün öğlen gideceğim kontrole bakalım neler diyecek.

benim sorun önümüzdeki ay transferim yapılacak yazışmalarda havuç suyu gördüm işe yarıyor mu faydası neler?
Şimdiden hayırlı olsun kardeşim havuç suyunu ben yazdım evet kullandım ve halada kullanıyorum faydası çok özellikle tutunma aşamasında hücreleri kuvvetlendiriyor

3.gun embriyosu.
Transferin 10.günü.
Üstteki dünkü testim, alttaki bugünkü testim..
Yarın kan vericem inşallah çıkar :KK43:

Eklentiler

• PicsArt_04-24-06.43.06.jpg
    PicsArt_04-24-06.43.06.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba kanamam 5. Gün geldi gece iğne vurdurduk ertesi gün kesildi kanama yerleşirken normal ama kırmızıya ve yoğuna dönerse tehlike ve düşük diyorlar bende çok ağladım o gün negatif diye ama öyle olmadı şükür onun için dikkat et ve strese girmeyin hemen
Cvbın için tşkl canım. Ben igne vurdurmadım doktoruma ulaşamadım malesef. Kanama yoğunlaştı. Hala ağrılarım var. Yarın 15. Gun test günüm. Negatif buyuk ihtimal. Oyle dusunuyorum ama pozitif olursada süprız olur.

Cvbın için tşkl canım. Ben igne vurdurmadım doktoruma ulaşamadım malesef. Kanama yoğunlaştı. Hala ağrılarım var. Yarın 15. Gun test günüm. Negatif buyuk ihtimal. Oyle dusunuyorum ama pozitif olursada süprız olur.
Başka bir doktora görün nasıl ulaşamadın ya üzüldüm bak şimdi pozitif olursa haber et hiç belli olmaz neyin ne olacağı

Olgun duruyorum :kahve: yok
Deliye vuruyorum :halay:yok
Üzülüyorum :KK14:yok
Sinirleniyorum :sopa:yok
Korkuyorum :KK17:yok
Destek alıyorum topiklerde :KK19:yok
Eğleniyorum :21: yok
Sallamıyorum :KK59:yok
Ağlıyorum :cry:yok
Kafayı yiyorum :confused:yok
Oyalanıyorum:KK69:yok
Gidiyorum :KK55:

Başka bir doktora görün nasıl ulaşamadın ya üzüldüm bak şimdi pozitif olursa haber et hiç belli olmaz neyin ne olacağı
Canım ben yurtdışındayım o yuzden burda doktorla herangi bi bag kuramıyorsun. İstediğin zaman ulaşmak olmuyor. Bide benim haftasonuna denk geldi gittiğimde kapalıydı. Hakkımda hayırlısı dedim beklıyorum. Sağol iyi dıleklerin için. İnşallah olur canım.

Iyi geceler arkadaslr aranizda trabzon medical park hastanesinde tüp bebek yaptiran var mi? Bide ücretler ve doktorlar hakkinda bilgi verebilir mi rica etsem

kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmm :halay::halay::halay: cuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil :halay::KK45: sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler :KK200:

Back