- 25 Şubat 2013
- 642
- 262
- 323
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #12.221
Senin iğnemi benim fitil :) oda zorluyor biraz . Aman olsunda 9 ay razıyım zorluğa herşey onlar için valla ah bir haberini alsak Allahın izniyle ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım panik yapma inşallah tutunma belirtisidir bu .ilaçlarda yapıyor bu belirtileri . İnşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur meleğin..hanımlar nolur yardim edin acilllll.transfer gununu sayarsak bugu 7 ci gunum.ve transferden sonra 4 gun hafif adet sancisi gibi agrilarim oldu.ama bugun bir sanci girdi ve direk belime vurdu ama iki buklum oldum.neden boyle oldu yqsayaniniz varsa nolur bana yardim edin.
nsallah ama zaten transferden 4 gun agrim oldu ilaclardan zanetmiyorum baska bir agriydi yani adet sancisi gibide degildi.belim cok fena oldu ama 5 dk bi agriydi gecdi sonraCanım panik yapma inşallah tutunma belirtisidir bu .ilaçlarda yapıyor bu belirtileri . İnşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur meleğin..
Öncelikle sakin ol hep uzan benimde 5 . Gün ağrım oldu ayrıca kanamam geldi doktorum hemen iğne yaptı şükür ters bir durum olmadı şimdi 6 haftalığız her gece havuç suyu içtim gündüz ceviz ananas kivi bol su tükettim kanaman yoksa sorun yok korkma dinlen iyi beslen hakkında hayırlısı olsunhanımlar nolur yardim edin acilllll.transfer gununu sayarsak bugu 7 ci gunum.ve transferden sonra 4 gun hafif adet sancisi gibi agrilarim oldu.ama bugun bir sanci girdi ve direk belime vurdu ama iki buklum oldum.neden boyle oldu yqsayaniniz varsa nolur bana yardim edin.
benim vajinal ultrasonla konulduğu için sıkışıklık istenmedi sizinki karındanmı olacak kolay gelsin gönlünüze göre olsunMerhaba,öncelikle gözünüz aydın. Allah hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu. Benimde salı günü transferim olacak hayırlısıyla. Siz transferinizde idrara sıkışıklık durumunuz nasıldı? Ben çok sıkışırsam kaçar diye çok korkuyorum
Benim oldu 6. Gün bölünme durdu dendi çöpe gitti dondurulamadıGunaydn kzlar hastaneden aradilar hic bsey analmadm bugun dondurmamislar takip ediyorlarmis hala suan doldurulcak kalitede deilmisler 5 gun bugun ne demek oluyor bu yarina kdr takip edip bida arixaklarmis moralim bozuldu bunu yasayan varmi
cok saol cnm ya allah kucagina almayi nasipe etsi insallah.ya boyle olmadi 4 gun hafif agriydiÖncelikle sakin ol hep uzan benimde 5 . Gün ağrım oldu ayrıca kanamam geldi doktorum hemen iğne yaptı şükür ters bir durum olmadı şimdi 6 haftalığız her gece havuç suyu içtim gündüz ceviz ananas kivi bol su tükettim kanaman yoksa sorun yok korkma dinlen iyi beslen hakkında hayırlısı olsun
Her akşam 1 bardak içine 2 damla zeytin yağı damlat havuç suyu iç bol su ve uzanık ol herşey iyi olsun rabbin izninle kardeşimMerhaba kızlar bugün benim 5 ci günüm ve ara sıra hafif belim ve kasık ağrılarım oluyor ve çok korkuyorum, çünkü ilk denememde aynısını yaşadım ve sonuç negatif tı lütfen bana yardımcı olun
Teşekkür ediyorum isteyen herkese versin rabbim geçtiyse sıkıntı yok duş alırken ılık alın oda çok mühim hayırlı gecelercok saol cnm ya allah kucagina almayi nasipe etsi insallah.ya boyle olmadi 4 gun hafif agriydi
ama bugun birden agrim oldu ve direk belim felc oldu ama 2 dk gecdi
İbrahim saraçoğlu kürü bu havıuç suyu tüp ve aşılama sonrası tutunmayı kolaylamak için kendi doktorumada sordum onayladıKizlar cok guzel konusuyorsunuz insallah bebeisleriniz seneye bu zamanlari kucaginizda olur bende haziranda hite gidecem bu icecek kurlerinizi hep yazdim bende uygulicam sonrasinda bu arada havuc suyunu daha øncede duydum cok mu faydali tup bebek døneminde
Mrb canim kanaman kacinci gun geldi ve kac gun surdu. Benimde kanamam oldu negatif diye dusunuyorum. 25 test yapicam yinede. 15. Gun. O yuzden merak ediyorum doktorun ne dedi kanama icin.Öncelikle sakin ol hep uzan benimde 5 . Gün ağrım oldu ayrıca kanamam geldi doktorum hemen iğne yaptı şükür ters bir durum olmadı şimdi 6 haftalığız her gece havuç suyu içtim gündüz ceviz ananas kivi bol su tükettim kanaman yoksa sorun yok korkma dinlen iyi beslen hakkında hayırlısı olsun
Canım cok sağol yaa, Allah kucagina almayi nasipe etsi insallah canim:) bana bol bol dua edermisin .şimdiden çok çok teşekkür ederim:)Her akşam 1 bardak içine 2 damla zeytin yağı damlat havuç suyu iç bol su ve uzanık ol herşey iyi olsun rabbin izninle kardeşim
Merhaba canım amh testi yaptırmışmıydın kaç çıkmıştı değerin . Benimde yumurtam 7 taneydi ama bana az gibi bişey demedi doktor amh test sonucuma bakarak rezervin iyi demişti ama ona rağmen 7 tane oluştu. Moralini bozma bak hep aynı şeyi söylüyor buradaki arkadaşlarda önemli olan kalitesi tek yumurta ile gebe kalan arkadaşlar var önemli olan sağlıkla döllenip sana tutunması .Kızlar merhabalar 25 yaşındayım tüp bebege başlafım kayseri acıbademde bugün afetin 2. Günü gittim gakat 7 yumurtta gördü doktor ve çok az dedi rezervin düşük dedi cnm çok sıkıldı başına böyle bişey gelip pozitif sonuç alan oldumu dua edin bana ilk günden çok kötü oldm
Amb yaptırmadı cnm fsh 8 çıktı acaba görünen yumurta sayısı artabilir mi çok cnm sıkıldı ayrıca 5 tane bile toplayabiliriz dedi yani önceden söyleseydi ilaç falan kullansaydım hiç deil moralmen çökertti beni baştaMerhaba canım amh testi yaptırmışmıydın kaç çıkmıştı değerin . Benimde yumurtam 7 taneydi ama bana az gibi bişey demedi doktor amh test sonucuma bakarak rezervin iyi demişti ama ona rağmen 7 tane oluştu. Moralini bozma bak hep aynı şeyi söylüyor buradaki arkadaşlarda önemli olan kalitesi tek yumurta ile gebe kalan arkadaşlar var önemli olan sağlıkla döllenip sana tutunması .
Kaç tanesi döllendi cnm hamilesin inşallahMerhaba canım amh testi yaptırmışmıydın kaç çıkmıştı değerin . Benimde yumurtam 7 taneydi ama bana az gibi bişey demedi doktor amh test sonucuma bakarak rezervin iyi demişti ama ona rağmen 7 tane oluştu. Moralini bozma bak hep aynı şeyi söylüyor buradaki arkadaşlarda önemli olan kalitesi tek yumurta ile gebe kalan arkadaşlar var önemli olan sağlıkla döllenip sana tutunması .