- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #12.201
Evet var kıbrıs kanada ve amerıka da yapılıyorCinsiyet seçimi diye bişey mi var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var kıbrıs kanada ve amerıka da yapılıyorCinsiyet seçimi diye bişey mi var?
Merhaba,öncelikle gözünüz aydın. Allah hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu. Benimde salı günü transferim olacak hayırlısıyla. Siz transferinizde idrara sıkışıklık durumunuz nasıldı? Ben çok sıkışırsam kaçar diye çok korkuyorumEki Görüntüle 2137641 Kızlar 31 martta Bahçecide transfer oldum ayın 11 inde beta 77 ayın 13 ünde 184 bugün 866 çıktı artı idrar testim de pozitif çok şükür elhamdulillah
Dün gece az bi peçeteye kan gelince coraspini kes dedi doktorum sizce artık idrarda çıktığına göre kesin denilebilir mi ne dersiniz ayrıca ilk kese ne zaman görülüyor benim bugün 5.haftam oldu
Himm tamam ben de türkiye de yapılıyor zannettim. Oralarda oluyorEvet var kıbrıs kanada ve amerıka da yapılıyor
Yok canm. Sikmadan aç. Acmadan önce salla o yeterli oluyorKızlar bU crinone jelin kapağını kırınca sizde de bir kısmı dışarı geliyo mu ya
Canım iğneyle başını deldim hiç akmadı çok pratik oldu teşekkür ederimYok canm. Sikmadan aç. Acmadan önce salla o yeterli oluyor
Hakkında hayırlısı olsun ben transfer den bi iki saat ince yarim lt su ictim rahattim daha önce leri cok icmistim rahatsız olmuştum zaten transfer öncesi sıkışıkliginiza USG ile bakiyirlar az olursa su icnenizi ve yurumenizini söylüyorlarMerhaba,öncelikle gözünüz aydın. Allah hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu. Benimde salı günü transferim olacak hayırlısıyla. Siz transferinizde idrara sıkışıklık durumunuz nasıldı? Ben çok sıkışırsam kaçar diye çok korkuyorum
Hiç tedirginnolma cnm normadir. İstedikleri seviyeye ulaşmasını bekliyorlarGunaydn kzlar hastaneden aradilar hic bsey analmadm bugun dondurmamislar takip ediyorlarmis hala suan doldurulcak kalitede deilmisler 5 gun bugun ne demek oluyor bu yarina kdr takip edip bida arixaklarmis moralim bozuldu bunu yasayan varmi
Korkma canım zaten hemşireler çok sıkışık işen operasyondan önce tuvalete gönderiyorlar 2 bardak idrar yapabiliyorsunMerhaba,öncelikle gözünüz aydın. Allah hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu. Benimde salı günü transferim olacak hayırlısıyla. Siz transferinizde idrara sıkışıklık durumunuz nasıldı? Ben çok sıkışırsam kaçar diye çok korkuyorum
3 gunden snra yavaslamislar ama ysrinda ulasmassa dondurmicaklarHiç tedirginnolma cnm normadir. İstedikleri seviyeye ulaşmasını bekliyorlar
Canım hayırlısı olsun benim de 28inde dondurulmuştan transferim olacak, inş olumludur. Transfer öncesi nelere dikkat ettin hangi ilaçları kullandınKızlar benimde cuma günü transferim gerçekleşti dondurulmuş embriyo transferi idi .Dünden beri karın ağrım ve bel ağrım var adet ağrısına benziyor inşallah bebişin sinyalleridir bunlar test günüm 4 mayıs . Allahım hepimize o gün pozitifi görmeyi nasip etsin.
Amin canım . Transfer öncesi cyclo-progynova verdi beyaz olan haplarını içtim birde progestan fitil verdi. Transfer sonrasıda bunlara devam ediyorum artı yanında bir kaç ilaç daha var. Snein içinde inşallah en hayırlısı olur . Kaçıncı gün embriyosu senin ?Canım hayırlısı olsun benim de 28inde dondurulmuştan transferim olacak, inş olumludur. Transfer öncesi nelere dikkat ettin hangi ilaçları kullandın
benimde cuma günü oldu transferim canım ama bende bel ufak batmalar dışında birşey yok hatta yok denecek kadar az bunlar 2 mayıs da test tarihim nasip diyelim bakalımKızlar benimde cuma günü transferim gerçekleşti dondurulmuş embriyo transferi idi .Dünden beri karın ağrım ve bel ağrım var adet ağrısına benziyor inşallah bebişin sinyalleridir bunlar test günüm 4 mayıs . Allahım hepimize o gün pozitifi görmeyi nasip etsin.
Hakkında hayırlısı inşallah canım inşallah o tarih sana bayram olur...Göğüslerde hassasiyet varmı canım sanki en çok oradan belli oluyor gibi bende tık yok göğüslerdebenimde cuma günü oldu transferim canım ama bende bel ufak batmalar dışında birşey yok hatta yok denecek kadar az bunlar 2 mayıs da test tarihim nasip diyelim bakalım
seninde inşallah canım hepimizin inşallah Benim adete yakın hep olur göğüste hassasiyet ama doktor olur böyle şeyler demişti önceden ilaçlardan olur diye ama belim çok ağrıyor bide şu Progestan iğne olmasa yaa popom asındiHakkında hayırlısı inşallah canım inşallah o tarih sana bayram olur...Göğüslerde hassasiyet varmı canım sanki en çok oradan belli oluyor gibi bende tık yok göğüslerde