- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #11.921
Cok gecmis olsun canm. Insllah bu defa hayırlı sonuclar alırsın.teşekkür ederim cnm. amin inşallah hepimize nasip olur.
sen bekleme aşamasındasın diymi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun canm. Insllah bu defa hayırlı sonuclar alırsın.teşekkür ederim cnm. amin inşallah hepimize nasip olur.
sen bekleme aşamasındasın diymi.
Degol cok nguzel. Yuksek olsa da korkma nolcak ki :)Sonucum çıktı canım 65.25 hcg transferin 6. Günü yüksek değil mi deger
Cok gecmis olsun canm. Insllah bu defa hayırlı sonuclar alırsın.
Degerden anlasilmiyir caanm ikiz mi tekmi. Insllah gönlüne olur herşey herkesnIkizmi acaba
Cok guzel massllhh :)Kızlar bende 12.gün kanım 207 idi
14.gün 530
16.gün 1371 bugün dayanamadım
Kan verdim 21.günüm 5800 nasıl sizcd
ÇıkarKızlarrr bişey sorucam benim nisan 3 ünde 3.gün 3 tane transfer oldu cuma 10.günüm oluyor kanda gebelik baktırsan sonuç net çıkar demi yoksa 12.günü beklesem mi.ayyyy çok heycanlandim.
Cnm masallah cok iyiKızlar bende 12.gün kanım 207 idi
14.gün 530
16.gün 1371 bugün dayanamadım
Kan verdim 21.günüm 5800 nasıl sizcd
YArın gitsem keseyi görür müyüm yaCnm masallah cok iyi
Ay bnde 5 inde transfer oldum cnm 3.gün 2 tane bnde sabirsozlaniyorum vallaKızlarrr bişey sorucam benim nisan 3 ünde 3.gün 3 tane transfer oldu cuma 10.günüm oluyor kanda gebelik baktırsan sonuç net çıkar demi yoksa 12.günü beklesem mi.ayyyy çok heycanlandim.
Aynen ya çok zorlaşmaya başladı beklemek hele bide sayfada pozitifleri gördükçeAy bnde 5 inde transfer oldum cnm 3.gün 2 tane bnde sabirsozlaniyorum valla
Kacinci gun embriyosu kac tane cnmherkese merhaba
4 nisanda transfer oldum tahlil günüm cumartesi
inşallah herkes istediği sonuca ulaşır
BAna da aynı transfer oldu 7.gün erken gebelik testi yaptığım halde çopoook silik çıktı düşün ki kanda 20 idi çpk erken yaptın sen tabi çıkmaz5.gün embriyosu 2 tane transfer oldu.bugün 5.gün idrar tahlili yaptım negatif çıktı keşke yapmasaydım
Merhaba ben kullandım transfer hazırlığındayım şu anMerhaba kızlar
Lucrin depot 3.75 kullanan var mı?
Canım 1 nisanda 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum bende cuma günü test günüm bendede hiç belirti yok sadece adet agrılarına benzer ağrılarım oluyor arada 3. Denememiz bizimde... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünKızlar merhabalar öncelikle Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Ben 4 Nisan da 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum . Bugün 5. Günüm ama hiç bişey hissetmiyorum ara ara kasık harici dışında. Sizlerde belirti var mı göğüslerde dolgunluk, akıntı gibi ??
Bir negatif tüp bebek denemem oldu geçtiğimiz aylarda ozman çok belirtim vardı akıntı haricinde olmadı aslında ilaçların etkisi belirtiler ama yine de sormak istedim sizlere
Belitrti arama canım ben de ay ı senin gibi transfer oldum 5+5 im hala belirti yok :)Kızlar merhabalar öncelikle Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Ben 4 Nisan da 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum . Bugün 5. Günüm ama hiç bişey hissetmiyorum ara ara kasık harici dışında. Sizlerde belirti var mı göğüslerde dolgunluk, akıntı gibi ??
Bir negatif tüp bebek denemem oldu geçtiğimiz aylarda ozman çok belirtim vardı akıntı haricinde olmadı aslında ilaçların etkisi belirtiler ama yine de sormak istedim sizlere