• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

3.gün embriyorusu için idrar testi daha erken değil mi?benim de 3.gün embriyosu yaparsam da cuma günü idrar testİ yaparım onada net karar vermiş değilim .cuma 10.günüm olucak cumartesi zaten kan vericem.cuma ola hayır ola ikimiz ce diğer arkadaşlarımız için.
Inşallah erken olduğu için çıkmamıştır canım... cuma günü benimde test günüm Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

merhaba kızlar bende mart 6 da transfer olmuştum pozitif sonuç aldım 5.gün embriyosu 1.kalite 2 embriyo koyulmuştu. 15.gün değerim 3000 di fakat keseyi gördükten 2 gün sonra gece birden düşük oldu yani 22 martta. atlattım sayılır atlatmak zorundayım yani. bu ay sonu dondurulmuş transferi için tekrar gidicem bakalım nasıl olucak. dondurulmuş 2 embriyo transfer edilicek kısmetse onlarda 5.gün 1.kalite inşallah sonu hayırlı olur. transfer sonucunu bekleyen arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle rahat huzurlu stressiz olmaya çalışın çok önemli lütfen sadece olumlu olun. rabbim hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün inşallah.

merhaba kızlar bende mart 6 da transfer olmuştum pozitif sonuç aldım 5.gün embriyosu 1.kalite 2 embriyo koyulmuştu. 15.gün değerim 3000 di fakat keseyi gördükten 2 gün sonra gece birden düşük oldu yani 22 martta. atlattım sayılır atlatmak zorundayım yani. bu ay sonu dondurulmuş transferi için tekrar gidicem bakalım nasıl olucak. dondurulmuş 2 embriyo transfer edilicek kısmetse onlarda 5.gün 1.kalite inşallah sonu hayırlı olur. transfer sonucunu bekleyen arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle rahat huzurlu stressiz olmaya çalışın çok önemli lütfen sadece olumlu olun. rabbim hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün inşallah.
Sana da geçmiş olsun arkadaşım.inşallah bu sefer hayırlı ile kucağınada almak nasip olur.

Bnmde bugun transferimin 5.gunu .3.gun 2 embriyo transferi oldu .dun 4.gun idrar resti yaptım erkendi biliyorum ama negatif çıktı

Bnmde bugun transferimin 5.gunu .3.gun 2 embriyo transferi oldu .dun 4.gun idrar resti yaptım erkendi biliyorum ama negatif çıktı

canım sakın üzülme çok erken 3. gün embriyosu 4.gün çıkması mümkün deil. sabret birazdaha bekle ama sakın modunu düşürme :KK54:

aleykum bugun tedaviye Allahin izniyle tam analmiyla basladik ilaca basladim iki igne bir hapverdiller gonal f 450 meriona femana die sizede ayni verriler 4 gunpuk alfik 883 lira tutdu

Back