- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #11.901
Merhaba kızlar
Lucrin depot 3.75 kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah erken olduğu için çıkmamıştır canım... cuma günü benimde test günüm Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah3.gün embriyorusu için idrar testi daha erken değil mi?benim de 3.gün embriyosu yaparsam da cuma günü idrar testİ yaparım onada net karar vermiş değilim .cuma 10.günüm olucak cumartesi zaten kan vericem.cuma ola hayır ola ikimiz ce diğer arkadaşlarımız için.
Amin inşallah canımInşallah erken olduğu için çıkmamıştır canım... cuma günü benimde test günüm Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Sana da geçmiş olsun arkadaşım.inşallah bu sefer hayırlı ile kucağınada almak nasip olur.merhaba kızlar bende mart 6 da transfer olmuştum pozitif sonuç aldım 5.gün embriyosu 1.kalite 2 embriyo koyulmuştu. 15.gün değerim 3000 di fakat keseyi gördükten 2 gün sonra gece birden düşük oldu yani 22 martta. atlattım sayılır atlatmak zorundayım yani. bu ay sonu dondurulmuş transferi için tekrar gidicem bakalım nasıl olucak. dondurulmuş 2 embriyo transfer edilicek kısmetse onlarda 5.gün 1.kalite inşallah sonu hayırlı olur. transfer sonucunu bekleyen arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle rahat huzurlu stressiz olmaya çalışın çok önemli lütfen sadece olumlu olun. rabbim hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün inşallah.
Sana da geçmiş olsun arkadaşım.inşallah bu sefer hayırlı ile kucağınada almak nasip olur.
Kızlar 6. Günüm kan tahlili verdim dün testte silik çıkmıştı hayırlısıyla kanda da çıkar umarım sonucu 1 saat e alacağım
sonucunuzu gerçekten merak ettim. inşallah hayırlı haberdir.
Sonucum çıktı canım 65.25 hcg transferin 6. Günü yüksek değil mi deger
Ikizmi acabaSonucum çıktı canım 65.25 hcg transferin 6. Günü yüksek değil mi deger
Bnmde bugun transferimin 5.gunu .3.gun 2 embriyo transferi oldu .dun 4.gun idrar resti yaptım erkendi biliyorum ama negatif çıktı
Evet canım beklemedeyim cumartesi kan tahlili yapıcam nasip olursateşekkür ederim cnm. amin inşallah hepimize nasip olur.
sen bekleme aşamasındasın diymi.
Evet canım beklemedeyim cumartesi kan tahlili yapıcam nasip olursa
Amin canımAyy hadi bakalım inşallahh hayırlı haberler alırsın cnm
Ben dün başladım kullanmaya 0.2 günlük doz kullanıyorum.senin transfer ne zamanMerhaba kızlar
Tmm cnm saolasincanım sakın üzülme çok erken 3. gün embriyosu 4.gün çıkması mümkün deil. sabret birazdaha bekle ama sakın modunu düşürme
Amin canm insllahm. Size de nasip olsun innsllahAllah tamamını erdirsin cnm