• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canım 1 nisanda 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum bende cuma günü test günüm bendede hiç belirti yok sadece adet agrılarına benzer ağrılarım oluyor arada 3. Denememiz bizimde... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Amin canm bnm de 2. Denemem Rabbim yardımcımız olsun inş . Cumartesi test günüm Benimde inş peşpeşe güzel haberler veririz.

Belitrti arama canım ben de ay ı senin gibi transfer oldum 5+5 im hala belirti yok :)

Maşallah canım sağlıcakla bebeğine yada bebeklerine kavuşursun inş. Darısı da biz isteyenlere olsun. Ya aslında belirtiler hep ilaçların etkisi biliyorum ama ister istemez ya acaba neden böyle ben nie bişey hissetmiyorum deyip duruyorum. Göğüslerim ağrımıyor akıntı yok . Bekleyip düşünmekten saçmalıyorum aslında :)

Ayyyy inşallah darısı bizlerin başına olur canım... belirtisi olan arkadaşları okudukça moralim bozuluyor bende neden yok diye... inşallah bizimde yüzümüz güler..
Kıx yok o olam belirtilerde ilaçdan ben adet sancıso bile çektm dddim kesim olmaz ama oldu :) pozitif olunmn çok su içm meyve yiyin ananas kivi bol yiyin

Maşallah canım sağlıcakla bebeğine yada bebeklerine kavuşursun inş. Darısı da biz isteyenlere olsun. Ya aslında belirtiler hep ilaçların etkisi biliyorum ama ister istemez ya acaba neden böyle ben nie bişey hissetmiyorum deyip duruyorum. Göğüslerim ağrımıyor akıntı yok . Bekleyip düşünmekten saçmalıyorum aslında :)
Sabret canım olacak olan olacak sadeve dilkat et belirti de arama gerçekten ilaçtan oluyor

Canım bnde 3 nisanda test sonucumu öğrendim pozıtıf. Benım goğüs ağrılarım şişmelerim olmadı halada yok.

Kızlar bişey sorucam biraz tuhaf ama az önce tuvaletteyken biraz büyük bir parça jel düştü bugüne kadar hiç olmamıştı ufak ufak parçalar dışında ve çok hafif pembelik var bir kısmında sizlerden böyle bişey başına gelen oldumu.düşen şeyi görene kadar acayip korktum ne düştüki diye.

Kızlar merhabalar öncelikle Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Ben 4 Nisan da 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum . Bugün 5. Günüm ama hiç bişey hissetmiyorum ara ara kasık harici dışında. Sizlerde belirti var mı göğüslerde dolgunluk, akıntı gibi ??

Bir negatif tüp bebek denemem oldu geçtiğimiz aylarda ozman çok belirtim vardı akıntı haricinde olmadı aslında ilaçların etkisi belirtiler ama yine de sormak istedim sizlere

merhaba canım benimde 5.gün transferi ve 2 emriyo koyulmuştu A kalite. ve pozitifti ama düşük oldu geçtiğimiz ay. ama ben anlamıştım tuttuğunu valla çünkü çok farklıydı. o yüzden 7.gün test yapmıştım idrarda çıkmıştı akşamda kanda hcg 120 çıkmıştı. ikiz olduğu içinde belirtiler çok olmuş olabilir belki ama bende göğüs ağrısı transferin 2.gününden itibaren başlayan kasık ağrısı ve batma ve aşırı baş dönmesi birde burun tıkanması halsizlik aşırı oldu. ama progestan jelde yapabiliyor bunları ben şöyle anladım jeli transferden bir hafta önce kullanmaya başlamıştım ozaman ne baş dönmesi ne halsizlik hiç bişey yoktu ama transferin 2.gününden sonra hepsi olmaya başladı. ozaman nerdeyse emin oldum. yani fikir olması açısından yazdım çünkü bendee çoook merak ediyordum ve hep öğrenmeye bilgi almaya çalışıyordum o dönemde. Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler alırsın ...

Kızlar bişey sorucam biraz tuhaf ama az önce tuvaletteyken biraz büyük bir parça jel düştü bugüne kadar hiç olmamıştı ufak ufak parçalar dışında ve çok hafif pembelik var bir kısmında sizlerden böyle bişey başına gelen oldumu.düşen şeyi görene kadar acayip korktum ne düştüki diye.

canım korkma içerde jel birikebiliyor buda geri gelebiliyor bir zaman sonra. pembelikte bazen tahriş edebiliyormuş o yüzden olabilir. içini ferah tut

Cnm korkma biriken jel o ilk dememde jel kullanırken hep olurdu

kızlar merhaba dün akşam itibariyle gonal f iğnelerine başladım. günde birkez 187.5 cc vuruluyorum. 5 gün kullanıp kontrole gideceğim. doktorum kısa protokol uygulayacağız dedi. çok fazla okudum nasıl oluyor neler yapılıyor diye ama insan kendinide paylaşmak istiyor
iki başarısız aşılamam var 1 yıldır da sürekli kontrollerdeyim ancak hiç bir problem olmamasına rağmen hamilelik oluşmuyordu. yaşım 29 dualarınızı bekliyorum.

kızlar merhaba dün akşam itibariyle gonal f iğnelerine başladım. günde birkez 187.5 cc vuruluyorum. 5 gün kullanıp kontrole gideceğim. doktorum kısa protokol uygulayacağız dedi. çok fazla okudum nasıl oluyor neler yapılıyor diye ama insan kendinide paylaşmak istiyor
iki başarısız aşılamam var 1 yıldır da sürekli kontrollerdeyim ancak hiç bir problem olmamasına rağmen hamilelik oluşmuyordu. yaşım 29 dualarınızı bekliyorum.
hayırlı olsun ınsallah güzel sonuc nasıp etsin Rabbim. Bende cuma hgs filmi cektiricem daha önce olumsuz 3 aşılama 1 sol tup laporoskopi 1 de olumsuz tup bebeğim var. Rabbim yardımcımız olsun.

Back