• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sabah bende idrar testi yaptım erken gebelik testi almıştım çok silik 2. Çizgi çıktı bugün 6. Günüm çarşamba tahlil vermeyi düşünüyorum inşallah benimde kan değerlerim sizinki gibi yüksek cikar
İnşallah canım güzel haberlerini alırız

Kızlar sabah yaptığım testin fotoğrafını atıyorum yorumlarmisiniz 5. Günü transferin fotoğraflar çıplak gözle daha net gözüküyor...
20180408_142530.jpg
20180408_142415.jpg

İlk dondurulmus tutmayınca pek ümitlenemiyorum ama ne bileyim 5.gün yapan arkadaşlar vardı sanırım çıkmıştı.1 kere olumsuz olunca hep olmuycakmıs gibi geliyor..İnşallah aksi çıkar. ..
Canm benm 4. Gun cikti ama beklemiyordum hiç. Herlade hemen yapıştı benm ki ondan oyle oldu. Herkesin ayni olmaz. Benm ilkinde 11. Gün silik çıkmıştı bir de. Ilk 4 günde tutunmaaya çalışıyor. 4. Gun tutsa 5. Gun cikmasi cok zor. Boşunamoralini bozma.bekle Allahn izniyle olur kendini rahat burak azck

Kızlar sabah yaptığım testin fotoğrafını atıyorum yorumlarmisiniz 5. Günü transferin fotoğraflar çıplak gözle daha net gözüküyor...Eki Görüntüle 2134451 Eki Görüntüle 2134450
Ben gördüm var cizgi. Benmde 4. Gün boyledyi :)

Canm benm 4. Gun cikti ama beklemiyordum hiç. Herlade hemen yapıştı benm ki ondan oyle oldu. Herkesin ayni olmaz. Benm ilkinde 11. Gün silik çıkmıştı bir de. Ilk 4 günde tutunmaaya çalışıyor. 4. Gun tutsa 5. Gun cikmasi cok zor. Boşunamoralini bozma.bekle Allahn izniyle olur kendini rahat burak azck

Tesekkur ederim cnm.cok saol.bekliyorum öyle ruhsuz bi şekilde. Kızıma kardes o kadar çok istiyorum ki.Allahım hayırlısını versin...

Hamilemisiniz peki

Günaydın kızlar nasılsınız?bugün transferin 6.günü bekliyorum ama vakit fazla yavaş geçiyor sanki.
Günaydın canım benimde 8. Günüm bugün dün test yaptım bi umut kocaman bir tek çizgi çıktı moralim diplerde test günüm cuma... şimdiden alıştırdım kendimi negatif sonuca... cok üzülüyorum 3. Denememdi... 3. Gün embriyosu transfer edilmişti

Günaydın canım benimde 8. Günüm bugün dün test yaptım bi umut kocaman bir tek çizgi çıktı moralim diplerde test günüm cuma... şimdiden alıştırdım kendimi negatif sonuca... cok üzülüyorum 3. Denememdi... 3. Gün embriyosu transfer edilmişti
3.gün embriyorusu için idrar testi daha erken değil mi?benim de 3.gün embriyosu yaparsam da cuma günü idrar testİ yaparım onada net karar vermiş değilim .cuma 10.günüm olucak cumartesi zaten kan vericem.cuma ola hayır ola ikimiz ce diğer arkadaşlarımız için.

Back