• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

kızlar merhaba dün akşam itibariyle gonal f iğnelerine başladım. günde birkez 187.5 cc vuruluyorum. 5 gün kullanıp kontrole gideceğim. doktorum kısa protokol uygulayacağız dedi. çok fazla okudum nasıl oluyor neler yapılıyor diye ama insan kendinide paylaşmak istiyor
iki başarısız aşılamam var 1 yıldır da sürekli kontrollerdeyim ancak hiç bir problem olmamasına rağmen hamilelik oluşmuyordu. yaşım 29 dualarınızı bekliyorum.
Canım aynı kaderi paylaşmışız benim de 2 başarısız aşılama var ama amh yaşım 28 olmasına rağmen düşük biz de 4 senelik evliyiz
Geçen Cumartesi bahçeci de transferim oldu yarın da kan tahlilim var dua edelim birbirimize Rabbim gönlümüze göre versin inşaAllah

Kzlar bsey sorcam lutfen bilen yazssn esimde sperm sayisi dusuk twst verdik morfpliji 3 yaziyor bu iyimi kptumu kafama takildi baska yerde vermisdik 85 yaziyordu bahcecide verdik 3 yaziyor farkli alanlarda bakilmis olabilirmi ne demek bu kotumu yani

Canım aynı kaderi paylaşmışız benim de 2 başarısız aşılama var ama amh yaşım 28 olmasına rağmen düşük biz de 4 senelik evliyiz
Geçen Cumartesi bahçeci de transferim oldu yarın da kan tahlilim var dua edelim birbirimize Rabbim gönlümüze göre versin inşaAllah
amin canım inşallahh

Kimyasal gebelikten nekadar süre sonra tekrar tüp bebeğe başlanabiliyor? Yani kaç adet dönemi beklemek gerekiyor?(dondurulmuşum yok)

Kızlar ben kan testi yaptırdım sonuç 2.25.dondurulmuslarim kalmadı artık 2 tane vardı malesef olumsuz.inşallah sizler güzel haberler verirsiniz.şimdi tekrardan basliycaz nasip ederse biraz dinlenip.

İyi akşamlar kızlar tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara bişey sormak istiyorum.hamile kaldıktan sonra memur arkadaşlar 9 ay rapor alıp yatabilir ler mi böyle bir ihtimal var mı yada riskli olunca sadece 3 ay mı rapor veriliyor böyle bişey yaşayan var mi

Kzlar bsey sorcam lutfen bilen yazssn esimde sperm sayisi dusuk twst verdik morfpliji 3 yaziyor bu iyimi kptumu kafama takildi baska yerde vermisdik 85 yaziyordu bahcecide verdik 3 yaziyor farkli alanlarda bakilmis olabilirmi ne demek bu kotumu yani
Arada çok fark var emin mısın böyle olduğuna ve ne kadar aralıklarla yaptırdınız benim de eşim in düşük morfoloji 2 bazen 3 ama senin arada çok fazla fark var

Maşallah canım kalp atışını da duyarsın inşallah
İyi akşamlar kızlar tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara bişey sormak istiyorum.hamile kaldıktan sonra memur arkadaşlar 9 ay rapor alıp yatabilir ler mi böyle bir ihtimal var mı yada riskli olunca sadece 3 ay mı rapor veriliyor böyle bişey yaşayan var mi

Doktorlar genelde rapor vermek istemiyor.risk olursa ancak verirler.o kadar uzun bir süre için tanıdık bir doktordan ancak heyet raporu alabilirsin maalesef

Back