• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba kızlar ben de Nisan 3 te dondurulmuş 5. Gün transferi oldum...ilk denemem ....bugün 5. Günüm bel ağrısı ve kaşık ağrısı var.
dün doktor test istedi e2 ve progesteron sonuç iyi dedi e 2 164.99 progesteron 14.60 çıktı.
Transferim adetin 20. Gün de oldu ve 4 gün sonra adet olmam gerekiyor. Nisan 11 ve ya 12 de hastalanmam gerekiyor.
ama doktorum testi 13. Gün yap dedi. Yani nisanın 15 ine denk geliyor.
adet günüm 4 gün geçmiş oluyor... daha erken test yapmam gerekmiyormu? Bilgisi olan varmi
Canim transferden 12 gun son ra yap. Kesin sonuc alirsin .

Tani çabalıycaksın zahmet olmadan rahmet olmaz ben çpk araştırma yaptım o hvuç suyu ananas hepsini yedim sebze su yani güzwl geçti transfer sürem 16.gün değerim 1371 şükür haftaya kesemi görmeye gidicem alllah nasip ederse
Ben de cok portakal suyu içtim. Faydasi olmuştur diye dusunuyirm

Merhaba kızlar ben de Nisan 3 te dondurulmuş 5. Gün transferi oldum...ilk denemem ....bugün 5. Günüm bel ağrısı ve kaşık ağrısı var.
dün doktor test istedi e2 ve progesteron sonuç iyi dedi e 2 164.99 progesteron 14.60 çıktı.
Transferim adetin 20. Gün de oldu ve 4 gün sonra adet olmam gerekiyor. Nisan 11 ve ya 12 de hastalanmam gerekiyor.
ama doktorum testi 13. Gün yap dedi. Yani nisanın 15 ine denk geliyor.
adet günüm 4 gün geçmiş oluyor... daha erken test yapmam gerekmiyormu? Bilgisi olan varmi
Benim test günüm transferden 9 gun sonra istemişti Dr ben 8. Gun evde idrar testi yapmıştım sonucu merak ettigie için değildi hayatımda hiç idrar testi yapmadım icimde kalmadindiye yapmistim silik çizgi çıkti kan testimin de degerlerd çok yüksek çıkmıştı sonuca asiltest gununde yap

Merhaba kızlar 2. Adetimi bekliyodum transfer için normal regl günüm 8-9gibi ama ben ayın 3 ünden beri leke görüyorum adetim başlamıyo çok az geliyo korkuyorun muayene oldum kist de yok :(

Selamun Aleykum kzlar birsey soracagim. Yumurta olusumu sirasinda agda yaptnz mi hic zarari olurmu agda yapmanin? Yumurtalara zarari olurmu yani

Selamun Aleykum kzlar birsey soracagim. Yumurta olusumu sirasinda agda yaptnz mi hic zarari olurmu agda yapmanin? Yumurtalara zarari olurmu yani
Ben yaptım sorun olmaz. Bende doktora gidicem kese falan için ama korkuyorum yapmaya bişey olurmu dıye kendımı cok kasıyorum. Kasmasam bişey olmazda

Ben yaptım sorun olmaz. Bende doktora gidicem kese falan için ama korkuyorum yapmaya bişey olurmu dıye kendımı cok kasıyorum. Kasmasam bişey olmazda
Kendnmi yapiyorsn cnm yoksa kuafordemi ya cok yok ama hepsi ayni anda cikmiyor ki kucukleride alinmiyor zaten kadin olmak ne zor ya Allah yardm etsn bize

Yok canım sadece coraspin kullanıyorum iki aydır o başka yok.. ağrım var ama hani yoğun adet yaşarız ya o yok su gibi coraspin den mi bilmiyorum canım çok sıkıldı böyle olursa transferi istemiyorum galiba bilmiyorum:KK43:
Su gibi olması coraspirinden olabilir.ama az olması onu bilemedim.doktoruna danıştın mı peki en iyisini onlar bilir canım.

Benim test günüm transferden 9 gun sonra istemişti Dr ben 8. Gun evde idrar testi yapmıştım sonucu merak ettigie için değildi hayatımda hiç idrar testi yapmadım icimde kalmadindiye yapmistim silik çizgi çıkti kan testimin de degerlerd çok yüksek çıkmıştı sonuca asiltest gununde yap

Sabah bende idrar testi yaptım erken gebelik testi almıştım çok silik 2. Çizgi çıktı bugün 6. Günüm çarşamba tahlil vermeyi düşünüyorum inşallah benimde kan değerlerim sizinki gibi yüksek cikar

Kızlar bende sabah idrar testi yaptım cikmadi bugün 5.günüm. 5.gün. embriyosu konuldu.bu defada olmadı sanırım. ..
5.gün çok erken ben 7.gün yaptığım halde hemde erkek gebelik testi çooook silik kanda da 20 çıkmıştı yani çooook daha yeniydi sen baya önceden yapmışsım 5.gün dhaa embriyo yerleşmemiş kana karışması 7.gün başlıyor kan yayılmya

YANi kana karışmadan idrarda çıkar mı çok erken yapıp morelini bozdun yalandan yere benden söylemesi
İlk dondurulmus tutmayınca pek ümitlenemiyorum ama ne bileyim 5.gün yapan arkadaşlar vardı sanırım çıkmıştı.1 kere olumsuz olunca hep olmuycakmıs gibi geliyor..İnşallah aksi çıkar. ..

Böyle
İlk dondurulmus tutmayınca pek ümitlenemiyorum ama ne bileyim 5.gün yapan arkadaşlar vardı sanırım çıkmıştı.1 kere olumsuz olunca hep olmuycakmıs gibi geliyor..İnşallah aksi çıkar. ..
olumsuz düşürsen olumsuz olur stress yapıyosun pozitif oll olacağını düşün embryio transferddn 5 gün sonra tutubmaya başlıyor .. 7.günde beta hcg hormonu salgılanmaya baslıyor o yüzden çıkmaz tabi

Canım sen niye erkenden yapıp kendini üzüyorsun ki daha çok erken.

Back