• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ah evet birkac sorun yasandi doktor kaynakli degil ekibinden kaynakliydi.. bu nedenle olmazsa degistirme karari aldik. Esime asiri yardiriyorum zaten Allahtan ucusta oldugundan 2 gundur sakiniz :KK70: sadece tv programlariyla oturdugum yerden yenisiyorum :KK70:
Aklıma takildi neden 5 güne embriyoları bekletmediler
Kac tane transfer oldu

Bn ilk kizimda 2.gun ebryosu bi tane trasfer olmustu 9.gun belli olmstu erkn gosteren testlerden almstim.bide onlardan denesen
eczane kapalı eşim de var. haberi yok idrar testi yaptığımdan. üzülmesin. bugün halayda çektim o morak bozukluğu ile. yarın alırım belki erken gebelik testi. salı test günüm

Aklıma takildi neden 5 güne embriyoları bekletmediler
Kac tane transfer oldu
Cunku doktorum yurtdisina gidiyordu.. o da bize denk geldi.. 2 tane transfer oldu 4 tane begendikleri vardi 2sini koydular 5.gune 1 kaldi.. simdi bana hangi kalite konuldu tabii ki belli degil en iyi gorduklerinden ikisi onu biliyoruz sadece ama sonucta 2.gun bile yapilabiliyor o yuzden cok da takilmadim zaten aksam ustu yaptilar o gun de :KK64:

Merhaba kızlar transferimin 9.günü kan tahlilim 21 çıktı.
Bugün idrar yaptım 10.gün çift çizgi çıktı az önce kahverengi lekeler geldi cok korkuyrm :KK43: :KK43: :KK43:
3.gün embriyosu
Gozun aydın olsun canım benim de hep kahverengi lekeler geliyirdu Dr korkma ondan demişti kırmızı renkte gelmesin yeterki

Kizlar ayakta biraz yurudugumde ufak ufak is yaptigim zamn kasklarim agriyo bi agirlik oluyo sanki kasiklar bi uzanmak istiyorum szdede oldumu bole seler

Daha once sperm testi yaptirdigimiz icin istemedi sadece ultrsonla bi kac kan tahlili istedi. Ama bi ilac filan vermedi, daha once vitamin tarzi bi kac ilac kullanmisti eşim doktor direk aldi tedaviye bilemedim bende cok ani oldu zaten sadece gorusmeye diye gtmistik:) mikro tese islemi yapilcak esime yumurta toplandigi zaman. Sizedemi onu onerdi? Hangi asamadasiniz? Guzel sonuclar versin rabbim
Biz 5 sene önce üniversite ye başvurduk tüp bebek için orada prosedür baya uzun sürüyordu özel daha mantıklı geldi İstanbul'da Memorial Şişli hastanesi nde uroloji ve androloji prof.mehmet murat basar bulduk ve gittik eşime ilaç tedavisi yapti 9 ay boyunca sürekli sperm tahlili yaptırdi ve artık istenilen seviyede dedi bizi tüp bebek ünitesi ne yönlendirdi ilk deneme düşük oldu ikinci de kızım oldu simşi 3denemede dondurulmuş 2 embriyo transferi oldu ikizlere hamileyim bende kan pıhtılaşma si çıktı onun için iğne kullanıyorum Dr o zaman bize ilaç tedavisi sonuc vermezse ameliyat demişti

Evet canm o degerden anlasilmiyor. Benim de 12. Gun 1500 du degerim tek oldu
canım şoktayım. sabah idrar testi yapmıştım ya. var yada yok diyemiyordu. çok çokkkkk silik hayal çok hayaldi. sonra dışarı çıktık. şimdi eve geldim. ve idrar testimde çizgi belli olmuş. ama bilmiyorum ciddiye alimmi.napim arkadaşlar bir şey diyin ne olur. üstelik halayda çektim oynadım . tepindim
_20180325_202445.JPG

sa

sakın yapma canım. bırak bir 10 gün olsun. sonra moralin bozulur. test yaparsanda erken gösterenlerden al. benimde 2.ci gün taze embriyoydu. bugün 12.ci günüm. normal test yaptım. var yok diyemiyorum..ama yok sanki çizgi.
Nerde tedavi gördünüz, ikinci gün transfer etmelerine çok şaşırdım 3. Gün 5,gün transferi yapıyor genelde doktorlar

canım şoktayım. sabah idrar testi yapmıştım ya. var yada yok diyemiyordu. çok çokkkkk silik hayal çok hayaldi. sonra dışarı çıktık. şimdi eve geldim. ve idrar testimde çizgi belli olmuş. ama bilmiyorum ciddiye alimmi.napim arkadaşlar bir şey diyin ne olur. üstelik halayda çektim oynadım . tepindimEki Görüntüle 2128586
Cok sevindim belki gec tutunma oldu bilemiyorum ama cift cizgi war yani dikkat et kan testine kadar

canım şoktayım. sabah idrar testi yapmıştım ya. var yada yok diyemiyordu. çok çokkkkk silik hayal çok hayaldi. sonra dışarı çıktık. şimdi eve geldim. ve idrar testimde çizgi belli olmuş. ama bilmiyorum ciddiye alimmi.napim arkadaşlar bir şey diyin ne olur. üstelik halayda çektim oynadım . tepindimEki Görüntüle 2128586
Canım salı günüymüş kan testin bence o günü bekle.evet çizgiyi ben de gördüm sabah attığın fotolarda gözlerimi kısıp baktım ama görememiştim.inşallah pozitif sonuç alırsın.

Back