• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

p
Canim sen buyuk ihtimal hamilesin dikkat et kendine neden halay cekip tepiniyorsun o testler olmayani kolay kolay cikarmiyor kac gundur test yapiyorum hayal cizgi bile yoktu benimde bugun ayni senin bekleyen testin gibi oldu.senin transferin kacinci gunun???
peki kaç saatte çıktı . hemenmi çıktı. inşallah hamileyeyizdir. rabbim yardım etsin.

inşallah canım dua edin ne olur. sabahki bu. ordada vardı gibi. hatta canım Kralice7 görüyorum demişti. farketmişti. ben emin olamıyordum.
Canım beklemiş teste belli olduğu ama gyvenirlik ne kadar olur bilemiyorum
İnşallah o tek yumurta sana supriz yapar içimde olumlu his var senin için

canım şoktayım. sabah idrar testi yapmıştım ya. var yada yok diyemiyordu. çok çokkkkk silik hayal çok hayaldi. sonra dışarı çıktık. şimdi eve geldim. ve idrar testimde çizgi belli olmuş. ama bilmiyorum ciddiye alimmi.napim arkadaşlar bir şey diyin ne olur. üstelik halayda çektim oynadım . tepindimEki Görüntüle 2128586
Ben sana demistim ama var diye . Sonucun cikmadn niye tepindin kuzum :)

Canım beklemiş teste belli olduğu ama gyvenirlik ne kadar olur bilemiyorum
İnşallah o tek yumurta sana supriz yapar içimde olumlu his var senin için
işte orda takılıyorum bende. direk böyle olsa çizgi.güvenemiyorum bende . o yüzden emin değilim bende. inşallah içindeki his çıkar canım

Canım benim doktorum hiç tekrarla falanda dememuşti..ilk testimi günumden önce yapmıstım 2. Testi zaten test gunumdu direk 20 gun sonra gel dedi..Ben 4 gun sonra igne olmaya diye gidince test yaptırayım dedim..Yani o doktorundan doktoruna degisiyor..sen istiyorsan yine yaptır canım..hayırlı olsun gebeligin
çok teşekkürler arkadaşım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin galiba kucağımıza alana kadar hep diken üstünde olacağız...

Back