• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhabaa, buraya da yaziyim :))
29 yasimdayim ilk denemem acibadem internatinal’da yapildi 4.gun 2 embriyo konuldu 22 martta bugun 3.gun heyecanla bekliyorum :D crinone estrofem coraspirin folidose ve ne yazik ki hibor 3500 kullaniyorum. O kadar cok yakiyor ki kan oturuyor her yaptirdigimda..

Daha once sperm testi yaptirdigimiz icin istemedi sadece ultrsonla bi kac kan tahlili istedi. Ama bi ilac filan vermedi, daha once vitamin tarzi bi kac ilac kullanmisti eşim doktor direk aldi tedaviye bilemedim bende cok ani oldu zaten sadece gorusmeye diye gtmistik:) mikro tese islemi yapilcak esime yumurta toplandigi zaman. Sizedemi onu onerdi? Hangi asamadasiniz? Guzel sonuclar versin rabbim
Canm mrb bnm esimede mikrotese denilmisti daha sonra kaan aydosun ilaclarini arastrdi sudafet ve emdol die ilac kullandi biri romatzma biri oksuruk ama yan etkisi sperm arttiriyo.1 2 taneydi bu ilaclari kullannda sprm sayisi 5000 e cikti mikrotese olmadi.cok sukur bi kizimiz oldu smdi diger dondurulmuslari denedik

29 yasimdayim ilk denemem acibadem internatinal’da yapildi 4.gun 2 embriyo konuldu 22 martta bugun 3.gun heyecanla bekliyorum :KK70: crinone estrofem coraspirin folidose ve ne yazik ki hibor 3500 kullaniyorum. O kadar cok yakiyor ki kan oturuyor her yaptirdigimda..
29 yasimdayim ilk denemem acibadem internatinal’da yapildi 4.gun 2 embriyo konuldu 22 martta bugun 3.gun heyecanla bekliyorum :KK70: crinone estrofem coraspirin folidose ve ne yazik ki hibor 3500 kullaniyorum. O kadar cok yakiyor ki kan oturuyor her yaptirdigimda..
Merhaba hoşgeldinn ayni gun transfer olmuşuz

Neler yapıyorsun nasil geciyor? test tarihim benim.
Aslinda transferin ertesi gun kayinvalidem geldi 3 saat falan otur kalk yemek yaptim.. Duygu degisimlerim oluyordu gecti dun ve bugun bi yatiyorum bi kalkiyorum ara ara geziniyorum ufak tefek ev isleri ama evden cikip gezinmeye korkuyorum :( yarin cikip bi dolansam cok yorulmadan diye dusunuyorum.. bugune kadar karnim asiri siskindi bugun daha bi indi ama hala sert. Hafif hafif batmalar oluyor bir de ates basmasi yasadim birkac kez :) pek cilgin gunler.. benim test tarihim 3 nisan 12 gun vermis araya beklerim falan diyordum ama nerde bende o sabir :D senin nasil geciyor nasil belirtilerin var? Seninki de 4.gun muydu?

Aslinda transferin ertesi gun kayinvalidem geldi 3 saat falan otur kalk yemek yaptim.. Duygu degisimlerim oluyordu gecti dun ve bugun bi yatiyorum bi kalkiyorum ara ara geziniyorum ufak tefek ev isleri ama evden cikip gezinmeye korkuyorum :KK43: yarin cikip bi dolansam cok yorulmadan diye dusunuyorum.. bugune kadar karnim asiri siskindi bugun daha bi indi ama hala sert. Hafif hafif batmalar oluyor bir de ates basmasi yasadim birkac kez :) pek cilgin gunler.. benim test tarihim 3 nisan 12 gun vermis araya beklerim falan diyordum ama nerde bende o sabir :KK70: senin nasil geciyor nasil belirtilerin var? Seninki de 4.gun muydu?
Sanirim seninki taze embriyo. Benim 2 denemem 4 gün olarak dondu. Çözüldükten sonra 5 gün olarak trnsfer edildi. Bende evdeyim yemek yapiyorum oturuyorum kalkiyorum evin içinde dolaşıyorum zaman pek geçmiyor hakkımızda hayirlisi olsun. Çıkıp dolaşabilirsin kendini cok yormadan.

sa
Bnada 2.gun embriyosu trastlfer edildi 2 tane dondurulmustu.yarin 7.gunum test yapsam mi yapmasammi bilemedim
sakın yapma canım. bırak bir 10 gün olsun. sonra moralin bozulur. test yaparsanda erken gösterenlerden al. benimde 2.ci gün taze embriyoydu. bugün 12.ci günüm. normal test yaptım. var yok diyemiyorum..ama yok sanki çizgi.

Sanirim seninki taze embriyo. Benim 2 denemem 4 gün olarak dondu. Çözüldükten sonra 5 gün olarak trnsfer edildi. Bende evdeyim yemek yapiyorum oturuyorum kalkiyorum evin içinde dolaşıyorum zaman pek geçmiyor hakkımızda hayirlisi olsun. Çıkıp dolaşabilirsin kendini cok yormadan.
Evet benimki tazeydi E2 testi yaptilar 2000den fazla olursa dondurup onumuzdeki ay transfer yapariz dediler benimki 1600 cikti o yuzden 4.gun koyuverdiler insallah tutar 5.gun kalan 6 yumurtadan 1 tanesi 1.kalite kaldi dediler dondurmayin dedim. Tutmazsa farkli bir merkezde yeniden baslayacagim..

Evet benimki tazeydi E2 testi yaptilar 2000den fazla olursa dondurup onumuzdeki ay transfer yapariz dediler benimki 1600 cikti o yuzden 4.gun koyuverdiler insallah tutar 5.gun kalan 6 yumurtadan 1 tanesi 1.kalite kaldi dediler dondurmayin dedim. Tutmazsa farkli bir merkezde yeniden baslayacagim..
Hayırlısı olsun insallah arkadaşimm. Bekleyip göreceğiz duygu değişimi falan ignelerden kaynakli doktorum demisti. Durup dururken agliyordum..esime kızıyordum. Dondurulmusta öyle bir problem olmadi:) sanirim merkez ile aklinda soru işaretleri var

Hayırlısı olsun insallah arkadaşimm. Bekleyip göreceğiz duygu değişimi falan ignelerden kaynakli doktorum demisti. Durup dururken agliyordum..esime kızıyordum. Dondurulmusta öyle bir problem olmadi:) sanirim merkez ile aklinda soru işaretleri var
Ah evet birkac sorun yasandi doktor kaynakli degil ekibinden kaynakliydi.. bu nedenle olmazsa degistirme karari aldik. Esime asiri yardiriyorum zaten Allahtan ucusta oldugundan 2 gundur sakiniz :D sadece tv programlariyla oturdugum yerden yenisiyorum :D

Back