- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #10.801
Kızlar transferden sonra illa progesteron iğnesi olmak şart mi jel ya da hap kullanan var mi aranizda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn fitil olarak aliyorm gunde 3 kere 2ser taneKızlar transferden sonra illa progesteron iğnesi olmak şart mi jel ya da hap kullanan var mi aranizda
Ben fitil olarak alıyorum sabah aksam canım yumuşak kapsülüKızlar transferden sonra illa progesteron iğnesi olmak şart mi jel ya da hap kullanan var mi aranizda
Millete neyse hayret bisiDışardayım arkadaşlar. florya dayım. eşimin arkadaşının oğlunun doğum günü..kahvaltılı. 2 yaşında. maşallah. etrafda o kadar sevimli çocuklar. bıcır bıcırlar. hepsini hüzünle izliyorum. bu arada ben tüp bebeğin eşimin patronu ve 2 arkadaşı biliyor sanıyordum. masada oturan arkadaşı ve eşide biliyor. eşi tüp bebeği sorunca belli etmedim ama çok şaşırdım
Hayir 4. ☺ benim 2. De kizim oldu 3. Kimyasal oldu 4. Şuan o da tuttu inşIlk tup bebek denemen mi cnm ne guzel masallh
Crinone jel estrofem coraspin ve folik asit kullanıyorum. Igne kanama olmada n vurul.mak cok keyfi dedi doktorum. Suan jel ayni islemi görüyorKızlar transferden sonra illa progesteron iğnesi olmak şart mi jel ya da hap kullanan var mi aranizda
Nereden öğrenmiş. Bende kimseye söylemedim .insanlarin sacma sapan sorularundan kurtulmak icin. Bazularunun hic ayarı yokDışardayım arkadaşlar. florya dayım. eşimin arkadaşının oğlunun doğum günü..kahvaltılı. 2 yaşında. maşallah. etrafda o kadar sevimli çocuklar. bıcır bıcırlar. hepsini hüzünle izliyorum. bu arada ben tüp bebeğin eşimin patronu ve 2 arkadaşı biliyor sanıyordum. masada oturan arkadaşı ve eşide biliyor. eşi tüp bebeği sorunca belli etmedim ama çok şaşırdım
Baska ne yememeliyiz ne yazıyor. Portakal varmı meselaValla canım bana hastanenin verdiği kâğıtta ananas tüketilmemesi gereken gıdaların arasındaydı ben o yüzden hiç yemedim sonuç pozitif paylaşmak istedim Allah nasip ederse olur ama sizinlede paylaşmak istedim
canm sana kac embriyo trasfer edilmisti.kacinci gun idrr testi yaptinBaska ne yememeliyiz ne yazıyor. Portakal varmı mesela
Yeni yerleşiyor olabilir. Igne vurulmuyorsan eger doktoruna danış düşük önleyici bir iğne verir. Önemli olan ikiye katlanmasi. Hayirlisi olsun arkadasimMerhaba kızlar transferimin 9.günü kan tahlilim 21 çıktı.
Bugün idrar yaptım 10.gün çift çizgi çıktı az önce kahverengi lekeler geldi cok korkuyrm
3.gün embriyosu
Daha once sperm testi yaptirdigimiz icin istemedi sadece ultrsonla bi kac kan tahlili istedi. Ama bi ilac filan vermedi, daha once vitamin tarzi bi kac ilac kullanmisti eşim doktor direk aldi tedaviye bilemedim bende cok ani oldu zaten sadece gorusmeye diye gtmistik:) mikro tese islemi yapilcak esime yumurta toplandigi zaman. Sizedemi onu onerdi? Hangi asamadasiniz? Guzel sonuclar versin rabbimŞimdiden hayırlı olsun canım istedikleri testler yapturdigin gün çıkıyor eşinden sperm testi felan istemediler mi benim esimde de azosperm vardı eşim 9 ay ilaç tedavisi gördü istenilen seviyeye gelince Dr bizi tüp bebege yönlendirdi
2 tane edildi.5.gun embryosu. 4. Gün aksam idrar yaptim hayalet cizgi cikinca 5 gün sabah yaptim baya belliydicanm sana kac embriyo trasfer edilmisti.kacinci gun idrr testi yaptin
İnşallahh canım yerleşmedirYeni yerleşiyor olabilir. Igne vurulmuyorsan eger doktoruna danış düşük önleyici bir iğne verir. Önemli olan ikiye katlanmasi. Hayirlisi olsun arkadasim
Kirmizi olmadıkça korkma dua ettİnşallahh canım yerleşmedir
Ben progestan fitil kullanıyorum doktora sordum devam et dedı ilaca baska bısey demedi
Lekelenmw yada kanama olursa diye igne verdi bana da doktorumİnşallahh canım yerleşmedir
Ben progestan fitil kullanıyorum doktora sordum devam et dedı ilaca baska bısey demedi
eşim demiş malesef..bende halay çektim oynadım. napim canım ya. kafa bi dünya oldu bendeNereden öğrenmiş. Bende kimseye söylemedim .insanlarin sacma sapan sorularundan kurtulmak icin. Bazularunun hic ayarı yok
ben olsam bilmiyormuş gibi davranırdım.Millete neyse hayret bisi
korkma canım. yerleşme lekesidir belki. dikkat et. ağır kaldırma dinlen.Merhaba kızlar transferimin 9.günü kan tahlilim 21 çıktı.
Bugün idrar yaptım 10.gün çift çizgi çıktı az önce kahverengi lekeler geldi cok korkuyrm
3.gün embriyosu