• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Cok sevindim belki gec tutunma oldu bilemiyorum ama cift cizgi war yani dikkat et kan testine kadar
canım sabah yok var diyemiyordum.üzüldüm ağladım. dışarı çıktım eşimle.akşam eve gelince sabahki testime gene bakim dedim. bunu gördüm . ama ciddiye almalımıyımki. ne zaman netleşti bilmiyorumki

Canım salı günüymüş kan testin bence o günü bekle.evet çizgiyi ben de gördüm sabah attığın fotolarda gözlerimi kısıp baktım ama görememiştim.inşallah pozitif sonuç alırsın.
amin canım. bebeğim beni bırakmamış olsun. sabah emin olamıyordum var diyemiyordum. demekki o hayalet çizgi netleşti. inşallah öyledir canım:anneadayı::dua::dua: Allahım yardım et ne olur ne olur

Nerde tedavi gördünüz, ikinci gün transfer etmelerine çok şaşırdım 3. Gün 5,gün transferi yapıyor genelde doktorlar
bende evet. pazartesi yumurta alındı. salı arandım döllenme olmuş dediler şükür dedim. Çarşamba aradılar 4 hücreli oldu çok şükür dedim. transfer ediceğiz dediler. nasıl dedim hemenmi evet dediler. beylikdüzü medicana selman laçin

Olumlu giden bseler war cnm isllah guzel sonclar alirsin 2 gun daha sabret
inşallah canım dua edin ne olur. sabahki bu. ordada vardı gibi. hatta canım Kralice7 görüyorum demişti. farketmişti. ben emin olamıyordum.

Eklentiler

• _20180325_204948.JPG
    _20180325_204948.JPG
    21,3 KB · Görüntüleme: 66
Sizin yaş kaç? Ilk denemeniz mi? Sorun neydi?
yaş 43..ilk deneme. borçla yaptık o ilk denemeyide. tiroid prolaktin tsh. tek yumurtam oldu bu ay. ağla ağla helak oldum. herkesin 4-5.bende zar zor 1 yumurta . rabbim yardım etsin o tek embriyom tutunmuş olsun. ezan okunuyor.

2.attigin fotografta cok belli bunda bnde gorememistim.olumlu düsünelim hep rabbim isteyen herkese nasip etsin
ikinci attığım sabah ki canım. yeni yapmadım. o yüzden emin olamadım. erken gebelik testide almadımki.amin canım hepimize rabbim nasip etsin ezan okunuyor. emeklerimizin karşılığını versin rabbim.

yaş 43..ilk deneme. borçla yaptık o ilk denemeyide. tiroid prolaktin tsh. tek yumurtam oldu bu ay. ağla ağla helak oldum. herkesin 4-5.bende zar zor 1 yumurta . rabbim yardım etsin o tek embriyom tutunmuş olsun. ezan okunuyor.
Aminnn sıkı sıkı tuttunsun yavrun sana.. sali günü güzel haber vericeksin bize insallah. Hakkinda hayirlisi olsun. Maddi manevi süreç çok zor

eşime demiyorum bir şey. salı günü kan testini bekliycem . ya bide halay çektim iyimi. Avm de yürüdüm. Rabbim korusun

inşallah canım dua edin ne olur. sabahki bu. ordada vardı gibi. hatta canım Kralice7 görüyorum demişti. farketmişti. ben emin olamıyordum.
Canim sen buyuk ihtimal hamilesin dikkat et kendine neden halay cekip tepiniyorsun o testler olmayani kolay kolay cikarmiyor kac gundur test yapiyorum hayal cizgi bile yoktu benimde bugun ayni senin bekleyen testin gibi oldu.senin transferin kacinci gunun???

bende evet. pazartesi yumurta alındı. salı arandım döllenme olmuş dediler şükür dedim. Çarşamba aradılar 4 hücreli oldu çok şükür dedim. transfer ediceğiz dediler. nasıl dedim hemenmi evet dediler. beylikdüzü medicana selman laçin
En erken perşembe transfer etmeleri lazım, ikinci gün çok erken, inşallah pozitif alırsınız, almazsanız birdaha ikinci gün kabul etmeyin bence

eşime demiyorum bir şey. salı günü kan testini bekliycem . ya bide halay çektim iyimi. Avm de yürüdüm. Rabbim korusun
Canım Allah nasip etmişse sana onu istersen hiç durmadan sabaha kadar halay çek yine olur.ben oğluma hamileyken tabi 1.5 aylık olana kadar haberim olmadı.ağaçlara tırmandım yüksekten atladım halı yıkadım ağır kaldırdım daha neler yani.nasipte varsa zaten senindir.

Canım Allah nasip etmişse sana onu istersen hiç durmadan sabaha kadar halay çek yine olur.ben oğluma hamileyken tabi 1.5 aylık olana kadar haberim olmadı.ağaçlara tırmandım yüksekten atladım halı yıkadım ağır kaldırdım daha neler yani.nasipte varsa zaten senindir.
inşallah canım. emin olamıyorum sevinemiyorum bile çok dua ettim çok canım.

Back