- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.161
Cumartesi test günüm canım ozaman yaptırıcam inşallah kanda da güzel bir değer çıkarAyy inşallah. kan tahlili yaptırabilirseniz o zaman kesin sonuç çıkar.hayırlısı olsun inşallah.
inşallah canım haberlerini bekliyoruz.Cumartesi test günüm canım ozaman yaptırıcam inşallah kanda da güzel bir değer çıkar
Hadi masallahh diyelim o zaman insallah kesinlesen guzel haberlerini de aliriz. Kac tane transfer edilmisti kac gunluklerdi o detaylarida paylasir misin lutfenKızlar
Transferden sonraki 9.günüm bugün test yaptım çift çizgi çıktı sanırım hamileyim
Amin inşallaaahhh canım 2 tane embriyo transferim oldu 5. günm 5ab ve 4aaHadi masallahh diyelim o zaman insallah kesinlesen guzel haberlerini de aliriz. Kac tane transfer edilmisti kac gunluklerdi o detaylarida paylasir misin lutfen
Haftaya perşembe transferim bu arada lan istemediler yine bendenMerhaba transfer günü bellimi
Benim cuma günü kontrol var Ogün belli olacak transfer günü
Hemşire en geç 21 Mart'ta olur dedi bakalım hayırlısı
Rica ederim.Bende Kocaeli’de birçok doktora gittim. Emek beye başlayınca şunu anladım ki önceki doktorlar hiçbirşey yapmamışlar. Aşılama ya da tüp bebek sizin isteğinize bırakılmıyor. Doktor karar veriyor. Daha önce 2 defa aşılama yapıldıysa bir daha gerek görmüyorlar. Sizin durumunuza bakıp tüp bebeğe karar veriyorlar.üniversienin tüp bebek bölümü çok kalabalık. Bu yüzden çok fazla ilgi beklemeyin. Önemli olan doğru kararlar verip işlerini iyi yapmaları. Doktor açıklama veya bizimle uzun konuşmalar yapmıyor ama takip ve değerlendirme konusunda başarılı bence.cevabınız için çok teşekkür ederim bir çok dr. gittim kocaelinde ama olmadı şimdi emek beyi araştırdım sizide görünce sormak istedim izzet beye gitmiştim fakültede çok ilgisizdi insan tedirgin oluyo ve psikolojikmende çok zor zamanlar aşılama yada tüp bebek bizim isteğimizlemi yapıyor kendi uygun görürsemi bu süreç nasıl ilerliyor fakultede?
Ayy benimkiler gibiymis yaaAmin inşallaaahhh canım 2 tane embriyo transferim oldu 5. günm 5ab ve 4aa
Oyyy hayrli olsum hadi gecmis olsunKızlar
Transferden sonraki 9.günüm bugün test yaptım çift çizgi çıktı sanırım hamileyim
Maşallah canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsinAyy benimkiler gibiymis yaainsallah mevlam yuzumuzu guldurur. Hepimizinn ( bana doktorum hic harfli bir siniflandirma yapmadi ) ilk ebriyolar olustugu zamanda 1.kalite demisti, simdi dondurulmuslarimizda da hicbir deformasyon yok 1.kalite dedi )
Pazartesi tahlil yapcaz bakalim ayin 19unda6. Gun sonucumuz 0 di. Aslinda 12.gunden once tahlil vermem birdaha demistim ama acaba yarin yani 9. Gun birdaha versem mi ki ne dersin?? 6 - 9 - 12 sonuclari olur elimde. 1. Kalite 2 embriyomuz var cunku 5.gun ebriyosu ikiside.
Şimdilik başka bir yer düşünmüyorum. Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Benim üniversite de 3 dondurulmuş embriyom var. Onları da deneyeceğim. Olmazsa sonraki sürece bakacağız artık.Canm bende darica anadolu saglik merkezinde ebru hanima gidyorum. Bende arkadasimin tavsiyesiyle gittim. Memnunum da. Dusunemzmisin burayi?
teşekkürler hayırlısıyla güzel haberler alırsını inşallah sizdeRica ederim.Bende Kocaeli’de birçok doktora gittim. Emek beye başlayınca şunu anladım ki önceki doktorlar hiçbirşey yapmamışlar. Aşılama ya da tüp bebek sizin isteğinize bırakılmıyor. Doktor karar veriyor. Daha önce 2 defa aşılama yapıldıysa bir daha gerek görmüyorlar. Sizin durumunuza bakıp tüp bebeğe karar veriyorlar.üniversienin tüp bebek bölümü çok kalabalık. Bu yüzden çok fazla ilgi beklemeyin. Önemli olan doğru kararlar verip işlerini iyi yapmaları. Doktor açıklama veya bizimle uzun konuşmalar yapmıyor ama takip ve değerlendirme konusunda başarılı bence.
hayırlı olsunnnnnKızlar
Çok teşekkür ederimhayırlı olsunnnnn
Canım ben tüp bebek ile anne oldum 4 yasinda kizim var yine tüp bebek le ikinci hamileligim dondurulmuş embriyo transferi olduBizde yaptıracagız inşallah eşim kaan aydosa tedavi oldu şuan degerleri güzel bakalım nasip olacak mı 2. tüp bebegi düşünüyormusunuz neden tese yaptırmadınız ki ankaradaysanız kaan aydosa mutlaka gitmelisiniz bizim 19 milyon sperm verdi şuan 120 milyon
Sagol canım benim ki 6 haftalıkken duyuldu Dr karindan birini duyabikiriz ama ikinci bebek küçük gozukuyor istersen alttan bakalım dedi vajinal ultrason ile ikisinin kalp atisinida duyduk 8.hafta tekrar dinledikCanım ikizlerin hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasıp eder inşallah kalp atışını ne zaman duydun acaba benim bu gündü biri üstten ultrasyonla diğeri alttan ultrasuonla duyuldu 7+3 uz bu arada
İlac tedavisinde sperm olmasaydi ameliyat olacaktu ama gerek kalmadı bizde zaten bizde ameliyat istemiyorduk biz çevremizde kilere tul bebek tedavisi görüyoruz da demedik herkesin bilmesi psikolojik olarak yipratiyorBizde yaptıracagız inşallah eşim kaan aydosa tedavi oldu şuan degerleri güzel bakalım nasip olacak mı 2. tüp bebegi düşünüyormusunuz neden tese yaptırmadınız ki ankaradaysanız kaan aydosa mutlaka gitmelisiniz bizim 19 milyon sperm verdi şuan 120 milyon
Canim ben bir daha deneyecek olsam cem beyi tercih etmem. Bahcecinin hasta iliskileri ve laboratuvari cok iyi. Doktorun tek gorevi bu tip durumlarda ilac dozu belirleme ve yumurta takibini yapma oluyor. Eger doktor seni umursarsa da ilgilenip bilgi veriyor, yonlendiriyor.hadi ya bende cem beyi çok araştırdım herkes çok memnun ona göre randevuyu ondan aldım napsam bilemedim şimdi ay ne kadar zor insanlara güvenmek ya herkes ticarete dökmüş resmen işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?