2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar merhaba bugün kontrolum vardi 7.8m kalınlaşma var rahimde transfer de kaç olmali. Haftaya perşembe transfer insallah sıkıntısız çözülür embriyolarim. 5 gün olarak transfer edilecek. Kullandigim ilaçlar estrofrofem 3 kere 1 tane vajinalden. Proluton depot igneye basliyacagim haftada 2 kere coraspirin folik asit. Transferden 3 gün önce de monodoks günde 2. Prednol günde 1 kere kullanacam

Rica ederim.Bende Kocaeli’de birçok doktora gittim. Emek beye başlayınca şunu anladım ki önceki doktorlar hiçbirşey yapmamışlar. Aşılama ya da tüp bebek sizin isteğinize bırakılmıyor. Doktor karar veriyor. Daha önce 2 defa aşılama yapıldıysa bir daha gerek görmüyorlar. Sizin durumunuza bakıp tüp bebeğe karar veriyorlar.üniversienin tüp bebek bölümü çok kalabalık. Bu yüzden çok fazla ilgi beklemeyin. Önemli olan doğru kararlar verip işlerini iyi yapmaları. Doktor açıklama veya bizimle uzun konuşmalar yapmıyor ama takip ve değerlendirme konusunda başarılı bence.

Amin inşallaaahhh canım 2 tane embriyo transferim oldu 5. günm 5ab ve 4aa
Ayy benimkiler gibiymis yaa insallah mevlam yuzumuzu guldurur. Hepimizinn ( bana doktorum hic harfli bir siniflandirma yapmadi ) ilk ebriyolar olustugu zamanda 1.kalite demisti, simdi dondurulmuslarimizda da hicbir deformasyon yok 1.kalite dedi )

Ayy benimkiler gibiymis yaa insallah mevlam yuzumuzu guldurur. Hepimizinn ( bana doktorum hic harfli bir siniflandirma yapmadi ) ilk ebriyolar olustugu zamanda 1.kalite demisti, simdi dondurulmuslarimizda da hicbir deformasyon yok 1.kalite dedi )
Maşallah canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Transferden sonra bana bi kağıt verdiler orada yazıyordu embriyolar bu şekilde canım

I ilkbahar
Canm bende darica anadolu saglik merkezinde ebru hanima gidyorum. Bende arkadasimin tavsiyesiyle gittim. Memnunum da. Dusunemzmisin burayi?

Son düzenleme:
Yapma canm bekle bence ☺ anlıyorum seni ama bekle

Canm bende darica anadolu saglik merkezinde ebru hanima gidyorum. Bende arkadasimin tavsiyesiyle gittim. Memnunum da. Dusunemzmisin burayi?
Şimdilik başka bir yer düşünmüyorum. Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Benim üniversite de 3 dondurulmuş embriyom var. Onları da deneyeceğim. Olmazsa sonraki sürece bakacağız artık.

teşekkürler hayırlısıyla güzel haberler alırsını inşallah sizde

Canım ben tüp bebek ile anne oldum 4 yasinda kizim var yine tüp bebek le ikinci hamileligim dondurulmuş embriyo transferi oldu

Canım ikizlerin hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasıp eder inşallah kalp atışını ne zaman duydun acaba benim bu gündü biri üstten ultrasyonla diğeri alttan ultrasuonla duyuldu 7+3 uz bu arada
Sagol canım benim ki 6 haftalıkken duyuldu Dr karindan birini duyabikiriz ama ikinci bebek küçük gozukuyor istersen alttan bakalım dedi vajinal ultrason ile ikisinin kalp atisinida duyduk 8.hafta tekrar dinledik

İlac tedavisinde sperm olmasaydi ameliyat olacaktu ama gerek kalmadı bizde zaten bizde ameliyat istemiyorduk biz çevremizde kilere tul bebek tedavisi görüyoruz da demedik herkesin bilmesi psikolojik olarak yipratiyor

hadi ya bende cem beyi çok araştırdım herkes çok memnun ona göre randevuyu ondan aldım napsam bilemedim şimdi ay ne kadar zor insanlara güvenmek ya herkes ticarete dökmüş resmen işi
Canim ben bir daha deneyecek olsam cem beyi tercih etmem. Bahcecinin hasta iliskileri ve laboratuvari cok iyi. Doktorun tek gorevi bu tip durumlarda ilac dozu belirleme ve yumurta takibini yapma oluyor. Eger doktor seni umursarsa da ilgilenip bilgi veriyor, yonlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…