- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #10.181
Çok pahalıya almışsınız arkadaşım. İstanbulda mısınız? Fiyatı 500 civarı galiba ama eczaneler indirimli veriyoruz diyip 300-350 arasına satıyorlar
Ben kayseride 235 alıyorum sizler pahalı alıyorsunuz gibime geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pahalıya almışsınız arkadaşım. İstanbulda mısınız? Fiyatı 500 civarı galiba ama eczaneler indirimli veriyoruz diyip 300-350 arasına satıyorlar
Evet baya uygunmuş :)) kalem olan mı 450 lik mi? İstanbul diye mi pahalı acabaBen kayseride 235 alıyorum sizler pahalı alıyorsunuz gibime geldi
Tabiki bitanesi tutmayip 10 tanesi tutarsa ne olacakKızlar bişey sorcam ya hani bu tüp bebek sırasında yumurta oluşumu fazla oluyor ya mesela o yumurtaları toplatmayip yani tadaviyi iptal Edip o arada normal cinsel ilişki olsa o bir sürü yumurtalardan bitanesi elbette ki tutacak diil mı![]()
Nasıl olsa mecbursun ya almaya kime nasıl denk gelirse bu işler canımSimdi geriye dogru bir okudum varya demekki kaptiran kaptirana tam fiyat belli degil 300 - 600 arasi tutturabildigine satiyorlar demekki.![]()
Evet baya uygunmuş :)) kalem olan mı 450 lik mi? İstanbul diye mi pahalı acaba
Biz de 300 e alınca seviniyoz hahaha :))Ikiside arada bi 10 lira bir fark var sadece :)
E bizim amacımız bebek diil mı 10 tanesi de tutmaz yaTabiki bitanesi tutmayip 10 tanesi tutarsa ne olacak![]()
Merhaba, geçtiğimiz Salı günü 3. Gün dondurulmuş emnriyo transferi yapıldı, aslında 7 tane embriyom vardı fakat diğerlerinin çözdürülürlen bozulduğunu söylediler, neyse o gün 1 tane transfer edildi bugün, 9. Günüm. Dün 8. Gün evde idrar testi yaptım negatif çıktı, bugünde hastalanıcakmışım gibi belimde ağrı başladı,fakat benim ağrılarım kanama geldikten sonra başlardı, öncesinde değil acaba normal bi Durum mudur? Bende bi umut bekliyorum işte :))
Biz de 300 e alınca seviniyoz hahaha :))
Ne olabilir peki sizce?Ben pek bozulduguna inanmıyorum neden 7 sini birden çözdürdüler ki bozulduguna olayı %1 bence detaylı konuş bunu
Hepsini birden mi dondurdular acaba ? Benim de 9 adet vardı 3'lü olarak dondurdular . 7 tane birden saçma olmuşBen pek bozulduguna inanmıyorum neden 7 sini birden çözdürdüler ki bozulduguna olayı %1 bence detaylı konuş bunu
Benim de 3lü gruptan 2 adet gitti 1 adet transfer yapılmıştı . 7sini birden dondurdular o zaman akla sadece bu geliyorNe olabilir peki sizce?
Benim 28 tane yumurtam toplandı, bir gün sonra 24 tanesine işlem uygulandı 16 tanesi üremeye başladı dediler sonra 3. Gün 7 tane embryo kaldı geriye bunlar donduruldu dediler. Bu ay transfere gittiğim aynı gün çözdürmeye başlanmıştı embriyolar transferden sonra 1 tanesinin boş çıktığını diğerlerininde bozuduğunu söylediler, bende teker teker açtılar heralde diye düşündüm. Yani 1 tane 3. Gün embriyo transferi yaptılar banaBenim de 3lü gruptan 2 adet gitti 1 adet transfer yapılmıştı . 7sini birden dondurdular o zaman akla sadece bu geliyor
Hatta çok moralim bozuldu 7 tanenin 6 tanesi bozuldıysa buda tutmaz zaten diye, şuan yine biraz umudum var ama 9. Gün bugün baya bi belim ağrıyo regl ve hamilelik belirtileri aynı olduğu için şaşırdım ne düşünüceğimiBenim de 3lü gruptan 2 adet gitti 1 adet transfer yapılmıştı . 7sini birden dondurdular o zaman akla sadece bu geliyor
Oy masallah arkadaşım çok güzelmiş sayınız:)))) bende sevinmeliyim o zaman gerçi ilaç işim kalmadı 10 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var olana kadar transfer olacak
Yani tahminimce hepsini birden dondurulmuş canım yani hepsini açtılarsa gittiğini düşünüyorum gitme ihtimalini biliyorum ama hepsini birden dondurmaları mantıksız geldi sadece. Hayırlısı olsun canım umarım tutar Rabbim kimsenin emeğini sabrını boşa çıkarmaz dua et belirtilere de çok takılma sakın bol bol duaBenim 28 tane yumurtam toplandı, bir gün sonra 24 tanesine işlem uygulandı 16 tanesi üremeye başladı dediler sonra 3. Gün 7 tane embryo kaldı geriye bunlar donduruldu dediler. Bu ay transfere gittiğim aynı gün çözdürmeye başlanmıştı embriyolar transferden sonra 1 tanesinin boş çıktığını diğerlerininde bozuduğunu söylediler, bende teker teker açtılar heralde diye düşündüm. Yani 1 tane 3. Gün embriyo transferi yaptılar bana
Çok teşekkürler amin inşallah hayırlısı olurYani tahminimce hepsini birden dondurulmuş canım yani hepsini açtılarsa gittiğini düşünüyorum gitme ihtimalini biliyorum ama hepsini birden dondurmaları mantıksız geldi sadece. Hayırlısı olsun canım umarım tutar Rabbim kimsenin emeğini sabrını boşa çıkarmaz dua et belirtilere de çok takılma sakın bol bol dua
Öyle düşünme 1 tane kaldı demek ki bunda da vardır bir hayır diye düşün moralini bozma strese sokma kendini de bebişi de etkileme canım dua et bol bol . Belirtilere çok takılma canım stres yapmaHatta çok moralim bozuldu 7 tanenin 6 tanesi bozuldıysa buda tutmaz zaten diye, şuan yine biraz umudum var ama 9. Gün bugün baya bi belim ağrıyo regl ve hamilelik belirtileri aynı olduğu için şaşırdım ne düşünüceğimi