• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

B

Bende cem beyin hastasiyim konusmusduk sninle evrt cok yogun bir doktor gervekden zor konuruyor ama guvenmekden bsska caremiz yok birine guvencez mecbur. Bnde instagramdn yada whatsapdn msj atiyrm gun icinde yada ertesi gun cvp yaziyor banada sesli msj atiyir bazen yazamayinca yani oyle cok uzun uzun cvp vrmiyor ama kisa bir cvp sonucda isi var gervekden cookkk yogun bir doktor
evet cnm konuşmuştuk haftaya cuma gidicem görüşmeye bakalım artık o anki görüşmeye göre karar vericem artık napim bir senedir tedavi için gittiğim doktordan vazgeçtim istinye üniv. lisv hastnesinde başladı tüp bebek bölümünde görüşmeye gittiğimde kendisi yoktu başka bi doktorla görüştüm o da resmen burda yaptırmayın burası daha yeni olduğu için labratuvarı henüz tam oturmadı dedi. kızdım kendi doktoruma bunu bile bile nasıl beni oraya yönlendirir diye hayal kırıklığı yaşadım resmen şimdi bana iki tane yer önerdi eurofertil ve yeditepe üniv. güvenim sarsıldığı için gitmek istemedim oralara da

Simdi geriye dogru bir okudum varya demekki kaptiran kaptirana tam fiyat belli degil 300 - 600 arasi tutturabildigine satiyorlar demekki. :(

bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum doktorum ebru hoca cem beye göre randevuları biraz daha sakin o yüzden uzun uzun görüşebiliyorum ama klinikte gördüğüm kadarı ile herkes cem beyden memnun hastaları onu çok seviyor. Klinik araştıranlra ben umut merkezini tavsiye ederim

bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum doktorum ebru hoca cem beye göre randevuları biraz daha sakin o yüzden uzun uzun görüşebiliyorum ama klinikte gördüğüm kadarı ile herkes cem beyden memnun hastaları onu çok seviyor. Klinik araştıranlra ben umut merkezini tavsiye ederim
Sen hamileydin dimi cnm kac ayindasn

Merhaba ben emek beyden memnunum ama tabi herkesin beklentisi ve uyumu farklı olacaktır.ben ilk denememi yaptım, olmadı. Dondurulmuş 3 embriyom var. Gelecek ay tekrar deneyeceğim. Kontroller sırasında birkaç hamileyle tanıştım. Tutan tutuyor yani. Kısmet biraz da. Sizin tedaviniz de şimdiden hayırlı olsun.
cevabınız için çok teşekkür ederim bir çok dr. gittim kocaelinde ama olmadı şimdi emek beyi araştırdım sizide görünce sormak istedim izzet beye gitmiştim fakültede çok ilgisizdi insan tedirgin oluyo ve psikolojikmende çok zor zamanlar aşılama yada tüp bebek bizim isteğimizlemi yapıyor kendi uygun görürsemi bu süreç nasıl ilerliyor fakultede?

merhaba inşallah güzel haberler alırsınız. bende cem bey için araştırma yapıyorum gitmeden önce tahlillerimizi falan yaptırıpmı gidiyoruz herhangi bir bilgi veriyorlarmı

Ozman baslayalm 12 bugün.. seninde 4 günün kaldi degilmi ?
Pazartesi tahlil yapcaz bakalim ayin 19unda ;) 6. Gun sonucumuz 0 di. Aslinda 12.gunden once tahlil vermem birdaha demistim ama acaba yarin yani 9. Gun birdaha versem mi ki ne dersin?? 6 - 9 - 12 sonuclari olur elimde. 1. Kalite 2 embriyomuz var cunku 5.gun ebriyosu ikiside.

Back