- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.121
600 tl aldım kutusunuArkadaşlar tedaviye bugün başladım, gonal f 450 ücretini bilen varmı kaça aldınız.
Mikroenjeksiyon uyguladiklarini soylediler canim. Esinin duzelmesine sevindim. Sizin ihtimaliniz bizden daha da yuksek. Ben de cok konuya hakim degilim, etrafimdakiler sperm genetik testi yaptirin dediler ama biz soku atlatamadigimiz icin henuz hicbir sey yapamadik.Cnm biz geçen yıl nisandan beri kaan aydosa tedavi oluyoruz dna hasarı varsı eşimde %65 düzeldi kasım ayında çok şükür hala ilaç kullanıyor kaan hoca nisana kadar olmazsa tüp bebek deneyin dedi 1 yıllık tedavi tamamlanmış olacak gneetik derken başka nelere baktırmak gerekir acaba şuan sperm sayımız 120 milyon ileri hareket %4 toplam hareket %47 rabbim nasip eder inşalllah hem bize hemde isteyen herkese çok zor süreçler yine deneyecekmisiniz bence kaan aydosla görüşün alanında harika bir doktor bize umut oldu inşallah sizede olur hangi yöntemi uyguladılar size cnm çip mi
Ben de Bahcecinin eczanesinden 330 a almıştım ilk gün. Sonra forumdaki Memorial sayfasında okudum. Okmeydanındaki eczaneler uygunmuş diye. Tel la arayıp sordum. İdil ecz 320 - Deniz ecz 300 Tl ydi. Çok fark yok belki ama zaten çok masraflı bi süreç. İnsan uygun fiyatlıyı bulmak istiyorBugün başladım su ile toz olandan aldım 350 ye
Çok pahalıya almışsınız arkadaşım. İstanbulda mısınız? Fiyatı 500 civarı galiba ama eczaneler indirimli veriyoruz diyip 300-350 arasına satıyorlar600 tl aldım kutusunu
Çok pahalıya almışsınız arkadaşım. İstanbulda mısınız? Fiyatı 500 civarı galiba ama eczaneler indirimli veriyoruz diyip 300-350 arasına satıyorlar
Raporla uygun oluyoda ondan sordum canımNormal cnm 350 ye aldım bugün
Rabbim gönlüne gore verir inşallah cnm.. hicbirimizin emegini bosa cikarmaz insallah .. sabah ezani okunuyor suan ezanin suyu hurmetine tum isteyenlere nasip etsin yaradann..amin..Büyük gun yarın. Transfer günüm. Dua edin bana da kızlaryarin benmle olacak insallah miniklerim ama inşllah sağlıklı hayırlı olur daa tutunurlar :) ya da tutunur :)
Ayyy ne guzel dua etmissin kuzum...Amin amin cok aminRabbim gönlüne gore verir inşallah cnm.. hicbirimizin emegini bosa cikarmaz insallah .. sabah ezani okunuyor suan ezanin suyu hurmetine tum isteyenlere nasip etsin yaradann..amin..
Rabbim yardimcin olsun..seninle olsunlar insallahBüyük gun yarın. Transfer günüm. Dua edin bana da kızlaryarin benmle olacak insallah miniklerim ama inşllah sağlıklı hayırlı olur daa tutunurlar :) ya da tutunur :)
Evet cnm kaan hocanın sekreterine ulaşıp randevu alcaksınız sürekli ara 2 den sonra kesin düşürürsün ona gitmeden tüp bebek düşünme artk bencce belkide normal yoldan olur çok iyi bir doktor gitmenizi tavsiye ederim bizde tekrardan dna hasarına baktırıp gidecegiz umarım şansımız olur rabbim nasip eder ayrıca mikroenjeksiyon güya hasarlı spermleri falan buluyormuş ayırt ediyorlarmış bnm arkadaşta %48 hasar vardı miktoçip uyguladılar ikizlere hamileMikroenjeksiyon uyguladiklarini soylediler canim. Esinin duzelmesine sevindim. Sizin ihtimaliniz bizden daha da yuksek. Ben de cok konuya hakim degilim, etrafimdakiler sperm genetik testi yaptirin dediler ama biz soku atlatamadigimiz icin henuz hicbir sey yapamadik.
Kaan hoca uzaktan hasta bakiyor mu? Biz yurtdisinda yasiyoruz, esim dondu ben de yakin zamanda donecegim.
Telefonuna ulasmaya calistim ama hep mesgul caliyordu ben de denemeyi biraktim.
Amin kuzum amin. Ben de namazi kildim çıktım şimdi. Minnosu anneye biraktik :) ona kardeş alip gelebliriz insahh hayurlisyla :)Rabbim gönlüne gore verir inşallah cnm.. hicbirimizin emegini bosa cikarmaz insallah .. sabah ezani okunuyor suan ezanin suyu hurmetine tum isteyenlere nasip etsin yaradann..amin..
Insllah canm. Insllah. Hepimizin yardimcisi olsun RabbimRabbim yardimcin olsun..seninle olsunlar insallah
hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla tutunsunlar inşallahBüyük gun yarın. Transfer günüm. Dua edin bana da kızlaryarin benmle olacak insallah miniklerim ama inşllah sağlıklı hayırlı olur daa tutunurlar :) ya da tutunur :)
Insllah canmm amin :) hayırlısı olsun.hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla tutunsunlar inşallah
hadi ya bende cem beyi çok araştırdım herkes çok memnun ona göre randevuyu ondan aldım napsam bilemedim şimdi ay ne kadar zor insanlara güvenmek ya herkes ticarete dökmüş resmen işiDoktorum cem beydi. Ilk gorusmede zaten bi konusma firsatim oldu. Onun disinda hep muayene masasinda 2 dk gorustuk o kadar.
arkadaşım benim iş yerimden bir arkadaşım ona tedavi oluyor işini sağlam yapan içine sinmeyen rahim yapısı nedeniyle transferi iptal etti şimdi histereskopi yapılacak arkadaşımahadi ya bende cem beyi çok araştırdım herkes çok memnun ona göre randevuyu ondan aldım napsam bilemedim şimdi ay ne kadar zor insanlara güvenmek ya herkes ticarete dökmüş resmen işi
anladım cnm dediğim gibi herkes farklı elektrik alıyor sanırım olumlu olumsuz yorumlar illaki oluyor ama genelde memnunlar inşallah benim içinde hayırlısı olur ne diyelim yordu bu süreç doktor bul merkez bul iyi mi kötümü bilemearkadaşım benim iş yerimden bir arkadaşım ona tedavi oluyor işini sağlam yapan içine sinmeyen rahim yapısı nedeniyle transferi iptal etti şimdi histereskopi yapılacak arkadaşıma
arkadaşımın sonuç olarak transfer olmadığı için bir şey diyemiyorum ama geçte olsa telefonla dönüyor gün içinde watshaptan görüntüleri atıyor test veya soracağı hususları ya yazıyor yada arayıp konuşuyor
Bende cem beyin hastasiyim konusmusduk sninle evrt cok yogun bir doktor gervekden zor konuruyor ama guvenmekden bsska caremiz yok birine guvencez mecbur. Bnde instagramdn yada whatsapdn msj atiyrm gun icinde yada ertesi gun cvp yaziyor banada sesli msj atiyir bazen yazamayinca yani oyle cok uzun uzun cvp vrmiyor ama kisa bir cvp sonucda isi var gervekden cookkk yogun bir doktorhadi ya bende cem beyi çok araştırdım herkes çok memnun ona göre randevuyu ondan aldım napsam bilemedim şimdi ay ne kadar zor insanlara güvenmek ya herkes ticarete dökmüş resmen işi
Kalibim merhaba.Allah kucagina almaya nasip etsin insallah.Bende anadoluya gitmeye dusunuyorum.siz doktordan ve hastaneden memnun kaldiniz mi?Antalya ozel anadolu tonguc gunduz dr um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?