- 29 Eylül 2016
- 476
- 202
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.141
evet cnm konuşmuştuk haftaya cuma gidicem görüşmeye bakalım artık o anki görüşmeye göre karar vericem artık napim bir senedir tedavi için gittiğim doktordan vazgeçtim istinye üniv. lisv hastnesinde başladı tüp bebek bölümünde görüşmeye gittiğimde kendisi yoktu başka bi doktorla görüştüm o da resmen burda yaptırmayın burası daha yeni olduğu için labratuvarı henüz tam oturmadı dedi. kızdım kendi doktoruma bunu bile bile nasıl beni oraya yönlendirir diye hayal kırıklığı yaşadım resmen şimdi bana iki tane yer önerdi eurofertil ve yeditepe üniv. güvenim sarsıldığı için gitmek istemedim oralara daB
Bende cem beyin hastasiyim konusmusduk sninle evrt cok yogun bir doktor gervekden zor konuruyor ama guvenmekden bsska caremiz yok birine guvencez mecbur. Bnde instagramdn yada whatsapdn msj atiyrm gun icinde yada ertesi gun cvp yaziyor banada sesli msj atiyir bazen yazamayinca yani oyle cok uzun uzun cvp vrmiyor ama kisa bir cvp sonucda isi var gervekden cookkk yogun bir doktor
Tatlim ben temmuz agustos ayinda 385 tl ye almistim 225 vuruyordum 2 gunde bir degistiriyorduk.Arkadaşlar tedaviye bugün başladım, gonal f 450 ücretini bilen varmı kaça aldınız.
Tatlim doktora mi gittiniz durum nedir aydinlatirmisin bizide :) haberlerini bekliyoruz hadi hayirlisiAmin kuzum amin. Ben de namazi kildim çıktım şimdi. Minnosu anneye biraktik :) ona kardeş alip gelebliriz insahh hayurlisyla :)
Büyük gun yarın. Transfer günüm. Dua edin bana da kızlaryarin benmle olacak insallah miniklerim ama inşllah sağlıklı hayırlı olur daa tutunurlar :) ya da tutunur :)
Evett simdi bitti. Bekliyorumm. :)Tatlim doktora mi gittiniz durum nedir aydinlatirmisin bizide :) haberlerini bekliyoruz hadi hayirlisi
Hayirlisiyla insllah kuzum :)Hayırlısıyla tutunur inşallah bebeklerin cnm
500 fiyatı eczacım 350 ye verdi, bende merak ettim çok değişkenmiş fiyatı onu gördüm.Simdi geriye dogru bir okudum varya demekki kaptiran kaptirana tam fiyat belli degil 300 - 600 arasi tutturabildigine satiyorlar demekki.
Hayırlısı olsun inşallah sana sımsıkı tutunsunlar yada tutunsun.Evett simdi bitti. Bekliyorumm. :)
Insallh insllh canm <3Hayırlısı olsun inşallah sana sımsıkı tutunsunlar yada tutunsun.
Bizde seninle birlikte beklemedeyiz :) hic merak etme sen hep beraber geri sayarizEvett simdi bitti. Bekliyorumm. :)
Sen hamileydin dimi cnm kac ayindasnbende umut tüp bebekte tedavi görüyorum doktorum ebru hoca cem beye göre randevuları biraz daha sakin o yüzden uzun uzun görüşebiliyorum ama klinikte gördüğüm kadarı ile herkes cem beyden memnun hastaları onu çok seviyor. Klinik araştıranlra ben umut merkezini tavsiye ederim
Ozman baslayalm 12 bugün.. seninde 4 günün kaldi degilmi ?Bizde seninle birlikte beklemedeyiz :) hic merak etme sen hep beraber geri sayariz
cevabınız için çok teşekkür ederim bir çok dr. gittim kocaelinde ama olmadı şimdi emek beyi araştırdım sizide görünce sormak istedim izzet beye gitmiştim fakültede çok ilgisizdi insan tedirgin oluyo ve psikolojikmende çok zor zamanlar aşılama yada tüp bebek bizim isteğimizlemi yapıyor kendi uygun görürsemi bu süreç nasıl ilerliyor fakultede?Merhaba ben emek beyden memnunum ama tabi herkesin beklentisi ve uyumu farklı olacaktır.ben ilk denememi yaptım, olmadı. Dondurulmuş 3 embriyom var. Gelecek ay tekrar deneyeceğim. Kontroller sırasında birkaç hamileyle tanıştım. Tutan tutuyor yani. Kısmet biraz da. Sizin tedaviniz de şimdiden hayırlı olsun.
merhaba inşallah güzel haberler alırsınız. bende cem bey için araştırma yapıyorum gitmeden önce tahlillerimizi falan yaptırıpmı gidiyoruz herhangi bir bilgi veriyorlarmıbende umut tüp bebekte tedavi görüyorum doktorum ebru hoca cem beye göre randevuları biraz daha sakin o yüzden uzun uzun görüşebiliyorum ama klinikte gördüğüm kadarı ile herkes cem beyden memnun hastaları onu çok seviyor. Klinik araştıranlra ben umut merkezini tavsiye ederim
Ayy inşallah. kan tahlili yaptırabilirseniz o zaman kesin sonuç çıkar.hayırlısı olsun inşallah.Kızlar
Transferden sonraki 9.günüm bugün test yaptım çift çizgi çıktı sanırım hamileyim
Pazartesi tahlil yapcaz bakalim ayin 19undaOzman baslayalm 12 bugün.. seninde 4 günün kaldi degilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?