2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sema hanım bilgi veren Canım. Nasip kısmet cnm hayırlısıyla benimde seninde tüm isteyenlerin olsun inşş

Kızlar merhaba.4 yaşında tup bebekle olan bi kızımiz var.Allah bağışlasın inşallah.kızımıza kardes istiyoruz artik.ocak ayında dondurulmuslarla denedik malesef olumsuz sonuç aldık. Dün yine diğer dondurulmus için start verdik.1 tane 5. gün embriyomuz var. Kalitesi için 4bc dendi.orta kalite dendi.benim kalite konusunda pek bilgim yok.Bakalim hakkimizda hayirlisı olsun inşallah. Hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalım. .

Canim hayırli haberlerini alırız inşallah benimde 4 yaşında kızım var bizde dondurulmuş kullandık şuan ikizlere hamileyim kalite olarak çok iyi dendi bize iki embriyo transferi oldu rabbim sağlıcakla kucağımiza almsui nasip eder inşallah

Cnm merhabalar bizde tüp bebek yaptıracagız bizimde erkek faktörlü ilk denemeniz de başarısız olmusşunuz çok üzüldüm sperm sayınız ve hızınızda mı ğroblem vardı ona göre yöntem uygulanmadı bende çok korkuorm

Teşekkür ederim cnm.insallah rabbim bir melek daha nasip eder.sağlıklı hayırlı inşallah. Sender inşallah saglikla kucaklarsin meleklerini....

Tup brbekde ekip olarak çalışıyorlar bizde sorun esimdeydi hic canli sperm yoktu ve kemik erimesine bağlı rahatsizligidar var üroloji Dr tedavi etti 9 ay sürdü esimin tedavisi 9.ay bizi tüp bebek bölümüne yonlendirdi ve tedavi suresinde canli sperm olmama ihtimalini hesaba katarak ogun ki alınan spermleri dondurdu benim yumurta toplandığı gun yine test yaptılar eşime ve taze sperm kullandılar ekip olarak calisiyiruz dediler ve hep bilgi vererek geçti

Kızlar bende Kübra hanıma gidiyorum 1 hafta önce opu oldum bugün kontrolüm vardı 7 yumurtadan 3 tane kalmıştı 3. Günde dondurdular
İkisi 1. Kalite 1 tanesi 2. Kaliteymiş 13 günlük estorfen ve coraspin verdiler 26 sında kontrol var eğer yeterli kalınlık olmuşlarsa transfer olacak inşaAllah dua edin bana da kızlar

merhaba blogta araştırırken gördüm bende emek beye gitmeyi düşünüyorum tedavisüreciniz nasıl gelişti memnunmusunuz
Merhaba ben emek beyden memnunum ama tabi herkesin beklentisi ve uyumu farklı olacaktır.ben ilk denememi yaptım, olmadı. Dondurulmuş 3 embriyom var. Gelecek ay tekrar deneyeceğim. Kontroller sırasında birkaç hamileyle tanıştım. Tutan tutuyor yani. Kısmet biraz da. Sizin tedaviniz de şimdiden hayırlı olsun.

Bizde yaptıracagız inşallah eşim kaan aydosa tedavi oldu şuan degerleri güzel bakalım nasip olacak mı 2. tüp bebegi düşünüyormusunuz neden tese yaptırmadınız ki ankaradaysanız kaan aydosa mutlaka gitmelisiniz bizim 19 milyon sperm verdi şuan 120 milyon

Evet canim sperm kaynakli problemimiz vardi. Sayi 22 miliyon, ileri hareketli sifirdi, bir kac doktor morfolojinin de bozuk oldugunu soylediler. Biz konuya tam hakim olmayinca oncesinde test yaptirmadik. Esim temmuz ayindan beri proxeed kullaniyordu. Sigara kullanmiyor zaten. Kilosu da yok. Aralik ayindan beri de tup bebek deneyecegiz diye saglikli beslendik, gunde bir saat yuruduk vitaminler kullandik ama spermde hic duzelme olmadi.
Tavsiyem sperm ornegi alip biriktirsinler ve mumkunse ignelere baslamadan once esinin spermlere genetik test yaptirin. Sonuc iyi cikmiyorsa denemeyin, duzeltmeye calisin. Tup bebek doktorlari sperm benim alanim degil androlojiye ugrayin deyip isin icinden cikabiliyor.
Insallah bizim yasadiklarimizi yasamazsin da bebegine kolayca kavusursun canim. Cok zor bir durum ne yazik ki.

Canım ikizlerin hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasıp eder inşallah kalp atışını ne zaman duydun acaba benim bu gündü biri üstten ultrasyonla diğeri alttan ultrasuonla duyuldu 7+3 uz bu arada

Cnm biz geçen yıl nisandan beri kaan aydosa tedavi oluyoruz dna hasarı varsı eşimde %65 düzeldi kasım ayında çok şükür hala ilaç kullanıyor kaan hoca nisana kadar olmazsa tüp bebek deneyin dedi 1 yıllık tedavi tamamlanmış olacak gneetik derken başka nelere baktırmak gerekir acaba şuan sperm sayımız 120 milyon ileri hareket %4 toplam hareket %47 rabbim nasip eder inşalllah hem bize hemde isteyen herkese çok zor süreçler yine deneyecekmisiniz bence kaan aydosla görüşün alanında harika bir doktor bize umut oldu inşallah sizede olur hangi yöntemi uyguladılar size cnm çip mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…