- 9 Haziran 2017
- 196
- 189
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.101
Sema hanım bilgi veren Canım. Nasip kısmet cnm hayırlısıyla benimde seninde tüm isteyenlerin olsun inşşÇok sağ ol canım orda bilgi aldığım sarışın bir bayan vardı iğneleri anlatan adını unuttum çok tatlı konuşuyordu ama benim ağzım yandı bir kere tedaviye başlamadan herkes iyi başlayınca değişti bir önceki tedavimde bunu duymam iyi oldu inşallah pozitif sonucu da görürsün canım cevap için çok teşekkür ederim
Evet canm darıcakraliçe7 siz kocaelinde mi tedavi görüyorsunuz
Canim hayırli haberlerini alırız inşallah benimde 4 yaşında kızım var bizde dondurulmuş kullandık şuan ikizlere hamileyim kalite olarak çok iyi dendi bize iki embriyo transferi oldu rabbim sağlıcakla kucağımiza almsui nasip eder inşallahKızlar merhaba.4 yaşında tup bebekle olan bi kızımiz var.Allah bağışlasın inşallah.kızımıza kardes istiyoruz artik.ocak ayında dondurulmuslarla denedik malesef olumsuz sonuç aldık. Dün yine diğer dondurulmus için start verdik.1 tane 5. gün embriyomuz var. Kalitesi için 4bc dendi.orta kalite dendi.benim kalite konusunda pek bilgim yok.Bakalim hakkimizda hayirlisı olsun inşallah. Hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalım. .
Cnm merhabalar bizde tüp bebek yaptıracagız bizimde erkek faktörlü ilk denemeniz de başarısız olmusşunuz çok üzüldüm sperm sayınız ve hızınızda mı ğroblem vardı ona göre yöntem uygulanmadı bende çok korkuormCanim ben ilk denememde basarisiz oldum. Bahceci klinik olarak iyi ama ben doktorumdan memnun kalmadim. Ilgi ve bilgilendirme sifir. Benim esimde problem vardi, doktorun bana soyledigi tek sey embriolarin besinci gune gitmesini bekleyecgiz oldu. Sonuc olarak hicbir embrio gelismedi. Transfer iptal oldu. Olay sperm kaynakli, ben kadin doktoruyum. Benim uzmanlik alanima girmiyor diye bir yorum yapildi. Zaten biz tum sperm testlerimiz ile oraya gitmistik, tup bebek tedavisi oncesinde bizi yonlendirmesi gerekirdi.
Transferin iptal olacagi bilgisini laboratuvar vermisti ve gun icerisinde doktorunuz kesinlikle sizi arayacak demislerdi ama doktor bizi uc gun sonra aradi. O uc gun icinde ben internetten arastirma yapmak zorunda kaldim.
Sonuc olarak bir daha orada denemeyi hic dusunmuyorum cunku doktorum cok yogun ve ilgisizdi.
Klinikte calisanlar ve lab. Bilgilendirmesi iyiydi.
Teşekkür ederim cnm.insallah rabbim bir melek daha nasip eder.sağlıklı hayırlı inşallah. Sender inşallah saglikla kucaklarsin meleklerini....Canim hayırli haberlerini alırız inşallah benimde 4 yaşında kızım var bizde dondurulmuş kullandık şuan ikizlere hamileyim kalite olarak çok iyi dendi bize iki embriyo transferi oldu rabbim sağlıcakla kucağımiza almsui nasip eder inşallah
Tup brbekde ekip olarak çalışıyorlar bizde sorun esimdeydi hic canli sperm yoktu ve kemik erimesine bağlı rahatsizligidar var üroloji Dr tedavi etti 9 ay sürdü esimin tedavisi 9.ay bizi tüp bebek bölümüne yonlendirdi ve tedavi suresinde canli sperm olmama ihtimalini hesaba katarak ogun ki alınan spermleri dondurdu benim yumurta toplandığı gun yine test yaptılar eşime ve taze sperm kullandılar ekip olarak calisiyiruz dediler ve hep bilgi vererek geçtiCnm merhabalar bizde tüp bebek yaptıracagız bizimde erkek faktörlü ilk denemeniz de başarısız olmusşunuz çok üzüldüm sperm sayınız ve hızınızda mı ğroblem vardı ona göre yöntem uygulanmadı bende çok korkuorm
Merhaba ben emek beyden memnunum ama tabi herkesin beklentisi ve uyumu farklı olacaktır.ben ilk denememi yaptım, olmadı. Dondurulmuş 3 embriyom var. Gelecek ay tekrar deneyeceğim. Kontroller sırasında birkaç hamileyle tanıştım. Tutan tutuyor yani. Kısmet biraz da. Sizin tedaviniz de şimdiden hayırlı olsun.merhaba blogta araştırırken gördüm bende emek beye gitmeyi düşünüyorum tedavisüreciniz nasıl gelişti memnunmusunuz
Hayırlı olsun tedaviniz. İğneler yarın mı başlıyor?Arkadaşlar tedaviye bugün başladım, gonal f 450 ücretini bilen varmı kaça aldınız.
Bizde yaptıracagız inşallah eşim kaan aydosa tedavi oldu şuan degerleri güzel bakalım nasip olacak mı 2. tüp bebegi düşünüyormusunuz neden tese yaptırmadınız ki ankaradaysanız kaan aydosa mutlaka gitmelisiniz bizim 19 milyon sperm verdi şuan 120 milyonTup brbekde ekip olarak çalışıyorlar bizde sorun esimdeydi hic canli sperm yoktu ve kemik erimesine bağlı rahatsizligidar var üroloji Dr tedavi etti 9 ay sürdü esimin tedavisi 9.ay bizi tüp bebek bölümüne yonlendirdi ve tedavi suresinde canli sperm olmama ihtimalini hesaba katarak ogun ki alınan spermleri dondurdu benim yumurta toplandığı gun yine test yaptılar eşime ve taze sperm kullandılar ekip olarak calisiyiruz dediler ve hep bilgi vererek geçti
kuzum tedavin hayırlı olsun inşallah cnm internette 502 yazıoArkadaşlar tedaviye bugün başladım, gonal f 450 ücretini bilen varmı kaça aldınız.
Evet canim sperm kaynakli problemimiz vardi. Sayi 22 miliyon, ileri hareketli sifirdi, bir kac doktor morfolojinin de bozuk oldugunu soylediler. Biz konuya tam hakim olmayinca oncesinde test yaptirmadik. Esim temmuz ayindan beri proxeed kullaniyordu. Sigara kullanmiyor zaten. Kilosu da yok. Aralik ayindan beri de tup bebek deneyecegiz diye saglikli beslendik, gunde bir saat yuruduk vitaminler kullandik ama spermde hic duzelme olmadi.Cnm merhabalar bizde tüp bebek yaptıracagız bizimde erkek faktörlü ilk denemeniz de başarısız olmusşunuz çok üzüldüm sperm sayınız ve hızınızda mı ğroblem vardı ona göre yöntem uygulanmadı bende çok korkuorm
Canım ikizlerin hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasıp eder inşallah kalp atışını ne zaman duydun acaba benim bu gündü biri üstten ultrasyonla diğeri alttan ultrasuonla duyuldu 7+3 uz bu aradaCanim hayırli haberlerini alırız inşallah benimde 4 yaşında kızım var bizde dondurulmuş kullandık şuan ikizlere hamileyim kalite olarak çok iyi dendi bize iki embriyo transferi oldu rabbim sağlıcakla kucağımiza almsui nasip eder inşallah
Raporlamı alacaksın normal mi canımArkadaşlar tedaviye bugün başladım, gonal f 450 ücretini bilen varmı kaça aldınız.
Cnm biz geçen yıl nisandan beri kaan aydosa tedavi oluyoruz dna hasarı varsı eşimde %65 düzeldi kasım ayında çok şükür hala ilaç kullanıyor kaan hoca nisana kadar olmazsa tüp bebek deneyin dedi 1 yıllık tedavi tamamlanmış olacak gneetik derken başka nelere baktırmak gerekir acaba şuan sperm sayımız 120 milyon ileri hareket %4 toplam hareket %47 rabbim nasip eder inşalllah hem bize hemde isteyen herkese çok zor süreçler yine deneyecekmisiniz bence kaan aydosla görüşün alanında harika bir doktor bize umut oldu inşallah sizede olur hangi yöntemi uyguladılar size cnm çip miEvet canim sperm kaynakli problemimiz vardi. Sayi 22 miliyon, ileri hareketli sifirdi, bir kac doktor morfolojinin de bozuk oldugunu soylediler. Biz konuya tam hakim olmayinca oncesinde test yaptirmadik. Esim temmuz ayindan beri proxeed kullaniyordu. Sigara kullanmiyor zaten. Kilosu da yok. Aralik ayindan beri de tup bebek deneyecegiz diye saglikli beslendik, gunde bir saat yuruduk vitaminler kullandik ama spermde hic duzelme olmadi.
Tavsiyem sperm ornegi alip biriktirsinler ve mumkunse ignelere baslamadan once esinin spermlere genetik test yaptirin. Sonuc iyi cikmiyorsa denemeyin, duzeltmeye calisin. Tup bebek doktorlari sperm benim alanim degil androlojiye ugrayin deyip isin icinden cikabiliyor.
Insallah bizim yasadiklarimizi yasamazsin da bebegine kolayca kavusursun canim. Cok zor bir durum ne yazik ki.
Bugün başladım su ile toz olandan aldım 350 yeHayırlı olsun tedaviniz. İğneler yarın mı başlıyor?
300-320-330 Tl değişiyor eczanelerde
Saol cnm ilk iğnemi vuruldum 500 dediler 350 ye verdiler herzaman alışveriş yaptığım yerdiKuzu
kuzum tedavin hayırlı olsun inşallah cnm internette 502 yazıo
Normal cnm 350 ye aldım bugünRaporlamı alacaksın normal mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?