2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

cyclo progynova kzlar bunu kullaninz vadmi nicin kullandiniz dogum kontrol hapi olarakmi geciyor bu yumurtalari baskilamak icin kullananiz oldumu ?
Ben klomen tedavisinden sonra ve tup bebekden once kullandim.. kist tedavisi icin kullandim cnm.. ve kesinlikle korumuyor

Aldim tatlim ebe hanimi arayip barkod numarami suc bendeymis bir heyecen bir paniklik istesem mi istemesem mi bhcg diye bir tuhaflik vardi zaten. Hic bisey sormadan etmeden cikmis gitmisim :)
Bende antalya da yapdirdim.. ozel anadolu tonguc beyde iki tane 5 aa transfer edildi 6 inci gun beta 28 22 sinde kalp atisini dinleyecez insallah

Ben klomen tedavisinden sonra ve tup bebekden once kullandim.. kist tedavisi icin kullandim cnm.. ve kesinlikle korumuyor
Banada oncesinde verdi cnm bu ay baslamadi yumurta rezervin dusuk birde yumurtlar ayni boyutta deil dedi baskilamak icin verdi. Demekki bu ilac farkli alanlarda cok kullaniliyor o zaman anladim kadariyla. Herkez adet oluyorsn bitince yazmis sndr mi oyle oldn cnm

Hemen adet olmuyorsun cnm 4 gun sonra filan oluyorsun ben baska topikklerde de araştırma yapmisdim ki bende 4 uncu gun sonra adet oldum.. rabbim hakkinda hayirlisini versin cnm gec olsun guc olmasin...

Canim ben ilk denememde basarisiz oldum. Bahceci klinik olarak iyi ama ben doktorumdan memnun kalmadim. Ilgi ve bilgilendirme sifir. Benim esimde problem vardi, doktorun bana soyledigi tek sey embriolarin besinci gune gitmesini bekleyecgiz oldu. Sonuc olarak hicbir embrio gelismedi. Transfer iptal oldu. Olay sperm kaynakli, ben kadin doktoruyum. Benim uzmanlik alanima girmiyor diye bir yorum yapildi. Zaten biz tum sperm testlerimiz ile oraya gitmistik, tup bebek tedavisi oncesinde bizi yonlendirmesi gerekirdi.
Transferin iptal olacagi bilgisini laboratuvar vermisti ve gun icerisinde doktorunuz kesinlikle sizi arayacak demislerdi ama doktor bizi uc gun sonra aradi. O uc gun icinde ben internetten arastirma yapmak zorunda kaldim.
Sonuc olarak bir daha orada denemeyi hic dusunmuyorum cunku doktorum cok yogun ve ilgisizdi.
Klinikte calisanlar ve lab. Bilgilendirmesi iyiydi.

Bende antalya da yapdirdim.. ozel anadolu tonguc beyde iki tane 5 aa transfer edildi 6 inci gun beta 28 22 sinde kalp atisini dinleyecez insallah
Insallah bende de belli olur :) bizimde cift transferimiz var su anda 1. Kalite. Doktorumuz 1. Kalite dedi bize ama hic aa bb bisey demedi.ben gercekten acemi gibiyim. Sizlerden ogreniyorum aaaa buda varmis aaa suda varmis diye. Ama mevlam ustalastirmasin acemi kalalim hemen olsun bitsin insallah..sonuc bekliyorum iste bende ama hala beklemedeyim calisiliyor yaziyor tahlil sayfasinda

Kızlar 7.günümm testime bakarmısınız

Eklentiler

• 9ADD3650-652B-4E4D-81E9-BA01881DA363.jpeg
    38,3 KB · Görüntüleme: 227
Inslllah bakalm. Guzel haber ver ozman ama daha dolaniyor olablir :) tuttuysa cikar bisiler

Kafayi yicem simdi sabah 9.51 de tahlil verdim hala internette calisiyor yaziyor. Resmen sonuc merakimi astim hala neyin calismasi bu arkadas...

Kizlar benim ikinci negatif denememden sonra doktorum histereskopi yapıp rahme çizik atalım dedi? Bunda şans nedir çünkü bana iki sene önce yapıldı temiz cıktı ama simdi doktorum yenilemek istedi..hemde çizik atıp şansı artırmak adına.. sizce yaptırsam mi hamilelige olumlu etkisi var midir

Merhaba arkadasim 1 olumsuz asilama 1 tup bebek megatifinden sonra geçen ay bana da histeroskopi yapıldı. Benim de 2 sene önce polip alınmıştı histeroskopi ile temizdi. Bu ay çizik atildi. Adet oldum ve dondurulmusa başladik. Diger hafta transferim var benim doktorum %10 şansi artırıyor dedi yaptirdim bakalim hayirlisi

Canım çok sağol hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…