• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben boyumun olcusunu aldim :) 2 adet 1.kalite embriyo transferi 6.gun bhcg tahlil sonucu 0 cikmis.. Ayin 19 undan once birdaha yaptirmamm test mest. Doktorlarin bir bildigi var canim :) hala buyuk bir his var icimde. Sonucu gorunce hic acaba demedim. Mevlam hep yuzumuzu guldursun insallah. Her zaman mubarek olanla karsilastirsin bizi.. aminnn

Ben boyumun olcusunu aldim :) 2 adet 1.kalite embriyo transferi 6.gun bhcg tahlil sonucu 0 cikmis.. Ayin 19 undan once birdaha yaptirmamm test mest. Doktorlarin bir bildigi var canim :) hala buyuk bir his var icimde. Sonucu gorunce hic acaba demedim. Mevlam hep yuzumuzu guldursun insallah. Her zaman mubarek olanla karsilastirsin bizi.. aminnn
Canım bekle tabi daha erken ☺️ Bi sorununuz var mıydı canım nasıl başladın tüp bebeğe

Canim ben ilk denememde basarisiz oldum. Bahceci klinik olarak iyi ama ben doktorumdan memnun kalmadim. Ilgi ve bilgilendirme sifir. Benim esimde problem vardi, doktorun bana soyledigi tek sey embriolarin besinci gune gitmesini bekleyecgiz oldu. Sonuc olarak hicbir embrio gelismedi. Transfer iptal oldu. Olay sperm kaynakli, ben kadin doktoruyum. Benim uzmanlik alanima girmiyor diye bir yorum yapildi. Zaten biz tum sperm testlerimiz ile oraya gitmistik, tup bebek tedavisi oncesinde bizi yonlendirmesi gerekirdi.
Transferin iptal olacagi bilgisini laboratuvar vermisti ve gun icerisinde doktorunuz kesinlikle sizi arayacak demislerdi ama doktor bizi uc gun sonra aradi. O uc gun icinde ben internetten arastirma yapmak zorunda kaldim.
Sonuc olarak bir daha orada denemeyi hic dusunmuyorum cunku doktorum cok yogun ve ilgisizdi.
Klinikte calisanlar ve lab. Bilgilendirmesi iyiydi.
çok geçmiş olsun üzüldüm cnm ya allahım bize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallahh hayırlısı bakalım doktorun kim di acaba ben cem beyden randevu aldım nasıl bilgin varmı

Canım bekle tabi daha erken ☺️ Bi sorununuz var mıydı canım nasıl başladın tüp bebeğe
Canim bizim 2.5 yillik bir evliligimiz var. Once ben erken olmasin istedim ve 6 ay korundum. Daha sonra annemin kardesim icin 27 yasinda tedavi olmasi gerektigi gercegini paylasinca doktorumla bazi kontroller yapildi. Bir sorun olmadigi soylendi ama birkere kurt dustu icimize. Sonrasinda 1 yil kadar denedim. Surekli doktora gittim her birsey yok hersey normal cevabindan sonra doktor d3gistirdim ki bu 7 doktor eder :( en sonunda bir doktor esim icinde tahlil istedi. Sonuc varikosel. 2.5 mil ve ileri hareket 10% ameliyat olduk. Ilaclar kullandik. Gelisme olmadi. Bunlari yasarken bende troid nuksetti. Iyice cikmaza girdik. Polikistik over da olunca bende ( muayen gunlerim duzenliydi ancak - en fazla 2 3 gun oynardi ) stresle kilo almaya basladim. Doktorda hic olmicak diyemem ama bebek isterseniz tup bebek isinizi kolaylastirir diyince bu yola adim atmis olduk. Gectigimiz temmuz ayinda ilk tedavimizi olduk toplam 10 tane 1. Sinif embriyo elde ettik hepside 5 gunluk blo. 1 tanesini ile agustos ayinda tedavimize devam ettik. Negatif sonuclandi. Simdi dondurulmus 1. Parti embriyolarimizdan 1. Sinif 2 emb. ile tedavimize devam ediyoruz. Insallah bu kez mevlam yuzumuze guler ve bizim icon mubarek olan gerceklesir.

Canim bizim 2.5 yillik bir evliligimiz var. Once ben erken olmasin istedim ve 6 ay korundum. Daha sonra annemin kardesim icin 27 yasinda tedavi olmasi gerektigi gercegini paylasinca doktorumla bazi kontroller yapildi. Bir sorun olmadigi soylendi ama birkere kurt dustu icimize. Sonrasinda 1 yil kadar denedim. Surekli doktora gittim her birsey yok hersey normal cevabindan sonra doktor d3gistirdim ki bu 7 doktor eder :KK43: en sonunda bir doktor esim icinde tahlil istedi. Sonuc varikosel. 2.5 mil ve ileri hareket 10% ameliyat olduk. Ilaclar kullandik. Gelisme olmadi. Bunlari yasarken bende troid nuksetti. Iyice cikmaza girdik. Polikistik over da olunca bende ( muayen gunlerim duzenliydi ancak - en fazla 2 3 gun oynardi ) stresle kilo almaya basladim. Doktorda hic olmicak diyemem ama bebek isterseniz tup bebek isinizi kolaylastirir diyince bu yola adim atmis olduk. Gectigimiz temmuz ayinda ilk tedavimizi olduk toplam 10 tane 1. Sinif embriyo elde ettik hepside 5 gunluk blo. 1 tanesini ile agustos ayinda tedavimize devam ettik. Negatif sonuclandi. Simdi dondurulmus 1. Parti embriyolarimizdan 1. Sinif 2 emb. ile tedavimize devam ediyoruz. Insallah bu kez mevlam yuzumuze guler ve bizim icon mubarek olan gerceklesir.
Rabbim yüzüne baksın canım dondurulmuş bi sürü var ne kadar güzel ☺️ Benim bi gebeliğim oldu kazara onu kaybettim 5 haftalıktı sonra 6 ay korunduk 1 yıl denedik olmadı doktor yumurtalıklarda pko görüntüsü var dedi yaza kadar ilaçlı ve aşılama deneriz sonra tüp dedi ben istemedim aşılamayı direkt tüp istedim öyle başladık yani ☺️ Normalde adetim düzenli hormonlarda normal ama yumuurtalıklar da öyle bi görüntü var

çok geçmiş olsun üzüldüm cnm ya allahım bize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallahh hayırlısı bakalım doktorun kim di acaba ben cem beyden randevu aldım nasıl bilgin varmı
Doktorum cem beydi. Ilk gorusmede zaten bi konusma firsatim oldu. Onun disinda hep muayene masasinda 2 dk gorustuk o kadar.

Ama sizi bulduğum iyi oldu ben de Ruşen hocayla görüştüm yaza düşünüyorum memnun musunuz merkezden Ruşen hocadan ben bahcecide çok sorun yaşadım Bahçeci adını duymak istemiyorum tek yakın Antep bana
Tedavi süresince çok memnun kaldım cnm yani sekreterler hemşireler koordinatör hepsi gayet Güler yüzlüydü sürekli iletişim içindesin Bilgi veriyorlar her konuda. Tavsiye ederim yani.

Tedavi süresince çok memnun kaldım cnm yani sekreterler hemşireler koordinatör hepsi gayet Güler yüzlüydü sürekli iletişim içindesin Bilgi veriyorlar her konuda. Tavsiye ederim yani.
Çok sağ ol canım orda bilgi aldığım sarışın bir bayan vardı iğneleri anlatan adını unuttum çok tatlı konuşuyordu ama benim ağzım yandı bir kere tedaviye başlamadan herkes iyi başlayınca değişti bir önceki tedavimde bunu duymam iyi oldu inşallah pozitif sonucu da görürsün canım cevap için çok teşekkür ederim

M
Rabbim yüzüne baksın canım dondurulmuş bi sürü var ne kadar güzel ☺️ Benim bi gebeliğim oldu kazara onu kaybettim 5 haftalıktı sonra 6 ay korunduk 1 yıl denedik olmadı doktor yumurtalıklarda pko görüntüsü var dedi yaza kadar ilaçlı ve aşılama deneriz sonra tüp dedi ben istemedim aşılamayı direkt tüp istedim öyle başladık yani ☺️ Normalde adetim düzenli hormonlarda normal ama yumuurtalıklar da öyle bi görüntü var
Mevlam gonlune gore verir insallah.

Çok sağ ol canım orda bilgi aldığım sarışın bir bayan vardı iğneleri anlatan adını unuttum çok tatlı konuşuyordu ama benim ağzım yandı bir kere tedaviye başlamadan herkes iyi başlayınca değişti bir önceki tedavimde bunu duymam iyi oldu inşallah pozitif sonucu da görürsün canım cevap için çok teşekkür ederim
Bir de bana 2 günde bur çağırıyoruz demişlerdi süreç öyle mi ilerliyor canım yani mutlaka ki günde bir çağırıyorlar mi

Back